2018 Ekim Anneleri

Anlıyorum biz baktırmadık cok pişman olduk eğer kromozom problemi yoksa bebek sağlıklı ise başka durumlara yöneliyorsunuz haliyle pıhtılaşma gibi Rabbim saglıklı bir bebek daha gönderir inşallah ben şuan hamileyim 3. Ye inşallah daim olur sonuna gelirim

2li test falanda yaptirdim ense kalınlığı değerler vs hepsi normaldi.
Kese düzgün demişti.
Bebegin gelişimi icin ayına gore gayet guzel demisti.
Zaten son görüşme o oldu.
Sonrasında kalbi durmus
Bir kaç gün icinde.

Aynı sorun bende de var bide mesaj yazarken sağa sola kayıyo yazının ortasıba atlıyo kelimeleri birbirine katıyo bide onları düzeltiyorm

Bizimki hem patolojiye hem de genetiğe gitmişti patolojide doku parçaları incelendi genetikte kromozom bozukluğuna bakıldı
Eğer doktor genetik araştırmaya yolladıysa kalıtsal birşey varsa mutlaka çıkar
Ama senin ve eşinin kromozom taramalarini yaptırır mutlaka doktor o zaman sorun çıkar ortaya

Bebeğimi kaybettim.
Yani nasil tarif edilir bilmiyorum yok kelimeler anlatmaya yetmiyor.
Allah sizinkileri bağışlasın insAllah.

Çok ama çok üzüldüm Rabbim sabrını büyük versin insallah. Oğluna sağlık sıhhat versin ve istediğin zamanda kucağına alacağın hayırlı ve sağlıklı hamileliklerin olsun inşallah ne kadar üzüldüm anlatamam...

Allah razı olsun.
Okadar saskiniz ki
Çok çok rahat bir hamilelik geçiriyorum zannediyordum bende.
Demekki hani her kanamalı hamilelik risk teşkil etmediği gibi rahat gebeliklerlede boyle ani şeyler yasanabiliyormus.

Hayırlısı boyleymis hakkimizda.
Acımı paylaştiniz cok sagolun.

Aslında gercekden topige yazmak istemedim.
Hatta plojovic Direk msj attim sabah beni silermisin listeden diye
Sessiz sedasız yazmam unutulur dedim.

Yani buradaki kimseyi olumsuz etkilememekti amacım.
Hani etkilenmesin kimse boyle benim gibi ani kayiplarla düşünmesinler oyle şeyler istedim.

Ama hepiniz acımı paylastiniz sizin nezdinizde tum arkadaşlardan Allah razi olsun.

Umarım sizler sağlıcakla kavuşursun.

Olur mu öyle şey sevincimizi paylastigimiz gibi üzüntümüzüde paylasacagiz. Endişe korku her zaman var zaten annelik bu hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyor evladin iyiliğini düşünmek.. keşke bu kötü haberler olmasa herkes sağlıkla kavuşsa ama Yaradan hepimizi bi sınava tabi tutuyor. Rabbim kaldiramayacagimiz üzüntü acı vermesin kimselere..

tr_lelli Canım tekrar tekrar gecmis olsun.
Pek bakamamistim az once girip ozel msji gorunce şok oldum.

Allah gönül ferahlığı versin...
En kısa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin...Cok uzuldum.

Allah sana sabır versin arkadasım çok üzüldüm akılımdan çıkmıyorsun acını paylaşıyorum

Kızlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba.

Allah razı olsun canım.
Nasip böyleymis.
Eymenim benimle degil artik.
Allah sizinkilere saglik uzun ömürler versin.
Saglikla kucağınıza alin.
Allah yardımcın olsun cnm sabırlar versin. En kısa zamanda kucağını dooldursun sağlıcakla. Ümidini yitirme, yalnız değilsin. Çok üzüldüm Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…