Amin.Cnm cok uzuldum zır senın ıcın Allah yardımcın olsun ılk bebekmıydu
Cnm ya çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah tez zamanda yine sağlıkla kucağına alırsın bebeğini allahım oğluna uzun ömür versin inşallahDaha ekim ayında düşük yasamistim
Üst üste olması cok etkiledi beni.
Bebegin kalbi durmus.
Herşeyin ötesi ben cok iyiydim.
Hiç bisim yoktu ağrı sizi hic bisi.
Dün sabah 3 damla kan geldi peçeteyle silince
1.5 hafta kadar once kalbi durmuş meger.
Fark etmedim bi belirti olmayinca.
Kontrolümde 10gun sonraydi.
Bebek patolojiye gitti.
Gece 3 de kürtaj oldum.
Benden de kan alındı genetik inceleme olacak bi sebep söylenmedi suan.
Yan oda da bir bebek doğmuş ağlarken ben bebeğimi düşürüp ağrı cekiyordum.
Nasıl bir sınavdı anlatmaya cümleler yetmez
Neyse herkesin hamileligi umarim guzel gecer sorunsuz kucağını alır herkes.
Daha fazla ben anlatmim acaba demesin kimse üzümim kimseyi.
Herşey Allahdan.
Verdi ve aldi.
Sağol canım Allah razi olsun.Cnm ya çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah tez zamanda yine sağlıkla kucağına alırsın bebeğini allahım oğluna uzun ömür versin inşallah
Vardır bunda da bır hayır belkı ıyı olmıcaktı cnm ne denır verende alanda Allah benıde bılıyosun bısey olmasın dıye ugrasıyorum ama olcagın onune gecemıyoruz ne denır kı tarıfsız acı ısterse 10.cocuk olsun Rabbım ıns nasıp eder tekrar buyuk bı bebegı kaybetmek cok zorAmin.
Hayır canim 13 sene sonra 2.cocugum olacaktı ama olmadi.
Nasip.
Amin Allah razi olsun.tr_lelli canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin.
Nasip degilmis.Vardır bunda da bır hayır belkı ıyı olmıcaktı cnm ne denır verende alanda Allah benıde bılıyosun bısey olmasın dıye ugrasıyorum ama olcagın onune gecemıyoruz ne denır kı tarıfsız acı ısterse 10.cocuk olsun Rabbım ıns nasıp eder tekrar buyuk bı bebegı kaybetmek cok zor
Yarın gidicem canım bakalım gösterirse öğrenicez inşallah :)Canimm❤
Nasıl gidiyor hamilelegin cinsiyeti belli oldumu kuzunun
Hklsn cnm bıtane evladın var en azından benım eltım 3 kere dusurdu olmuyo tutmuyor bebeklerı ıns ıkıncısıde olur ne dıyelım hersey Allahtan hepımıze saglık versın bebeklerımızleAmin Allah razi olsun.
Nasip degilmis.
Diğer düşüğüm olmasaydı haziranda kucağıma alacaktım diyordum meğer bunuda kucağıma alamicakmisim.
Allahdan gelene sual olmaz.
InsAllah saglikla kucagina alırsın canim.
Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.
Varda benim uygulamadan girmiyor netten de zor oluyo mesajların çoğunu okuyamadmBen sürekli internetten giriyorum uygulaması mı var ki
Allah razi olsun.Allah sabırlar versin, çok üzüldüm görünce. Acınızı tahmin bile edemem ama Rabbimin bir bildiği vardır elbet, inşallah tekrar sağlıkla bir bebeğiniz olur.
Bebeğimi kaybettim.
Nedyeceğimi bilmiyorum allah sabır versinAllah razi olsun.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın insallah.
Ne diyeceğimi bilemedim çok çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. InşaAllah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.Allah razi olsun.
Sizler sağlıkla kucağınıza alın insallah.
Amin cnm amin...Evet csnım çok şükür çok sağol.acayip tedirgin olmuştum Allah'ım korusun hepimizin kuzularını
Cnmm... ne denir ne yazılır bilmiyorum.cok çok geçmiş olsun... hayırlısı buymuş diyelimmBebeğimi kaybettim.
Dışarı çıktığında değil de evde oldupun zamanlara dikkat et.Ter olmadığından emin ol yani.Kötü olanı akla getirmemek laxım ama dikkat edelim yine deBen yaşıyorum her dışarı çıktığımda evde koşturup iş yaptığımda ıpıslak hamilelikten önce tabiki böyle birşey yoktu. Özellikle dışarı çıktığımda 3 kat bez koyuyorum( sağlık için sentetik ped kullanmıyorum ) o bezler, iç çamaşırım, giydiğim kısa şort herşey ıslanıyor. Bunun aminyon sıvısı olduğunu hiç düşünmedim. Belki biraz terleme gerisi akıntı. Zaten hapşırınca ve kusmak için öğürünce çiş kaçırıyorum
Cok cok uzuldumBebeğimi kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?