2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım büyük kızım 4 4.5 aylıkken çıkarttı yanlış hatırlamıyorsam. Bizim damaklarımız iyice sertleşti şişti huysuz aksi cadı bir kız oldu kuzum.
bu dönemlerde diş çıkar mı ki canım bizde de benzer durumlar var ama küçük diyorlar diş için

Allah yardımcısı olsun bu bebelerin ya ne zor işleri. kakaydı gazdı dişti derken :olamaz:
Aynen öyle canım büyük kızım çok kolay bir bebekti ilk 6 ay neredeyse hiç ağlamamıştı aşı olurken bile ağlamazdı millet hayret ederdi :D dis ağrısı bile 1 hafta sürdü 2 gün ateslendi 3. Gün bir baktım disi patlamış ayhhh gerçekten keşke bütün bebeklerin dişleri kolay çıksa pıt diye :(

Aynen öyle canım büyük kızım çok kolay bir bebekti ilk 6 ay neredeyse hiç ağlamamıştı aşı olurken bile ağlamazdı millet hayret ederdi :KK70: dis ağrısı bile 1 hafta sürdü 2 gün ateslendi 3. Gün bir baktım disi patlamış ayhhh gerçekten keşke bütün bebeklerin dişleri kolay çıksa pıt diye :KK43:
keşke canım. şimdi de bir saattir uyuyor ama ben uyuyamıyorum sürekli hareket halinde gözü kapalıyken bile eli ayağı durmuyor bi de baloncuk çıkartıp duruyor :))) gülsem mi ağlasam mo bilemedim :))

keşke canım. şimdi de bir saattir uyuyor ama ben uyuyamıyorum sürekli hareket halinde gözü kapalıyken bile eli ayağı durmuyor bi de baloncuk çıkartıp duruyor :))) gülsem mi ağlasam mo bilemedim :))
Gül canım boşver daha ne zaman bu halleri olacak ki evet zor cidden bazen Halil Sezai gibi isyağğğnnn diye bağırası geliyor insanın ama uyuduklarinda yüzlerine bakmak her yorgunluğu unutturuyor.

Kızlar dun misafirim vardı tabi tüm uyku düzenimiz bozuldu siz misafir varken ne yapıyorsunuz :) gerçi iyi mi oldu anlamadam bende soyleki sekiz sekiz buçukta yatar on gibi tekrar beslenir uyurdu ama iki gibi falan kalkardi sonra dortte, dun onbirbucukta zor uyuttum beş buçukta kalkti ama gözünü acamiyor bildiğiniz uykudan şimdi doyurdum karnını gazını bile çıkaramadım uyuyor normalde bir saat fal taşı gibi açılırdi gözü sallayarak uyutmaya çalışırdım

Kızlar dun misafirim vardı tabi tüm uyku düzenimiz bozuldu siz misafir varken ne yapıyorsunuz :) gerçi iyi mi oldu anlamadam bende soyleki sekiz sekiz buçukta yatar on gibi tekrar beslenir uyurdu ama iki gibi falan kalkardi sonra dortte, dun onbirbucukta zor uyuttum beş buçukta kalkti ama gözünü acamiyor bildiğiniz uykudan şimdi doyurdum karnını gazını bile çıkaramadım uyuyor normalde bir saat fal taşı gibi açılırdi gözü sallayarak uyutmaya çalışırdım
Valla benimki normalde ablalari gurultu yaparsa uyanir. misafir cocuklariyla costukca cosuyorlar benim kizda tik yok. Diyorumki siz gidince kalkacak kesin ve oyle oluyor. Misafir gidiyor ortalik sessizlesiyor hoooppp benimki uyaniyor.

Bir de benimki bu ara uykusunda ciglik atarak agliyor korkuyor galiba sizdede oluyor mu az once yine oldu. Dedim esime ara sira boyle yapiyor. Okumak lazim belki nazar olmustur diyor

Valla benimki normalde ablalari gurultu yaparsa uyanir. misafir cocuklariyla costukca cosuyorlar benim kizda tik yok. Diyorumki siz gidince kalkacak kesin ve oyle oluyor. Misafir gidiyor ortalik sessizlesiyor hoooppp benimki uyaniyor.

Bir de benimki bu ara uykusunda ciglik atarak agliyor korkuyor galiba sizdede oluyor mu az once yine oldu. Dedim esime ara sira boyle yapiyor. Okumak lazim belki nazar olmustur diyor
Ay iyi canim o zaman misafirle oturamadim ben dogru düzgün,bizde de oldu bir iki kez o bende korkmustum, nazar olabilir tabi okumak lazım surekli

Kız bu saatte ne uykusu benim kız da huysuzlanıyor birazdan yatıracam
Gündüz 3 kere uyuyor kızım benim genelde. Kısa şekerlemeler yapardı dün 2 buçuk saat uyuyuverdi. Ben de şaşırdım. 3 yerine 2 kez uyudu ama uzun uyudu. Gece uyutması zor olmaya başladı dün bir saatten fazla uğraştık.

