- 30 Mart 2013
- 1.151
- 730
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.421
Bugün sağlık ocağında verdiğim değer pazartesi verdiğimle aynı çıktı ben şaşırdım üzüldüm. Dr aradım normal değil bi daha ver dedi bu sefer özele gittim 6000 küsür çıktı. Meğerse bazı makinalar belli bi değere kadar ölçüyormuş. Salı günü gidiyoruz Drama o 1-2 saatte neler geçmedi aklımdan
Yarın doktora gidiyoruz kızçeler :) çok heyecNlıyım. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum hiç bir şey bilmiyoruz çok garip:)
Ben 50 kilo ile gebe kaldım kızlar. Kızımda da aynısı olmuştu. 12 kilo almıştım, doğumdan 3 ay sonra da eski koyafetlerimi giyiyordum. Ama kızım düşük kilolu doğdu ( gerçi darbe sonrası yaşadığımız sıkıntılar yüzünden karnımda kilo verdi kızçem ama) inşallah bebişlerimiz hep 3 kilo üstü ve sağlıklı olurlar.
Sağol canım inşallah:) 15 Temmuz darbesinden bahsediyorum canımHadi güzel haberler al inş canım . Ne darbesi aldın ilk bebeğinde ?
Canım maşallah ne güzel 50 kiloyla 12 kilo almak maşallah ya darısı bana inşallah ben 57 ile hamile kalmış oldum. Boyun kaç acabaYarın doktora gidiyoruz kızçeler :) çok heyecNlıyım. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum hiç bir şey bilmiyoruz çok garip:)
Ben 50 kilo ile gebe kaldım kızlar. Kızımda da aynısı olmuştu. 12 kilo almıştım, doğumdan 3 ay sonra da eski koyafetlerimi giyiyordum. Ama kızım düşük kilolu doğdu ( gerçi darbe sonrası yaşadığımız sıkıntılar yüzünden karnımda kilo verdi kızçem ama) inşallah bebişlerimiz hep 3 kilo üstü ve sağlıklı olurlar.
Sağol canım inşallah:) 15 Temmuz darbesinden bahsediyorum canım
Senin kilon da fena değil canım. Şimdi düşünmeyelim doğumdan sonra emzirerek verirşz inşallah:)Canım maşallah ne güzel 50 kiloyla 12 kilo almak maşallah ya darısı bana inşallah ben 57 ile hamile kalmış oldum. Boyun kaç acaba
Canım biz ankaradaydık o zaman eşim de subay. Kaç gün eve gelemedi onun stres ve üzüntüsüyle öyle oldu işte. Allah bir daha göstermesin, kötülere fırsat vermesin.Aaa o kadar mı stres oldun
Canım biz ankaradaydık o zaman eşim de subay. Kaç gün eve gelemedi onun stres ve üzüntüsüyle öyle oldu işte. Allah bir daha göstermesin, kötülere fırsat vermesin.
Valla boy kilo çok iyi. Ben şuan 1.58boya 58 kiloyum ay stres oldum :)Senin kilon da fena değil canım. Şimdi düşünmeyelim doğumdan sonra emzirerek verirşz inşallah:)
Boyum 168
Ya canım okurken kendimi gördüm resmen bizde de durum aynı sesli güldüm çok hoşsun:)))Ya bak okudum yA eşinin yardımcı olmaması, eşimde beni ablasıyla kıyaslıyor eşimin ablası gebeliğinde çay bile içememiş herşeyden tiksinmiş zayıflamış zor bi gebelik geçirmiş ama eşim bana sen iyisin ya falan diyor nazlanmaya fırsat tanımıyor bana evet iyiyim doğru mide bulantım yok uyku ve kasık ağrılarım oluyor genelde, ama günlük işlerimi yapıyorum yemek temizlik bana sen hiç hamile gibi değilsin diyo sinir oluyorum yapmıcam o olacak sonunda
Ben kullanıyorum premesis hatta buradada önerdim ama iki gün iyi geldi sonrası maalesef eskisi gibi bebeğim için vitamin takviyesi diye devam ediyorum canım ama bulantıma çare olmadı az önce kustum yineBana zofran verdi canım ama okudum da çok yan etkili gibi geldi sanırım onu kullanamam evhamlıyım ben biraz. Premesis diye bi ilaç varmış içinde folik asit falan da var hamileller için özel bi ilaç onu kullancıam ama o da hafifmiş
Gecmıs olsun cnm yaaa ne denırkı bu durumda rabbım yar ve yardımcın olsun bol dua ve tevekkul inşKızlar benim degerlerim düştü ve adet olur gibi geri geldi 10 günüm geçti reglm başladı doktor kan pıhtılaşması testi yaptırdı ve iltihap olursa da olmazmış dedi
Hasta değiliz ki hamileyiz sadece daha susam tanesi kadar minnak bebeklerimiz var alt tarafıYa canım okurken kendimi gördüm resmen bizde de durum aynı sesli güldüm çok hoşsun:)))
Allah yardımcın olsun değerin ne kadardı ne kadara kadar düştü inşallah rabbim tekrar daha sağlıklı evlatlar nasip eder peki ilk kayıpmı genelde ilk kayıplarda hemen yapmıyorlar ya kan pıhtılaşma testiniDua ediyorum ki 2.3 aylık olupta düşmedi bünyrm kaldırrmıydı bilmiyorum
Evet cnm daha uzamadan bıtmıs bundada vardır hayır ılk kurtajımda 8 haftada ıdım cabuk atlattım ama son kurtajda 14 haftamda cınsıyet ogrenmeye gıttıgım gun kalbının durmus oldugunu ogrendım ve normal dogum baslatılarak kurtaj oldum ve yınede dedum sukur 8 aylık olup bebegını kaybedenler var yanı herzaman beterın beterı var dıyıp sukretmemız lazımDua ediyorum ki 2.3 aylık olupta düşmedi bünyrm kaldırrmıydı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?