Ya aynen ben de çok zorlanıyorum ama uygulama olarak bulamıyorum. iPhone kullanıyorum magazaya Kadınlar kulübü yazıyorum çıkmıyor. Ne yazayım nerden bulabilirim bilemedim ya
Hamilelik boyunca cok antibiytk kullanan insan oluyor canim. Dr verdyse kullan mutlaka. Ilacsiz gecmiyrz maalesf. Ben ilk hamilelgmde 10 gun kullanmak zorunda kalmstm. Susuzluktan enfksyn olmustu bende de. Ins gerk olmaz hic
Bende kullanıyorum. Bence ilerlemeden engel olmak lazım.Kizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki
Yok canim ayni, giremiyorum.Genel bir sorun mu bir tek bizde mi ki ? Pek sikayet edene rastlamadim da.Canm düzeldi mi senin uygulama hala giremiyor musun ?
Benim kizima hamileligimde olmustu.Tek doz suya karistirilip icilen bir ilac kullanmistim, gecmisti.Bir sey olmadi korkma canim.Ilerlemesi daha kotudur.Doktorun verdigini kullanmak lazim.Gecmis olsun.Kizlar idrar yollarim iltihaplanmis doktor tek dozluk ilac yazdi yarin alacam acaba birşey olur mu ki
Ben 5 gun kesintisiz cekmistm. Dogumdan beterdi benmki. Bulmalarida zor olmustu ki antbytge basladgm an kesildi agrilar cok sukur.Insallahh ya gercekten zor bir durum kasıklarim agriyo surekli
Gecmiş olsun ben de yaşadım o durumu geçen yıl çok zor yerlerde yuvarlanıyordum.Insallahh ya gercekten zor bir durum kasıklarim agriyo surekli
Gecmiş olsun ben de yaşadım o durumu geçen yıl çok zor yerlerde yuvarlanıyordum.
Benim kizima hamileligimde olmustu.Tek doz suya karistirilip icilen bir ilac kullanmistim, gecmisti.Bir sey olmadi korkma canim.Ilerlemesi daha kotudur.Doktorun verdigini kullanmak lazim.Gecmis olsun.
Ben 5 gun kesintisiz cekmistm. Dogumdan beterdi benmki. Bulmalarida zor olmustu ki antbytge basladgm an kesildi agrilar cok sukur.
Bizim android kadınlar klübü yazınca çıkıyo bilmiyorm ki iphone nasıl oluyor
Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri iki hafta önce bende yaşadım. Cinsiyetten tut da bebeğin görüntüsüne kadar herşeyimiz aynı neredeyse. Ruhen ve bedenen çok yorgunum. Düşündükçe gözlerim doluyor. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıkla ve hayırla yerini doldursun. Bizim kuzularımızın da nasibi buymuş. Hakkımızda hayırlısı demek buymuş. Daha yaşınız genç hakkınızda hayırlısı diyenler çok olacak. Çok da haklıllar. Ama çok üzücü bir durum. Sadece biraz sabır. Bende az da olsa alıştım.. Rabbim diğer yavrularımızı bize bağışlasın..Allah razı olsun canım.
Nasip böyleymis.
Eymenim benimle degil artik.
Allah sizinkilere saglik uzun ömürler versin.
Saglikla kucağınıza alin.
İphone app storeda yok malesef uygulaması KK nın. Ben de baya aradım, chrome kullanıyorum mecburen.
Bende aklima geldikçe agliyorum.Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ne yazık ki seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri iki hafta önce bende yaşadım. Cinsiyetten tut da bebeğin görüntüsüne kadar herşeyimiz aynı neredeyse. Ruhen ve bedenen çok yorgunum. Düşündükçe gözlerim doluyor. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun. Rabbim sağlıkla ve hayırla yerini doldursun. Bizim kuzularımızın da nasibi buymuş. Hakkımızda hayırlısı demek buymuş. Daha yaşınız genç hakkınızda hayırlısı diyenler çok olacak. Çok da haklıllar. Ama çok üzücü bir durum. Sadece biraz sabır. Bende az da olsa alıştım.. Rabbim diğer yavrularımızı bize bağışlasın..
