2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar bebeklerinize demir ilacı takviyesi başladılar mi. Asi olmaya götürdüğümde verdiler bize ama gereksiz yere de kullanmak istemiyorum kendi doktorumuza gidene kadar vermeyeceğim

E Elasu canim sen uykudayken besliyor musun, zaten mamayı zor içiyor uyurken versem mi diyorum yanlış mı yaparım gazda olur, dün on günü uyudu mesela 4.30 da kalktı altı bucuk saat uyumuş arada vermem mi lazim yoksa vermeyeyim mi???
Yok canim verme bnde 10.30 da doyurdum bida 5 te kalkti oyle doyurdum gece uykusu onemli

Yok canim verme bnde 10.30 da doyurdum bida 5 te kalkti oyle doyurdum gece uykusu onemli
Aynı canim uyum süreleri yaklasik 08.30 vermiştim canim gece 03.00 ye uyandı zorlamadan içti bu kez 90, beşte uyandı salladım hemen geri yattı, 07 de kalkti tekrar bu kez hazirladim mama 50 CC icti on buçukta vermeye çalıştım tekrar kesinlikle içmedi döktüm şimdi az önce tekrar denedim 70 CC içti, senin bebis o kadar saat uyuduktan sonra kaç içiyor, insallah alerji yoktur bizde de ya çok korkuyorum :(

Aynı canim uyum süreleri yaklasik 08.30 vermiştim canim gece 03.00 ye uyandı zorlamadan içti bu kez 90, beşte uyandı salladım hemen geri yattı, 07 de kalkti tekrar bu kez hazirladim mama 50 CC icti on buçukta vermeye çalıştım tekrar kesinlikle içmedi döktüm şimdi az önce tekrar denedim 70 CC içti, senin bebis o kadar saat uyuduktan sonra kaç içiyor, insallah alerji yoktur bizde de ya çok korkuyorum :KK43:
110 iciyor canim yada 100 iciyor ayni oluyor yani ama benimki sut iciyor 2 kere mama veriyorum ust uste verince mamayi benimkide icerken zorlanıyor mamayi eritmek daha zor canim

Kizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi

Merhaba anneler bizimde beklenen doğum tarihimiz 3 eylüldü, ama 20 ağustosta sezaryen ile kucağıma aldım kızımı. 4 buçuk ayı geçtik. Sürekli takip ediyordum sessizce yazılanları okuyordum. Araştırdınız mı bilmiyorum ama aile hekimliklerinin ve çoğu doktorun verdiği demir ilaçlarında kimyasal maddeler ve şeker var. İnstagramda bebeği için herşeyin içeriklerini araştıran bir baba var size de faydası olur belki. Bunlar da kimyasal içermeyen gaz damlaları, biz purferro kullanıyoruz günde 5 damla

Eklentiler

• 9D9E586B-1F06-4A9B-9977-F39868ADEF07.webp
    9D9E586B-1F06-4A9B-9977-F39868ADEF07.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi
Ben kucağımdaki yari oturur şekilde tutuyorum d vitamini aldıkları İçin kemik gelişimleri güzel ilerliyor. Haftada bi defada 5 dk yastıkla destekliyorum ama fazla zorlamadım şimdiye kadar

Cnn o biraz bebekle alakalı yani bebeğini gözlemle eğer oturduğunda ağlamıyor ve aşağıya kaymak için hamle yapmıyorsa oturmaya hazır demektir.ama ağlıyor aşağıya kayıyor ve yatış pozisyonu aliyirsa oturmaya henüz hazır değildir.bebege göre hareket edilmeli. Bzizmkinoturmayi seviyor destekli oturtmaya başladım mesela

Kızlar bugün sünnetimiz olduk.lazerle yaptılar pipi biraz sis ve sargı bezi ile sarılı sadece ucu gözüküyor oda hafif kanlı ve kırmızı. Girmesi ve atılarak çıkması 1 saat surdu. Opr 2 saat sonra pipi biraz daha şişti normalmiş. Akşam 6 gibi çıkacağız . 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olduk.

Cnn o biraz bebekle alakalı yani bebeğini gözlemle eğer oturduğunda ağlamıyor ve aşağıya kaymak için hamle yapmıyorsa oturmaya hazır demektir.ama ağlıyor aşağıya kayıyor ve yatış pozisyonu aliyirsa oturmaya henüz hazır değildir.bebege göre hareket edilmeli. Bzizmkinoturmayi seviyor destekli oturtmaya başladım mesela
Bizimkide oyle canim oturmsk istyor o yuzden sordum erken mi acaba diye

Ben kucağımdaki yari oturur şekilde tutuyorum d vitamini aldıkları İçin kemik gelişimleri güzel ilerliyor. Haftada bi defada 5 dk yastıkla destekliyorum ama fazla zorlamadım şimdiye kadar
Bnde o sekil yapiyorum csnim kucagimda yari oturur gbi destekli bi kac defa denedim sadece

Kızlar bugün sünnetimiz olduk.lazerle yaptılar pipi biraz sis ve sargı bezi ile sarılı sadece ucu gözüküyor oda hafif kanlı ve kırmızı. Girmesi ve atılarak çıkması 1 saat surdu. Opr 2 saat sonra pipi biraz daha şişti normalmiş. Akşam 6 gibi çıkacağız . 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olduk.
geçmiş olsun

Back
X