2018 Ekim Anneleri

Canım çok Sağol evet Aklımda kalıp beni yiyeceğine doktora gidip neymiş ne değilmiş Öğrenmek en güzeli.
Günlük ped sıvıyı çektiği için anlaşılmıyor ben bunun için bıraktım bir de akıntıyı fazlalaştırıyo diye okumuştum bu sitede

Canimm❤

Nasıl gidiyor hamilelegin cinsiyeti belli oldumu kuzunun

Hoşgeldin Aramıza canım
Benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor,senin ?
Ben ilk bebeğimi geçen yıl Ağustos’ta 16. Haftamda kaybettim. Şuan aynı belirtilerim yok dışardan bakınca iyi gidiyor ama psikolojik olarak çok stresli bi dönemdeyim. Hemen 28. Haftaya geçmek istiyorum ama maalesef beklemek zorundayım :)

Ohhh çok.sukurrr.. cok güzel haberler verdin. Vallaha çok meraklanmıştım.. gözün aydın.. çok çok sevindim
Evet csnım çok şükür çok sağol.acayip tedirgin olmuştum Allah'ım korusun hepimizin kuzularını

Allah Bebeğini korusun kucağına almayı nasip etsin ama gözüm korktu öncekini neden kaybettin 16.haftada

Doğru doğru turnusol kağıdı . Allah yardımcın olsun zordur kimse seni anlamaz bilirim

Çok sevindim canım sen yine de fazla hareket etme dinlen

Allah Bebeğini korusun kucağına almayı nasip etsin ama gözüm korktu öncekini neden kaybettin 16.haftada
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Net bi teşhis koyulmadı. Eğer bu bebeğim de aynı haftalarda düşerse rahim ağzı yetmezliği diyecekler ama Rabbim kucağıma almayı nasip ederse ilki o gebeliğe özeldi Allahtan geldi diyecekler.
Bi sabah Doğum sancılarım başladı rahim açıldı ve Doğum yapmak zorunda kaldım. Bi enfeksiyon dediler bi rahim ağzı yetmezliği dediler bi sebebi yok böyle olması gerekiyormuş dediler. Dediler de dediler anlıycağın :) o yüzden şuan çok ortadayım beyin olarak çok dolu ve stresliyim

Mantar da olmasın ya iyi bir şey değil. Hem onda kaşıntı olur var mı ki kaşıntı
Yok kaşıntı yok.Bugün hastaneye gittim muayene oldum amniyon değilmiş çok şükür.İdrar kaçırmış olabilirsin dedi.Enfeksiyon da yokmuş ama istiyorsan tedbir Amaçlı fitil yazabilirim dedi istedim yazdu

O kötü Tecrübe geride kaldı geçmiş gitmiş olsun canım.Rabbim bu bebeğini sana bağışlayacak inşallah ama sorunu tespit etselerdi de tedavi etselerdi keşke ama nasip diyelim biz de Rabbim bu Bebeğini öncekini Acının mükafaatı olarak vermiş olsun canım.
hamilelik öyle bişey ki kimse bişeyi açıklayamıyor çok ilginç.Tıp bile Çaresiz kalıyor Anladığım kadarıyla.
Önceki belirtilerin yokmuş süper .Gelicek bu bebiş en uygun zamanda,yolda

İnşallah canım benim :) bende hep öyle düşünüyorum iyiyim ve bebeğim de iyi :) Rabbim kucağıma da almayı nasip edecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…