- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.601
Hayırlı olsun bebişin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)Herkese merhaba :)
Ben de hamileler kervanına katılmış bulunmaktayım çok şükür :)
6+5 günlüğüm geçen ayın 5 inde kimyasal gebelik yaşadım bir ay geçmeden tekrar hamile kaldım çok şükür umarım bunda bir sorun yaşamam ilk bebişim olacak inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Tesekkur ederim Amin inşallah :)Hayırlı olsun bebişin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
Canım dip köşe temizliği boşver öncelikle. Bu sıralar dikkat et kendine. Hatta tüm gebelik boyunca da boşverebilirsin. Bir şey olacak diye ödümüz kopuyor yavrulara.Ah ya, halim olsa deneyeceğim ama o da yok. Sabah 6 buçukta çıkıyorum evden, akşam 8de giriyorum. 2 gün tatilimde de ancak evi temizle dip köşe, zaten hemen yoruluyorum, 1 günü tüm gün yatayım tembellik edeyim desem hemen bi yerden çağırıyorlar, ya da başka bir işimiz oluyor falan. Bahane değil tabii bunlar da, ruhum tembel ne yapayım.
Canım normal ben bir hafta önce bir rüya gördüm sicrayarak uyandım hamile olduğumu daha dun ogrendim direk rüyam geldi aklıma hamile ve lohusalık döneminde çok görülüyor kotu ruyalarGünaydın güzel Anne adayları.
Özellikle progestan kullananlara bir soru sormak istiyorum. Fizyolojik olarak mahfetti zaten beni bu hap ama psikolojim de çok fena dün gece kabuslar gördüm hep sonra bir ara nefes alamadım göğüs kafesim ciğerlerime baskı yaptı sanki hayal mi gerçek mi bilemiyorum tabi.
Normal mi bunlar.
Sağol canım. Doktor ağız yoluyla al dedi öyle devam edeyim ben.Minikpirana progestanii hic kullanmadim ama şikayet eden arkadaş coktu rahatsız olanlar vAjinal yolla fitil gibi kullaniyorlardi
Canım yarin dr gideyim de ondan sonra inşallah bhcg tekrarlar muhtemelen daha çok yeni korkuyorum yine ayni sorunları yasarim diye dua edin insallahSağol canım. Doktor ağız yoluyla al dedi öyle devam edeyim ben.
Bu arada listeye ekleyeyim seni bilgilerini yazmış mıydın gözümden kaçabiliyor bazen
Allah korktuklarınl sınamasın, sağlıklı olun minnak ta sende inşallah. Tamam canım bazen gözden kaçırıyorum ya da beni etiketlemeden direkt yazıyorlar görmüyorum acaba yazmış olabilir misin diye desim :)Canım yarin dr gideyim de ondan sonra inşallah bhcg tekrarlar muhtemelen daha çok yeni korkuyorum yine ayni sorunları yasarim diye dua edin insallah
yarin güzel haberlerle gelirim inşallah yazarım sana bilgilerimiAllah korktuklarınl sınamasın, sağlıklı olun minnak ta sende inşallah. Tamam canım bazen gözden kaçırıyorum ya da beni etiketlemeden direkt yazıyorlar görmüyorum acaba yazmış olabilir misin diye desim :)
inşallah canımyarin güzel haberlerle gelirim inşallah yazarım sana bilgilerimi
Sabah uyanıyorum hep senin mesajlar baya mutlu oluyorum :). Bende adetim geçtiğinden beri hep saçma sapan kime zaman kabus gibi rüya görüyorum.inşallah canım
Demiştim ama ben hep sabah erken saatlerde gelirim =)Sabah uyanıyorum hep senin mesajlar baya mutlu oluyorum :). Bende adetim geçtiğinden beri hep saçma sapan kime zaman kabus gibi rüya görüyorum.
günayın canım ekleyeyim mi seni de 1. sayfadaki listeye.Kizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok
Cok guzel canim allah tamamina erdirsin darisi bizd insallahGüzel anneler selam
Bugün kontrole gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. O ses o kadar muhtesemdi ki. Eşimle birbirimize bakışımız o kadar çok şey anlattı ki o anda. Rabbim devamını nasip etsin inşallah
7+2. Her şey normal seyrinde. Tahlillerim normal cıktı. Vitaminler için erken şu an bir sıkıntı yok dedi.
Kusmalar yanmalar bunlar normal süreç dedi .. ama eve geldik içim dışıma çıktı yine. Dayanıyoruz mecburen.
Hepinize güzellikler diliyorum cici annelr
Medicalpark Bahçelievler canımIst olan arkadaslar hangi hastanede takip yaptiriyorsunuz ve dogum icin düşündüğünüz tavsiye edebileceginiz bir yer var miMinikPiranha yas 25 ist ilk cocuk
off ben de hep ishalim yaKizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok
Canim geceden bir bardak suya 4kuru kayisi koyuyorum. Sabah da ac karinla once suyu icip sonra kayisilari yiyorum. En az 10-15 dk sonra kahvalti yapiyorum. Buna basladigimdan beri hic kabizligim kalmadi cok kotuydum oncesinde.normal kuru kayisi etki etmiyordu bu baya ise yaradiKizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?