Amin sağoluntr_lelli çok üzüldün canim allah oğluna omur versin
İnsAllah Allah razı olsunNe diyeceğimi bilemedim çok çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. InşaAllah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
Gercekden cok cok rahattim.tr_lelli Gerçekten çok üzüldüm şuan..Rahatlığını örnek alıyordum resmen.Vardır bir hikmeti elbette.Rabbim evladını sana bağışlasın inş..
Allah razi olsunCnmm... ne denir ne yazılır bilmiyorum.cok çok geçmiş olsun... hayırlısı buymuş diyelimm
Amin çok sağolunCok cok uzuldumcok sasirdim. Allah sabir versin , acini unutturacak bir yavrun olsun insallah.
Ayyy canım ya şok oldum resmenBebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.
Çok yıprandim bu düşük dönemlerindeAyyy canım ya şok oldum resmen
Hiç beklemiyordum inan ki
Ne güzel hayaller kuruyorduk
Çok geçmiş olsun
Rabbim acılarını dindirsin tez zamanda
Bu son olur inşallah
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah
Rabbim en kisa zamanda tekrar saglikla nasip etsin inşaAlllahBebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.
Gönul burada sizlerle devam etmek isterdi.Rabbim en kisa zamanda tekrar saglikla nasip etsin inşaAlllah
Çok geçmiş olsun canm Rabbim sabrını versin. Evlat acısı başka oluyo bende yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm rabbim oğluna ömür versin onu size bağışlasın inşallah tez zamanda toparlanırsın inşallah.Gönul burada sizlerle devam etmek isterdi.
Hep birlikde kucağımıza alalim.
Nasip
Sağolasın insallah.
Canm düzeldi mi senin uygulama hala giremiyor musun ?Bende de oyle
Amin insallahÇok geçmiş olsun canm Rabbim sabrını versin. Evlat acısı başka oluyo bende yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm rabbim oğluna ömür versin onu size bağışlasın inşallah tez zamanda toparlanırsın inşallah.
Cnm sen nasıl oldunAyyy canım ya şok oldum resmen
Hiç beklemiyordum inan ki
Ne güzel hayaller kuruyorduk
Çok geçmiş olsun
Rabbim acılarını dindirsin tez zamanda
Bu son olur inşallah
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah
Varda benim uygulamadan girmiyor netten de zor oluyo mesajların çoğunu okuyamadm
İyim bende elhamdulillah canimCnm sen nasıl oldun
Bizim android kadınlar klübü yazınca çıkıyo bilmiyorm ki iphone nasıl oluyorYa aynen ben de çok zorlanıyorum ama uygulama olarak bulamıyorum. iPhone kullanıyorum magazaya Kadınlar kulübü yazıyorum çıkmıyor. Ne yazayım nerden bulabilirim bilemedim ya
Canım Allah yardımcın olsun bu süreçte sabır versin rabbim dünden beri pek giremedim şehir dışındayım şok oldum resmenDoktorada soyledim 2-3 defa aşağıya baskı hissettim dedim.
Bi yorum yapmadı.
Düşürmek icin uğraştılar.
Bebek büyük olduğu ve kanamam aktif olmadığı icin müdahale edemem rahmine zarar veririm dedi.
Kanama baslamali bebek rahme inmeli dedi
Ben canlı canlı düşürdüm suni sancıyla serumla ilaçla.
Sonra kalan parçalar icin kürtaj oldum.
Yani herşey cok ani ve zordu.
Dün sabah bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.
Saat 2 de yatışım yapıldı.
Gece 3 de kürtaja alındım okadar saat bekletildim kanama icin
Hâlâ insanin inanası gelmiyor.
Elim karnimda gidiyor.
Hiç bir açıklama yapmadi dr.
Ama bebekde bir sıkıntı var genetiği bozuk olabilir dedi.
Bir de 3 aylık kadar olması cok etkiledi bizi.
Diğeri daha kandı bisi anlamamistim.
Bunda baktim her yeri belirgindi pipisi bile
Sınaniyoruz bir sekilde.
Bunuda yasayacakmisiz.
Allah razi olsun
Allah razı olsun canım.Canım Allah yardımcın olsun bu süreçte sabır versin rabbim dünden beri pek giremedim şehir dışındayım şok oldum resmen
Ben mail bildirimlerinden giriyorum hep ama iki gündür eziyet çekiyorum sayfada mesaj yazarken filan çok zorlanıyorum ve Yorumları okurken de sayfa sürekli kendini yeniliyor giresin gelmiyo resmen sizlerde var mi böyle bir sorun ?Canm düzeldi mi senin uygulama hala giremiyor musun ?
Sana da çok geçmiş olsun canım. Benim bir hafta öncesinden adetten fazla kanamam oldu ama çocuk sağlıklı diye progestan verip yolladılar. Sonra Doğum sancısıyla gittiğimde bişeyin yok deyip eve yolladılar evde 2-3 saat sancı çektim ve yumruk kadar parça düştü. Ben çocuğu düşürdüm sandım ama o kadar kolay değilmiş. Çocuk rahim ağzına inmiş parçadan sonra ama bu arada Benim sancım sıklaştı tabi. Daha büyük hastaneye sevk verdiler orda çok yüksek miktarda ilaçlarla sancımı kestiler üç gün yattım ama çocuk yerine yerleşmedi. Daha fazla ilaç veremeyiz dediler. İlaç kesilince sancılarım yeniden başladı ve yaklaşık 24 saatin sonunda bebeğim düştü. Bebek canlı diye bi müdahelede bulunmadılar normal Doğum yaptırdılarCok gecmis olsun canm..sllsh evlatlarimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin..
Acaba dsha onceden kanaman oldu mu yoksa her sey birden bire mi oldu..
Yada sanci uzun sure cektin mi
Bende daha once tam da o aylarda bir kayip yasadkm da bana da nedenini soyleyemiyorlat..senin surecin nasil gecti merak ettim
Miniğin keyfi yerinde :) bende bol bol yatıyorum :) hamile olduğum bahanesi olduğu sürece daha çoook yatarım :))))))Ayy bende oyle derdimde..
Başa gelince neler yapiyorlar...
Allah korusun hic mecburiyet olmasin insallah.
Akintilar normal ama ciddenHic olmayani pek duymadim.Bu akintilar ayni zamanda rahmin kendini disardan gelebilecek herhangi enfeksiyondan korumasi icinmis.
Hoşgeldinizz :) Bugünümüze şükür.Gecmis haftalara gore daha iyi :)
Sizde iyisinizdir insallah minis zorlamiyordur
Hamilelik boyunca cok antibiytk kullanan insan oluyor canim. Dr verdyse kullan mutlaka. Ilacsiz gecmiyrz maalesf. Ben ilk hamilelgmde 10 gun kullanmak zorunda kalmstm. Susuzluktan enfksyn olmustu bende de. Ins gerk olmaz hicKizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?