Gündüz 3 kere uyuyor kızım benim genelde. Kısa şekerlemeler yapardı dün 2 buçuk saat uyuyuverdi. Ben de şaşırdım. 3 yerine 2 kez uyudu ama uzun uyudu. Gece uyutması zor olmaya başladı dün bir saatten fazla uğraştık.
Ben çok şükür bir düzen oturttum tabi bir yere gidersem ya da biri gelirse düxizenimiz şaşıyor orası ayrı

Selam anneler bu ara benim oglanda huysuz el hep ağzında damaklar çok sert emerken acıtıyor bir de dönmeyi çok seviyor ne zaman bırakıp mutfağa gitsem döndüğümde bambaşka pozisyonda buluyorum :) haftaya ozelde doktora goturucem genel muayenemiz var. Umarim kilo alımı iyi olmustur

Selam anneler bu ara benim oglanda huysuz el hep ağzında damaklar çok sert emerken acıtıyor bir de dönmeyi çok seviyor ne zaman bırakıp mutfağa gitsem döndüğümde bambaşka pozisyonda buluyorum :) haftaya ozelde doktora goturucem genel muayenemiz var. Umarim kilo alımı iyi olmustur
ben de bırakamıyorum dönme meraklısı oldu :) biz de salı günü özelde muayene ettiricez bakalım neler olmuş :))

Oğlum kaç gündür huysuzdu. Uyurken ciglik atip agliyir uyanıkken birden çığlık atarak ağliyor. Dün Kontrolumuz vardı. 4. Ay sendromu diye bir şey varmış. Huysuzluguna normal bu ay dedi. Meme reddi de olurmuş bu ay. Bizimki Emerken kendini yay gibi gerip geriye atıyor bağırıyor . Unutturup unutturup tekrar icirmeye çalışıyorum.
Ama bugün inanılmaz huzursuz. Hep ağlıyor . Bi de sabah parmağını gözüne soktu. Gözü kıpkırmızı ve hep göz yaşı akıyor. Yavrum gözünü açamıyor. Damla aldım ama onu bile damlatamadim .
Çok üzülüyorum haline yaaa :anne:

Ben çok şükür bir düzen oturttum tabi bir yere gidersem ya da biri gelirse düxizenimiz şaşıyor orası ayrı
Benim de bugün okuldan arkadaşım geldi pek etkilenmiyor düzeni gelenler sadece okuldan arkadaşlse olunca anlayışla karşılıyorlar.
Canim nasil gidiyor?
İyi gidiyor canım. Atak haftaları duygu durumu değişil biraz geceleri de uyanık olıyor ama. Beslenmesi esksine göre düzeldi biraz daha. Yarın kontrole gideceğiz bakalım nasıl durumlar. Senin nasıl gidiyor?
Maşallah canım. Benmki daha dönmüyor. Diğer belirtiler hep aynı. :D

Yaa kızlar bebişleriniz ne güzel dönüyorlar... benim cadı dönmüyor daha doğrusu kucaktan hiç inmiyor ki döndüğünü göreyim.... sadece uyurken ve alt değiştirirken yatıyor.. geri kalan zamanlarda hep kucakta:bicak:

Yaa kızlar bebişleriniz ne güzel dönüyorlar... benim cadı dönmüyor daha doğrusu kucaktan hiç inmiyor ki döndüğünü göreyim.... sadece uyurken ve alt değiştirirken yatıyor.. geri kalan zamanlarda hep kucakta:bicak:
Benim de öyleydi canım. Kalınca bir pike serdim dün yere, bırkaç oyuncak koydum. Bugün dönmeye başladı. Yan dönüyor, kendi ekseni etrafında dönüyor :KK71:hizli bir geçiş oldu:KK68: hoşuna gitti.
Walla bilir kişi değilim ama çok ıyı yapmışsın bence. Emerek uyuması çok yıpratıcı oluyor. Bıtmıyor o emmeler çünkü. Emzık alması senı çok rahatlatır.
Bakalım inşallah başarabilirim. Gece uyanınca illa meme istiyor ama :( vermeyince içli içli ağlıyor dayanamıyorum.

Benim de öyleydi canım. Kalınca bir pike serdim dün yere, bırkaç oyuncak koydum. Bugün dönmeye başladı. Yan dönüyor, kendi ekseni etrafında dönüyor :KK71:hizli bir geçiş oldu:KK68: hoşuna gitti.

Bakalım inşallah başarabilirim. Gece uyanınca illa meme istiyor ama :KK43: vermeyince içli içli ağlıyor dayanamıyorum.
Ya sorun benim kızım yere ya da yatağa konulduğu anda ağlamaya başlıyor neyse ya acelemiz YÖK zaten

Bakalım inşallah başarabilirim. Gece uyanınca illa meme istiyor ama :KK43: vermeyince içli içli ağlıyor dayanamıyorum.
Ya sorun benim kızım yere ya da yatağa konulduğu anda ağlamaya başlıyor neyse ya acelemiz YÖK zaten

Back
X