2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm benim kızımda sürekli elini ağzına götürüyor bugün doktora götürdüm sordum bütün bebekler öyle yapar salyalaları akar dedi diş için erken dedi ama 4 aylıkken diş çıkaran çok bebek var
Arkadaşlar benim oğlanın elleri hep ağzında salya akıtıp duruyor.Eline ne versem ağzına götürüyor.Diş zamanları geldi mi???

Arkadaşlar benim oğlanın elleri hep ağzında salya akıtıp duruyor.Eline ne versem ağzına götürüyor.Diş zamanları geldi mi???
Doktorum diş olduğunu düşünme. Tükürük bezleri gelisiyor dedi. Elini ağzına götürmesi de emme refleksi. Bizimki de ne bulsa ağzına sokuyor. Isırmaya calisiyor sinirleniyor ağlıyor.

Geçmiş olsun,bebekler hasta olmasın...Bende on gündür grip oldum Hale’n geçmiyor.Bebeğime geçmesin diye maske ile dolaşıyorum.Çocuk yüzümü unuttu nerdeyse.
Sağol canım ya bende geçenlerde hasta oldum maskeyle dolaştım evde çok şükür kıZıma bulaşmadı ama ablamız okuldan geliyor direk kardeşini öpüyor dolayısıyla mikropları da bulaştırıyor

Aynı canim uyum süreleri yaklasik 08.30 vermiştim canim gece 03.00 ye uyandı zorlamadan içti bu kez 90, beşte uyandı salladım hemen geri yattı, 07 de kalkti tekrar bu kez hazirladim mama 50 CC icti on buçukta vermeye çalıştım tekrar kesinlikle içmedi döktüm şimdi az önce tekrar denedim 70 CC içti, senin bebis o kadar saat uyuduktan sonra kaç içiyor, insallah alerji yoktur bizde de ya çok korkuyorum :KK43:
canım bu mama belliki tok tutuyor bebeğinin acıkma suresi biraz uzun sadece ver yemedi mi dök bir saat sonra yine ver benim kızım 3 ayında 5250 idi ben ne yapayım o zaman rahat ol ilk bebegin olduğu için telaş ediyorsun birkaç ay sonra niye kendimi bu kadar üzmüşüm diyeceksin rahatla üzülme bisey olmaz öyle boyle büyüyecekler

canım bu mama belliki tok tutuyor bebeğinin acıkma suresi biraz uzun sadece ver yemedi mi dök bir saat sonra yine ver benim kızım 3 ayında 5250 idi ben ne yapayım o zaman rahat ol ilk bebegin olduğu için telaş ediyorsun birkaç ay sonra niye kendimi bu kadar üzmüşüm diyeceksin rahatla üzülme bisey olmaz öyle boyle büyüyecekler
Canim aynen çok korkuyorum alerji mamasi kullandığımız gerçekten alerjisi varsa :( yanında olabilsem neyse ama ikinci dönem ise baslayacagim bakici bakacak ek gıda döneminde zorlanırsak hep onu düşünüyorum

Canim aynen çok korkuyorum alerji mamasi kullandığımız gerçekten alerjisi varsa :KK43: yanında olabilsem neyse ama ikinci dönem ise baslayacagim bakici bakacak ek gıda döneminde zorlanırsak hep onu düşünüyorum
Bizdede var yiyerek deniyorum
Ek gida zamanida dr fikir verecektir vermemiz ve vermememiz gereken seyleri ucretsiz izne ayrilamazmisin canim

Slm kizlarrr

Günaydın kızlar bebeklerinize demir ilacı takviyesi başladılar mi. Asi olmaya götürdüğümde verdiler bize ama gereksiz yere de kullanmak istemiyorum kendi doktorumuza gidene kadar vermeyeceğim

Ben vermeye basladim. Bizim dr hanim verin diyordu.

Kizlar bebeklerinizi kucaginzda oturur pozisyonda mi tutuyorsunuz nasil tutmaliyiz ara ara oturtan var mi

Ben kisa kisa oturtuyorum ama yinede kalcalarina cok yuk vermiyorum 1 ay sonra destekli oturtmaya baslarim diye dusunuyorum

Kızlar bugün sünnetimiz olduk.lazerle yaptılar pipi biraz sis ve sargı bezi ile sarılı sadece ucu gözüküyor oda hafif kanlı ve kırmızı. Girmesi ve atılarak çıkması 1 saat surdu. Opr 2 saat sonra pipi biraz daha şişti normalmiş. Akşam 6 gibi çıkacağız . 1 gün hastahanede gözetim altında kalmış olduk.

