2018 Ekim Anneleri

tr_lelli çok üzüldün canim allah oğluna omur versin
Amin sağolun
Ne diyeceğimi bilemedim çok çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. InşaAllah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
İnsAllah Allah razı olsun
tr_lelli Gerçekten çok üzüldüm şuan..Rahatlığını örnek alıyordum resmen.Vardır bir hikmeti elbette.Rabbim evladını sana bağışlasın inş..
Gercekden cok cok rahattim.
Ne ağrı ne kanama ne sanci ne as erme oglumdada boyle rahat hamilelik geçirmiştim ben.
Bu da öyle olacak oh falan diyordum.
Hep dikkat ettim yediklerime hareketlerime ama nasip olmayınca olmuyor demek.
Allah verdi Allah aldi.
Amin insAllah sizler bebeklerinize saglikla kavuşursunuz.
Cnmm... ne denir ne yazılır bilmiyorum.cok çok geçmiş olsun... hayırlısı buymuş diyelimm
Allah razi olsun
Cok cok uzuldum cok sasirdim. Allah sabir versin , acini unutturacak bir yavrun olsun insallah.
Amin çok sağolun

Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.
Ayyy canım ya şok oldum resmen
Hiç beklemiyordum inan ki
Ne güzel hayaller kuruyorduk
Çok geçmiş olsun
Rabbim acılarını dindirsin tez zamanda
Bu son olur inşallah
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah

Ayyy canım ya şok oldum resmen
Hiç beklemiyordum inan ki
Ne güzel hayaller kuruyorduk
Çok geçmiş olsun
Rabbim acılarını dindirsin tez zamanda
Bu son olur inşallah
Rabbim bir daha yasatmasın inşallah
Çok yıprandim bu düşük dönemlerinde
Rabbim hayırlısını böyle gördü demek.
Sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah

Gönul burada sizlerle devam etmek isterdi.
Hep birlikde kucağımıza alalim.
Nasip
Sağolasın insallah.
Çok geçmiş olsun canm Rabbim sabrını versin. Evlat acısı başka oluyo bende yaşadım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm rabbim oğluna ömür versin onu size bağışlasın inşallah tez zamanda toparlanırsın inşallah.

Amin insallah
Etrafımda da cok duydum.
Duyuyorum boyle dusuk falan.
Rabbim kimseye yasatmasin.

Varda benim uygulamadan girmiyor netten de zor oluyo mesajların çoğunu okuyamadm

Ya aynen ben de çok zorlanıyorum ama uygulama olarak bulamıyorum. iPhone kullanıyorum magazaya Kadınlar kulübü yazıyorum çıkmıyor. Ne yazayım nerden bulabilirim bilemedim ya

Ya aynen ben de çok zorlanıyorum ama uygulama olarak bulamıyorum. iPhone kullanıyorum magazaya Kadınlar kulübü yazıyorum çıkmıyor. Ne yazayım nerden bulabilirim bilemedim ya
Bizim android kadınlar klübü yazınca çıkıyo bilmiyorm ki iphone nasıl oluyor

Canım Allah yardımcın olsun bu süreçte sabır versin rabbim dünden beri pek giremedim şehir dışındayım şok oldum resmen

Canım Allah yardımcın olsun bu süreçte sabır versin rabbim dünden beri pek giremedim şehir dışındayım şok oldum resmen
Allah razı olsun canım.
Nasip böyleymis.
Eymenim benimle degil artik.
Allah sizinkilere saglik uzun ömürler versin.
Saglikla kucağınıza alin.

Canm düzeldi mi senin uygulama hala giremiyor musun ?
Ben mail bildirimlerinden giriyorum hep ama iki gündür eziyet çekiyorum sayfada mesaj yazarken filan çok zorlanıyorum ve Yorumları okurken de sayfa sürekli kendini yeniliyor giresin gelmiyo resmen sizlerde var mi böyle bir sorun ?

Sana da çok geçmiş olsun canım. Benim bir hafta öncesinden adetten fazla kanamam oldu ama çocuk sağlıklı diye progestan verip yolladılar. Sonra Doğum sancısıyla gittiğimde bişeyin yok deyip eve yolladılar evde 2-3 saat sancı çektim ve yumruk kadar parça düştü. Ben çocuğu düşürdüm sandım ama o kadar kolay değilmiş. Çocuk rahim ağzına inmiş parçadan sonra ama bu arada Benim sancım sıklaştı tabi. Daha büyük hastaneye sevk verdiler orda çok yüksek miktarda ilaçlarla sancımı kestiler üç gün yattım ama çocuk yerine yerleşmedi. Daha fazla ilaç veremeyiz dediler. İlaç kesilince sancılarım yeniden başladı ve yaklaşık 24 saatin sonunda bebeğim düştü. Bebek canlı diye bi müdahelede bulunmadılar normal Doğum yaptırdılar

Miniğin keyfi yerinde :) bende bol bol yatıyorum :) hamile olduğum bahanesi olduğu sürece daha çoook yatarım :))))))

Kizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki

Kizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki
Hamilelik boyunca cok antibiytk kullanan insan oluyor canim. Dr verdyse kullan mutlaka. Ilacsiz gecmiyrz maalesf. Ben ilk hamilelgmde 10 gun kullanmak zorunda kalmstm. Susuzluktan enfksyn olmustu bende de. Ins gerk olmaz hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…