2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben uyku eğitimine baslamayi düşünüyorum bu 4. Ay sendromu uyku gerilemesi oluyormus. Bu aylarda en geç 5. Ayda uyku eğitimine baslamak gerekiyor okuduğum kitaplarda. Var mi böyle bir uygulama düşünen

Kızlar ben uyku eğitimine baslamayi düşünüyorum bu 4. Ay sendromu uyku gerilemesi oluyormus. Bu aylarda en geç 5. Ayda uyku eğitimine baslamak gerekiyor okuduğum kitaplarda. Var mi böyle bir uygulama düşünen
Benim biara cokguzeldi uyumasi buara sasti gec uyuyo gec kalkio .degisiyo heralde huylarida ona gore hareket ediyorum. Emmeside azaldi uykuya gecmeden zorla emziriyorum

Kızlar kızımın sağ bacağı diğerine göre daha kalin diz hizasi kısmında bir bogum fazla var sola göre .bütün farkettim neden olabilir bu ay sonu kontrolümüz var :(
Bugün farkettim yaa

Bizim iyice degisti atak ayimi anlamadim 4.ay bitti gece 3te derin uykuya geciyo uyumuyo konusmaya calisan cocuk gitti daha konusmuyo meme reddi basladi cok zor emziriyorum:(

Hanimlar merhaba bebegi hala gaz sancisi ceken var mi? Benim oglum bir ara gayet duzelmis gibiydi fakat yine 1 2 haftadir yine basladi gaz sancilari. Arada bir rezene cayi veriyorum ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum. Cok agliyor dayanamiyorum masaj falan da yaptirmiyor karni agridigi icin sanirim. Egzamasida var diyet yapiyorum ama hic faydasi yok sastim kaldim artik. Cocugum cok mutsuz. En azindan gaz sancisi icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi ?

Kızlar benim kızım uyurken çok üstünü açmaya başladı.kundagi bile açıyor.gece bi uyanıyorum üstü açık.besigin yanlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi onu bile açıyor.

gece üstünü kapatmaktan uyuyamadım bir türlü :KK43:
Uyku tulumu candır böyle durumlarda. Üzerini açan oluyor, battaniyesini kafasına çeken oluyor. Hareketlendiler iyice. Bizim ev de sıcak oluyor sadece müslim örtüyorum tulum giydirirsem klimayı kısıp hiçbr şey örtmüyorum.

Natsume Natsume iyi hadi canim sevindim bizde idare ederiz kontrole gidince anlayacağım nasıl oldugunu, on gündur yeni mamayi kullaniyoruz bakalım, sen şuan kac saatte bir kac cc veriyorsun?
İstedikçe veriyorum ben ama dün doktor kontrolümiz vardı artık ilk ayları atlattı 4-5 saatte bir verin 2 saatte bir vermeyin dedi. Niye öyle dedi anlamaıdm. 2 buçuk saatte acıkmaua başlıyor bazen o an veriyorum ama az içiypr öyle. Oyalıyorum ben de 3 ya da 3 buçuk saatte bir 100 cc yapıyorum. Bazen bitiriyor bazen bitiremiyor.
Arkadaşlar oğlum ishal oldu.Az az ama sık sık durmadan kaka yapıyor.Karnı da yetişkin gibi gürül gürül ötüyor.Ne yapayım?Doktora götüreyim mi?
ishal yetişkinler için bile zor oluyoe ben olsam mutlaka götürürdüm canım. Çok geçmiş olsun.
Ben de vermek istiyorum uyku eğitimi. En azından rutinler oluşturmak istiyorum. Dün uyku arkadaşı alarsk başladım. Bakalım nasıl olcak. Ayakta sallayınca uyuyor zor oluyor artıık

Hanimlar merhaba bebegi hala gaz sancisi ceken var mi? Benim oglum bir ara gayet duzelmis gibiydi fakat yine 1 2 haftadir yine basladi gaz sancilari. Arada bir rezene cayi veriyorum ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum. Cok agliyor dayanamiyorum masaj falan da yaptirmiyor karni agridigi icin sanirim. Egzamasida var diyet yapiyorum ama hic faydasi yok sastim kaldim artik. Cocugum cok mutsuz. En azindan gaz sancisi icin ne yapabilirim bi fikri olan var mi ?
alerjidendır o canım çocuk alerjiye götür bizde haftaya gıdecegız

