Anlıyorum biz baktırmadık cok pişman olduk eğer kromozom problemi yoksa bebek sağlıklı ise başka durumlara yöneliyorsunuz haliyle pıhtılaşma gibi Rabbim saglıklı bir bebek daha gönderir inşallah ben şuan hamileyim 3. Ye inşallah daim olur sonuna gelirimBende sancı çekerken yan odada hep bebek agladi.
Insan cok üzülüyor.
Elden gelen bisi yok.
Ben cok anlamadığından bisi diyemedim
Doktorum bebek incelenecek patolojiye gidecek dedi sadece
Detaylı bakilirmi bilmiyorum
doktora kontrole gidince detaylı sorucam.
2li test falanda yaptirdim ense kalınlığı değerler vs hepsi normaldi.Anlıyorum biz baktırmadık cok pişman olduk eğer kromozom problemi yoksa bebek sağlıklı ise başka durumlara yöneliyorsunuz haliyle pıhtılaşma gibi Rabbim saglıklı bir bebek daha gönderir inşallah ben şuan hamileyim 3. Ye inşallah daim olur sonuna gelirim
Ben mail bildirimlerinden giriyorum hep ama iki gündür eziyet çekiyorum sayfada mesaj yazarken filan çok zorlanıyorum ve Yorumları okurken de sayfa sürekli kendini yeniliyor giresin gelmiyo resmen sizlerde var mi böyle bir sorun ?
Bilmiyorum ki canm uygulamadan giren pek yok galiba. Düzelsin biran önce sinir oldum bu şekilde kullanamıyormYok canim ayni, giremiyorum.Genel bir sorun mu bir tek bizde mi ki ? Pek sikayet edene rastlamadim da.
Hayır canm kadınlar kulübü. Burdaki gibi yazıyo aynı simgesinden anlarsın ama android de varmış sadeceUygulamanın adı kadınca mı
Bizimki hem patolojiye hem de genetiğe gitmişti patolojide doku parçaları incelendi genetikte kromozom bozukluğuna bakıldı2li test falanda yaptirdim ense kalınlığı değerler vs hepsi normaldi.
Kese düzgün demişti.
Bebegin gelişimi icin ayına gore gayet guzel demisti.
Zaten son görüşme o oldu.
Sonrasında kalbi durmus
Bir kaç gün icinde.
Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.
Allah razı olsun.Çok ama çok üzüldümRabbim sabrını büyük versin insallah. Oğluna sağlık sıhhat versin ve istediğin zamanda kucağına alacağın hayırlı ve sağlıklı hamileliklerin olsun inşallah ne kadar üzüldüm anlatamam...
Hayır canm kadınlar kulübü. Burdaki gibi yazıyo aynı simgesinden anlarsın ama android de varmış sadece
Allah razı olsun.
Okadar saskiniz ki
Çok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum zannediyordum bende.
Demekki hani her kanamalı hamilelik risk teşkil etmediği gibi rahat gebeliklerlede boyle abi şeyler yasanabiliyormus.
hayırlısı boyleymis hakkimizda.
Acımı paylaşımı cok sagolun.
Aslında gercekden topige yazmak istemedim.
Hattaplojovic Direk msj attim beni silermisin listeden diye
Sessiz sedasız yazmam unutulur dedim.
Yani buradaki kimseyi olumsuz etkilememeli amacım yani.
Hani etkilenmesin kimse boyle benim gibi ani kayiplarla.
Ama hepiniz acımı paylastiniz sizin nezdinizde tum arkadaşlardan Allah razi olsun.
Umarım sizler sağlıcakla kavuşursun.
Allah razı olsun.
Okadar saskiniz ki
Çok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum zannediyordum bende.
Demekki hani her kanamalı hamilelik risk teşkil etmediği gibi rahat gebeliklerlede boyle ani şeyler yasanabiliyormus.
Hayırlısı boyleymis hakkimizda.
Acımı paylaştiniz cok sagolun.
Aslında gercekden topige yazmak istemedim.
Hattaplojovic Direk msj attim sabah beni silermisin listeden diye
Sessiz sedasız yazmam unutulur dedim.
Yani buradaki kimseyi olumsuz etkilememekti amacım.
Hani etkilenmesin kimse boyle benim gibi ani kayiplarla düşünmesinler oyle şeyler istedim.
Ama hepiniz acımı paylastiniz sizin nezdinizde tum arkadaşlardan Allah razi olsun.
Umarım sizler sağlıcakla kavuşursun.
Hayir canim sivida oluyor.Şeffaf ve kıvamsı olanlar koruyo ama bizim Dediğimiz su gibi
Akıntıya razıyız yeter ki kötü bişey OlmasınHayir canim sivida oluyor.
Kacirmaya basladiginda da o biraz daha farkli onu da anliyorsun.O idrar ama bu akinti
Akıntıya razıyız yeter ki kötü bişey Olmasın
Sen de Allah'a emanet ol canım.İnşallah en kısa sürede toparlanıp yeni,güzel gelişmelerle gelip buraya yazarsın.Her aklıma geldiğinde dua edeceğimTekrar tekrar sagolun
Hepiniz Allaha emanet olun.
Benden akıntı da geliyor ya sarımsı bazen şeffafAkıntıya razıyız yeter ki kötü bişey Olmasın
Allah yardımcın olsun cnm sabırlar versin. En kısa zamanda kucağını dooldursun sağlıcakla. Ümidini yitirme, yalnız değilsin. Çok üzüldüm Allah'a emanet olAllah razı olsun canım.
Nasip böyleymis.
Eymenim benimle degil artik.
Allah sizinkilere saglik uzun ömürler versin.
Saglikla kucağınıza alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?