Gecmis olsun. Hayirli olsun cnm damatliginida gorun insallah ☺

Doktorum biraz eğimli destekli oturtabilirsin dedi. Bizimki bayılıyor oturmaya. Ama yüzüstü yatmaktan nefrret ediyor. Biraz yatirayim boyun kaslari gelişsin diyorum basıyor yaygarayı

Benimkide hic yuzustu yatmiyor 2 dk sonra basiyor yaygarayi. Ablalari cok severdi yuzustu yatmayi hatta oyle uyurlardi bile

Dis icin daha erken. Tukuruk bezleri gelistigi icin salyalar akiyor. Emme refleksinden dolayi eller ve her tuttuklari sey agiza gidiyor o sekilde tanimliyorlar.
Benimkinimde agzi cesme gibi bakalim ne zaman disi cikacak.
Buyuk kizim 7 aylikken cikardi disini ortanca 13 aylikti cikardiginda onunki gec oldu. Bununda ortalama 10 aylikken cikar belki ☺

Kızlar bebeğimin boğazı enfeksiyon olmuş doktor ilaç verdi inşallah düzelir yaaaa:anne::dua:

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Bu arada yazmayi unuttum bugun carsiya ciktim marketten hipp organik tahil bazli ek gida yulafli aldim 4. Aydan itibaren kullanilabilir. Az birsey hazirlayip verdi guzel yedi. Ayni urunun elmali sutlusunude aldim onuda bir kac gun sonra denemeyi dusunuyorum. Yarin pazar var taze taze sebze meylever alip azar azar tattirmayi planliyorum

Offff ne akşam gecırdım. O kadar mutsuz ve ağlaktı ki; ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli gaz cıkardı. Üşüttü mü, börülce yemiştim o mu rahatsız etti, tuvaletını yapmadı kac gundur o mu zorladı bilemiyorum. Tek bildiğim kollarım koptu. Umarım gece uyuyabilir.

Offff ne akşam gecırdım. O kadar mutsuz ve ağlaktı ki; ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli gaz cıkardı. Üşüttü mü, börülce yemiştim o mu rahatsız etti, tuvaletını yapmadı kac gundur o mu zorladı bilemiyorum. Tek bildiğim kollarım koptu. Umarım gece uyuyabilir.
Allah kolaylık versin benim kide zorla uyudu uyandı şimdi

Slm kizlarrr

Ben vermeye basladim. Bizim dr hanim verin diyordu.

Ben kisa kisa oturtuyorum ama yinede kalcalarina cok yuk vermiyorum 1 ay sonra destekli oturtmaya baslarim diye dusunuyorum

Gecmis olsun. Hayirli olsun cnm damatliginida gorun insallah ☺

Benimkide hic yuzustu yatmiyor 2 dk sonra basiyor yaygarayi. Ablalari cok severdi yuzustu yatmayi hatta oyle uyurlardi bile

Dis icin daha erken. Tukuruk bezleri gelistigi icin salyalar akiyor. Emme refleksinden dolayi eller ve her tuttuklari sey agiza gidiyor o sekilde tanimliyorlar.
Benimkinimde agzi cesme gibi bakalim ne zaman disi cikacak.
Buyuk kizim 7 aylikken cikardi disini ortanca 13 aylikti cikardiginda onunki gec oldu. Bununda ortalama 10 aylikken cikar belki ☺

Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Sağol cnm

Gunaydin, 3 ekim dogumlu bebegim vekaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda

Gunaydin, 3 ekim dogumlu bebegim vekaka yapmak icin gece boyunca cirpinan uykusu bolunen var mi? Bir tek bizde mi var bu sorun? Gece 10 da uyudu, 2 de kalkti emdi 3 te uyudu kaka yapmaya calisiyor ama uykusu oyle agir basiyor ki sonra 6 ya ceyrek kala kalkti yine emzirdim yine yapmaya calisti cok az yapti ama belli ki hala rahatsiz ediyor surekli cirpinma ikinma kizimda
Benimkide kaka yapamayınca uyanıyor ama gereklimle sabah uykusunda oluyor rahatlayınca tekrar uyuyor

Back
X