Kesinlikle en zor ve en acı an o. Doktorun bana da bir sorun var deyip ultrason probunu değiştirdiği anı ve yüz ifadesini asla unutamam!! Aminnn Rabbim bir daha yaşatmasın elden gelen hiç birşey yok. Dediğin gibi keşke böyle olmasaydı ama nasipte onlarla cennette buluşmak varmış inşallah. Bizi bekleyecekler orada.. Kaç haftalıktı seninki?Bende aklima geldikçe agliyorum.
Doktorun bebekde sorun var kalp atımı yok dediği an surekli gözümün önüne geliyor.
Doktorun sürat ifadesi.
O kelimeler
Bebegimin son goruntusu.
Isyan etmek haddim değil ama insan neden ben diyor.
Çok acı birşey
Allah bir daha bize ve kimseye yasatmasin.
Sizede cok gecmis olsun Rabbim cennetde buluştursun bizi.
15.haftadaydim sata goreKesinlikle en zor ve en acı an o. Doktorun bana da bir sorun var deyip ultrason probunu değiştirdiği anı ve yüz ifadesini asla unutamam!! Aminnn Rabbim bir daha yaşatmasın elden gelen hiç birşey yok. Dediğin gibi keşke böyle olmasaydı ama nasipte onlarla cennette buluşmak varmış inşallah. Bizi bekleyecekler orada.. Kaç haftalıktı seninki?
Cok geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın bende iki kere yaşadım oanlar ı sanki nutkum tutuldu yüzü mden ateş çıkıyor gibi oldu ben kürtaj olup çıktım yan odada doğum yapan annenin sancı dan çığlıklarını duydum sonra bebek sesleri bir an önce çıkarın beni hasta haneden dedim.rabbm doldursun yeri sağlıklı bir evlatla patalojide kromozom larını mutlaka saydırın derim bazen sadece üstün körü bakmak için bakıyorlar15.haftadaydim sata gore
Ama 13.hafta durmuş kalbi sanirim gelişimi 12+6.
Anlatacak kelime yok tarifsiz
O yok işte artik.
Sabırsızca beklenen kontroller
Nezaman hissedicem bebeğimi tatli telaslari
Hazırlıklar vs vs
Oğlumda cok toydum hic bisi anlamadim hatırlamıyorum
Bu tam doya doya hissedeceğim dolu dolu yaşamak istedigimdi.
Vardır bunda da bir hayır dicez artik.
Napalim
Bende aynı ya oğlumda 23 ancak vardım gerçekten ne olduğunu anlamadan anne oldum bu da böyle oldu. Muhakkak ki vardır bir hayır.. Rabbim bir daha yaşatmasın. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Başın sağolsun. Allah yardımcın olsun ve sabır versin. Buradakilere de sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Bize de hayırlı bir zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin. Halen kalbim, gözüm burada ve sizlerle.. Allaha emanet olun.15.haftadaydim sata gore
Ama 13.hafta durmuş kalbi sanirim gelişimi 12+6.
Anlatacak kelime yok tarifsiz
O yok işte artik.
Sabırsızca beklenen kontroller
Nezaman hissedicem bebeğimi tatli telaslari
Hazırlıklar vs vs
Oğlumda cok toydum hic bisi anlamadim hatırlamıyorum
Bu tam doya doya hissedeceğim dolu dolu yaşamak istedigimdi.
Vardır bunda da bir hayır dicez artik.
Napalim
Bende sancı çekerken yan odada hep bebek agladi.Cok geçmiş olsun Rabbim sabrınızı artırsın bende iki kere yaşadım oanlar ı sanki nutkum tutuldu yüzü mden ateş çıkıyor gibi oldu ben kürtaj olup çıktım yan odada doğum yapan annenin sancı dan çığlıklarını duydum sonra bebek sesleri bir an önce çıkarın beni hasta haneden dedim.rabbm doldursun yeri sağlıklı bir evlatla patalojide kromozom larını mutlaka saydırın derim bazen sadece üstün körü bakmak için bakıyorlar
Amin Allah razi olsunBende aynı ya oğlumda 23 ancak vardım gerçekten ne olduğunu anlamadan anne oldum bu da böyle oldu. Muhakkak ki vardır bir hayır.. Rabbim bir daha yaşatmasın. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Başın sağolsun. Allah yardımcın olsun ve sabır versin. Buradakilere de sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Bize de hayırlı bir zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin. Halen kalbim, gözüm burada ve sizlerle.. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?