- 26 Ekim 2012
- 5.017
- 4.072
- 198
Ya kıyamam. Anneyken çaresiz olmak çok zor inşallah bir an önce atlatır bir daha da yaşamazsınız.Doktorumuzla tekrardan konustuk rahat uyumasi icin ne yapabilirim diye ses tellerindeki odemin nefes alisini zorlastirdigini soyledi, odemi de sadece soguk buhar ve kortizon geciriyormus. Bosyere zencefil-bal vb verme dedi. Kortizonu da tikanmadigi surece vermicem zaten. Anlik rahatlama icin kortizon vermek istemiyorum. Tek care beklemek kaliyor. Coldmix tarzi ilaclar bize care degil yani. Kroniklesmesinden korkuyorum acikcasi. Cok tesekkur ederiz yine de:)
Çok teşekkürler :) Amin inşallahSağlıkla büyüsün mutlu yaşları olsun eline sağlık çok güzel olmuş![]()

Çok geçmiş olsun. Beraber hasta olmaz ekstra kötü ya 2 hafta önce bizde öyleydik. Sana da söyleyeyim bı ihtimal belki işe yarar. Burnu tıkalı olduğunda coldmix kullandım kızıma. Bı nebze olsun rahatlattı dhaa uzun uyudu gripken.Kızlar bütün gece öksürdükten sonra sabah kalkıp sağlık ocağına gittik. Kızıma ve bana antibiyotik başlattı doktor. Oğluma yine grip ilacı verdi. En kötü durumda olan Simay. Boğazlar kızarmış, burnu tıkalı, öksürüyorhiç yemek yemiyor, emerken de zorlanıyor. İlaca başladık, burnu tıkanınca da sprey sıkıp rahatlatıyorum, çekiyorum aspiratörle. Tam temizlemese de uyuyacak kadar nefes almasını sağlıyor en azından
cumadan gitseymişim keşke
![]()
Çok sağol :) Amin inşallahDoğum günü kutlu olsun Deniz kızınınnice güzel yaşları olsun
![]()

Teşekkürler :) Uzun uzun yaşları olur inşallahnice yasları olsunellerıne sağlık cok guzel gorunuyorlar

Ben bu kış yavaştan bakmak istiyorum arada götürmek için.kızlar hıc oyun gruplarına katılan varmı aranızda 12-18 ay ıcın varmıs hatta beraber gıtsek ne guzel olur
İzmir'de varsa ve gidecek olursa beraber görebiliriz

Çok sağol :) beraber uzun yıllarımızolsun inşallahNice yıllarınız olsun birlikteeeEllerine sağlıkk