2018 Ekim Anneleri

Cnm ya çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah tez zamanda yine sağlıkla kucağına alırsın bebeğini allahım oğluna uzun ömür versin inşallah

Cnm ya çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah tez zamanda yine sağlıkla kucağına alırsın bebeğini allahım oğluna uzun ömür versin inşallah
Sağol canım Allah razi olsun.
Hepimizin evladını bizlere bağışlasın Rabbim.
Geridekilere uzun ömür versin.

Amin.
Hayır canim 13 sene sonra 2.cocugum olacaktı ama olmadi.
Nasip.
Vardır bunda da bır hayır belkı ıyı olmıcaktı cnm ne denır verende alanda Allah benıde bılıyosun bısey olmasın dıye ugrasıyorum ama olcagın onune gecemıyoruz ne denır kı tarıfsız acı ısterse 10.cocuk olsun Rabbım ıns nasıp eder tekrar buyuk bı bebegı kaybetmek cok zor

tr_lelli canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin.
Amin Allah razi olsun.
Nasip degilmis.
Diğer düşüğüm olmasaydı haziranda kucağıma alacaktım diyordum meğer bunuda kucağıma alamicakmisim.
Allahdan gelene sual olmaz.
InsAllah saglikla kucagina alırsın canim.

Hklsn cnm bıtane evladın var en azından benım eltım 3 kere dusurdu olmuyo tutmuyor bebeklerı ıns ıkıncısıde olur ne dıyelım hersey Allahtan hepımıze saglık versın bebeklerımızle

Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.

Allah sabırlar versin, çok üzüldüm görünce. Acınızı tahmin bile edemem ama Rabbimin bir bildiği vardır elbet, inşallah tekrar sağlıkla bir bebeğiniz olur.

Allah sabırlar versin, çok üzüldüm görünce. Acınızı tahmin bile edemem ama Rabbimin bir bildiği vardır elbet, inşallah tekrar sağlıkla bir bebeğiniz olur.
Allah razi olsun.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın insallah.

Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.

Şok oldum hiç bi sorunun yoktu çok rahat geçiriyordun... Allahım sabrını versin bir an önce demeyeyim de istediğin zamanda sağ salim bi yavru versin inşallah sana

Dışarı çıktığında değil de evde oldupun zamanlara dikkat et.Ter olmadığından emin ol yani.Kötü olanı akla getirmemek laxım ama dikkat edelim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…