- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.361
Canım ya kıyamamOkurken gözlerim doldu . İnşallah iyi şeylerle karsilasirim . Kendime telkinde bulunuyorum korkma Allah'a emanet onlar diye ama yüzümün ifadesi hiç öyle değil ağlayacak omuz arıyorum şuan resmen . Yine de düzeltmeye çalışacağım kendimi
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim inanılmaz bir öksürük, geniz akıntısı ve halsizlik vardı. Hamd olsun iyiyim. Zaten ben doktora hastayım demeden doktor öksürüğümu duyunca zatureye cevirmesin dedi. Ilaclari yazdı. Rabbime emanet inş bir şey olmaz yavruma. Çok acayip rüyalar görür oldum zaten. Fazlada düşünemeye çalışıyorum. Hayırlısı inş.Canım kadın doğumcuyla görüştüm ateş olursa hemen doktora git dedi ateşim zaraı varmış bebeğe.bir de ateş olmasa da 1-2 güne geçmezse yine git dedi. Ama çok şükür dünden beri iyiyim ya sinüslerim boşalmaya başladı bol bol bırmım akıyor. Heralfe toparlamaya başladım diyorum o yüZden vazgeçtim. Sadece öksürük olmasın diye dua ediyorumbir de kadık doğumcu hem doktora git istersen diyor hem de ilk üç ayda antibiyotik önermiyoruz çok riskli diyor e ben doktora gitsem zaten antibiyotik verecek nasıl olacak o iş anlamadım. Senin rahatsızlığın ne? Grip mi oldun sen de
Sağol canım çok şükür öksürük ve ateş olmadı ben de. Ama hala korkmuyorum değil tam da atlamadım yani. Yavrularımız allaha emanetCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim inanılmaz bir öksürük, geniz akıntısı ve halsizlik vardı. Hamd olsun iyiyim. Zaten ben doktora hastayım demeden doktor öksürüğümu duyunca zatureye cevirmesin dedi. Ilaclari yazdı. Rabbime emanet inş bir şey olmaz yavruma. Çok acayip rüyalar görür oldum zaten. Fazlada düşünemeye çalışıyorum. Hayırlısı inş.
Benim kabızlık ve gaz sorunum var ondan dolayı karnım 5 aylık kadar var 8+5im. Ama normalde de zayıf değildim. Daha çok yeni gebeliklerimiz karın 3.aydan sonra belli olmaya başlarKızlar karinlarınız büyüdü mu ya ben de hiç yok. Büyüsün artık.
canm kasık agrısı bugun bendede var ama daha asgıda ve ara ara batma gibi giriyoBenim bugün kasıklarım çok sancıyor korkutuyor beni böyle olunca doktor dün normal dedi ama tam aşağısı köşeleri böyle sancı giriyor ayakta da kalmadım işyerinde hatta öğlen yattım. Ve maalesef şimdidem dişim ağrımaya başladı dolgu olması gereken bir dişim vardı yaptırmadım başıma iş açacak galiba.
Canım benimde gebelik testim silik çıktı ama bu ovülasyon testiymiş ovülasyon testi her zaman silik çıkar ve yumurtla günü pik yapar kopkoyu çıkar o günde yumurtlama olmuştur anlamına gelir gebeliktede koyu çıkabiliyo ovülasyon testleriOlur mu canım silik gebelik yoksa çıkmaz, benimkiler hep böyle çıktı ve hamileydim
Merhaba amin inş ,hoşgeldin aramızaneden 1 hafta geriden geliyorsunuz?Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim (aslında 10 fakat 1 hafta geriden geliyoruz). Dün bebeğimizi gördük, içimiz biraz rahatladı. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.
Geçen yıl mart ayında bir kaybım olduğu için biraz temkinliyiz.
Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Aynı durumdayım canım gaz mafetti beniBenim kabızlık ve gaz sorunum var ondan dolayı karnım 5 aylık kadar var 8+5im. Ama normalde de zayıf değildim. Daha çok yeni gebeliklerimiz karın 3.aydan sonra belli olmaya başlar
çocuk doğumca bol bol trt çocuk izleyeceksiniz canımKızlar her şeye ağlıyorum haber izliyoruz ağlıyorum, dizi izliyoruz ağlıyorum, yemeği unutuyorum yanıyor bi de yandı diye ağlıyorum, evi temizliyorum sonra niye kirlendi dşye ağlıyorum, ben zAten ağlak biriydim balık burcuyum hamilelikle birlikte tavan yaptı duygu durumlarım şimdi eşimle trt çocuk da çizgi film izliyoruz
Eğer bu gebelik testiyse hamilesin canım benim bundan daha silikti gebelik testim şuan 9 haftalık hamileyim rabbim daim etsin inşallahSizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
Aynen bazen aynı çizgi flimi defalarca izledigimizi bilirim ve o herseferinde aynı heyecanla izler :)çocuk doğumca bol bol trt çocuk izleyeceksiniz canım
20 25 mm olunca bebek net görünüyomuş canım artık aslında net 7 haftada gidip görüceksin hiç strese girmeden bugün git yarın gel falan yok en temizi 7+0 da gitsen görürsün yani hadi hakkında hayırlısıKızlar benim kese 1.39 cm
Kaç cm olunca bebek görünüyordu
Cnm daha ne kadarlik ki buyusunlerKızlar karinlarınız büyüdü mu ya ben de hiç yok. Büyüsün artık.
Takma canim kafana o hepimizde oluyor. Ama tabiki asiri olursa bi doktora gorun derimKızlar ya bugun sabahtan beri sağ kasığımda bıcak saplanır gbi bi agrı giryo ara ara tam kasıgımla bacagımın arasında cok garip bir yerde korktum basına gelen varmı böyle bişe????
Insallah canim hayirli olsunBende katılmak isterim eylül annelerine. Inşallah allahın izniyle 29 eylül gibi alıcam yavrumu kucağıma. 6+5 günlük daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?