Canım çok Sağol evet Aklımda kalıp beni yiyeceğine doktora gidip neymiş ne değilmiş Öğrenmek en güzeli.Purpplee Gmzün aydın canım korkacak bişey çıkmamış şükür.Bu Arada neden günlük ped kullanmayalım dediniz,kaçırdım ben orayı sanırım?
Bu arada kuzular Göbişler muhteşem ,maşallah.Benimki de arkadaşın dediği gibi sanki bi anda yayıldı,cıvıdı gibi oldu..Bizim haftalarımızda sizinkilerde öyle miydi??
aksine bende iştah arttı hiç doymuyorm sürekli yemek istiyorm bilmiyorum ne olacak. hangi genlerden var bilmiyorm kağırtta heterezigot yazıyo sadece ayrıntılı yazmamış. 2 kaybım var canm biri 9 haftalık düştü 2. 12 haftalık alındı düşmediği için. 8. haftadan itibaren gelişmedi büzüşmeye geçti düşmesi için fitil verdiler düşmeyince kürtaja aldılar. ilaçlarımda regenesis max ,clexane ,coraspin ,crinone ,progestan ,decavit ,magosit ,zentius d, bunlar canm
Ben ilk bebeğimi geçen yıl Ağustos’ta 16. Haftamda kaybettim. Şuan aynı belirtilerim yok dışardan bakınca iyi gidiyor ama psikolojik olarak çok stresli bi dönemdeyim. Hemen 28. Haftaya geçmek istiyorumHoşgeldin Aramıza canım
Benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor,senin ?
Evet csnım çok şükür çok sağol.acayip tedirgin olmuştum Allah'ım korusun hepimizin kuzularınıOhhh çok.sukurrr.. cok güzel haberler verdin. Vallaha çok meraklanmıştım.. gözün aydın.. çok çok sevindim
Sağol canımMasallahh cok sirin bir gobis
Allah Bebeğini korusun kucağına almayı nasip etsin ama gözüm korktu öncekini neden kaybettin 16.haftadaBen ilk bebeğimi geçen yıl Ağustos’ta 16. Haftamda kaybettim. Şuan aynı belirtilerim yok dışardan bakınca iyi gidiyor ama psikolojik olarak çok stresli bi dönemdeyim. Hemen 28. Haftaya geçmek istiyorumama maalesef beklemek zorundayım :)
Malesef ki raporum bitti.öğrt olunca üst üste rapor sorun ediliyor senin sağlığın Bebeğin kimin umrunda ! Tabi ben pazartesi yine doktora gidicem kısmetse ve rapor verirse de geri çevirmem ama inşallah ciddi bişey yoktur yine de
O test iki üç gün içinde elimde olur herhalde çok merak ediyorum Bakslım.Turnusol kağıdı diye sipariş ettim bu sitede gördüm adını inş doğrudur
Allah'ım inşallah mantardır ya ds Başka basit bişeykültürü nasıl aldılar pamuk uçlu bir çubuğu içeri sokarak mi ?
Kızlar kk uygulamadan giremiyorum sabahtan beri. Internetten giriyorum oda zor oluyo. KAç kere sildim tekrar yükledim düzelmedi sizede oldı mu böyle
Ins cnm amin@Naz6513SaskinAnne dlkkydlntpl
Maşallah Kuzucuklarabenim karnimda baya belirginlesti ❤
Allah'ım saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride göstersin insallah..aminnn❤
@pixielixSaskinAnne @Atape yalansindunya dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
Teyzeler bıze bakınnn hafıften cıktık artık cok tatlıyız sızde durum ne
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Net bi teşhis koyulmadı. Eğer bu bebeğim de aynı haftalarda düşerse rahim ağzı yetmezliği diyecekler ama Rabbim kucağıma almayı nasip ederse ilki o gebeliğe özeldi Allahtan geldi diyecekler.Allah Bebeğini korusun kucağına almayı nasip etsin ama gözüm korktu öncekini neden kaybettin 16.haftada
Yok kaşıntı yok.Bugün hastaneye gittim muayene oldum amniyon değilmiş çok şükür.İdrar kaçırmış olabilirsin dedi.Enfeksiyon da yokmuş ama istiyorsan tedbir Amaçlı fitil yazabilirim dedi istedim yazduMantar da olmasın ya iyi bir şey değil. Hem onda kaşıntı olur var mı ki kaşıntı
Azcık cıktı bakalm nasıl buyucekTatlışşlarbeğendim sizi bende az da büyük
O kötü Tecrübe geride kaldı geçmiş gitmiş olsun canım.Rabbim bu bebeğini sana bağışlayacak inşallah ama sorunu tespit etselerdi de tedavi etselerdi keşke ama nasip diyelim biz de Rabbim bu Bebeğini öncekini Acının mükafaatı olarak vermiş olsun canım.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Net bi teşhis koyulmadı. Eğer bu bebeğim de aynı haftalarda düşerse rahim ağzı yetmezliği diyecekler ama Rabbim kucağıma almayı nasip ederse ilki o gebeliğe özeldi Allahtan geldi diyecekler.
Bi sabah Doğum sancılarım başladı rahim açıldı ve Doğum yapmak zorunda kaldım. Bi enfeksiyon dediler bi rahim ağzı yetmezliği dediler bi sebebi yok böyle olması gerekiyormuş dediler. Dediler de dediler anlıycağın :) o yüzden şuan çok ortadayım beyin olarak çok dolu ve stresliyim
İnşallah canım benim :) bende hep öyle düşünüyorum iyiyim ve bebeğim de iyi :) Rabbim kucağıma da almayı nasip edecek inşallah :)O kötü Tecrübe geride kaldı geçmiş gitmiş olsun canım.Rabbim bu bebeğini sana bağışlayacak inşallah ama sorunu tespit etselerdi de tedavi etselerdi keşke ama nasip diyelim biz de Rabbim bu Bebeğini öncekini Acının mükafaatı olarak vermiş olsun canım.
hamilelik öyle bişey ki kimse bişeyi açıklayamıyor çok ilginç.Tıp bile Çaresiz kalıyor Anladığım kadarıyla.
Önceki belirtilerin yokmuş süper .Gelicek bu bebiş en uygun zamanda,yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?