4 aylık oldu kızı 5700 gr 64 cm geldi kontrolde. Her şey yolundaymış çok şükür :dua:
Demir dammasına başlayacağız.
İyi hadi maşallah minnaga, biz üç aylik rutin kontrolune hala gidemedik en son hasta oldugunda bakılmıştı kilosuna 5400 dü, canım ben üç uc bucuk hatta bazen 4 saat bekliyorum aynı bazen bitiriyor bazen birazını içip kalani kesinlikle icmiyor, çok merak ediyorum aslında tam on beş gündür kullanıyormuşuz alerji mamasini

Benim biara cokguzeldi uyumasi buara sasti gec uyuyo gec kalkio .degisiyo heralde huylarida ona gore hareket ediyorum. Emmeside azaldi uykuya gecmeden zorla emziriyorum
Birimde gittikçe zorlaşan düzenimiz oldu gece 1 de uyuyordu şimdi 2 ye kaydı 10 da uyanıyordu 9 da uyanıyor.memeyi de çok zor alıyor itişe itişe emziriyorum ne yazık ki ilk 3 ayı arayacak gibiyiz sürekli kucakta dik pozisyonda durmak istiyor.5 aydan sonra bende uyku eğitimi vermek istiyorum inşaallah olur

İyi hadi maşallah minnaga, biz üç aylik rutin kontrolune hala gidemedik en son hasta oldugunda bakılmıştı kilosuna 5400 dü, canım ben üç uc bucuk hatta bazen 4 saat bekliyorum aynı bazen bitiriyor bazen birazını içip kalani kesinlikle icmiyor, çok merak ediyorum aslında tam on beş gündür kullanıyormuşuz alerji mamasini
İyidir kuzum. Mama içmesine göre iyi alıyor senin bebeğin kiloyu. İçini ferah tut, biraz rahatka keyfini sürmeye çalış anneliğin. :KK200:

Masallah canim olsun uzulme inan beninde cok azakdi ama benim bebegim cok kusuyor sadece mamaya kalirsak napcaz dye dusunuyorum kusma sikintisi olmasa artik abbe sutunu de takmicam mamayla da büyüyor bebekler canim napalim
Benim bebeğim de cok kusuyor canım özellikle emdikten sonra kucağıma alırsam ne var ne yok üstüme :110: yazık günah diyorum onca emek verip süt üretiyoruz mama veriyoruz icer icmez cart diye çıkarıyor :halay: bugün yattığı yerden kustu yok artık dedim:110:

Bugün sabah 8 den akşam 9 a kadar toplam 1 saat uyudu kızım.uykusu çok var aslında aglamiyo ama huzursuz uyuyamadığı için.uykuya geçemiyor bir türlü.nasil uyutacagimi şaşırdım.esimde sağolsun hiç yardımcı olmaz tek başıma iki çocuk evin işleri... doğum yapalı herşey güzel gidiyordu enerjiktim yorulmuyordum sürekli iş yapasım geliyodu ama artık yoruluyorum.buyuk kızımın dişleriyle uğraşıyorum bi yandan.tek çocuklular bugünlerin tadını çıkarın eşiniz de yardımcı oluyorsa ne mutlu size

Bizde annemin evindeki tatilimizi tamamladık. Artık kucakta sallanarak uyumak istiyor. Gece uykusuna geçerken sürekli ağlıyor. Zor uyuyor. Uyku evreleri kabusa dönüştü. Bazen emzirirken ok gibi oluyor hem emmek istiyor aranıyor ama bi yandan da geriliyor. Yarın aşımız var bakalım ne yapacak

Çok kilo aldım artık kendi vücudumdan nefret eder oldum. Telefondan program indirdim onu yapmaya çalışıyorum ama sezeryan dikişlerimdende korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Çok kilo aldım artık kendi vücudumdan nefret eder oldum. Telefondan program indirdim onu yapmaya çalışıyorum ama sezeryan dikişlerimdende korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Ben 1,5 aydır reformer plates yapıyorum,3. Aydan sonra başlayabilirsin demişti doktorum. Eski kilomdayım ama sıkılaşmam lazımdı,karnım ve bacaklarım yumuşak yumuşak.. sıkılaşmayı farketmeye başladım sayılır,yaza kadar isteğime ulaşırım.
Dikişlerde korkacak bişey yok,doktoruna danış ve yap sporunu.

Ben 1,5 aydır reformer plates yapıyorum,3. Aydan sonra başlayabilirsin demişti doktorum. Eski kilomdayım ama sıkılaşmam lazımdı,karnım ve bacaklarım yumuşak yumuşak.. sıkılaşmayı farketmeye başladım sayılır,yaza kadar isteğime ulaşırım.
Dikişlerde korkacak bişey yok,doktoruna danış ve yap sporunu.
Egzersiz yapıyorum ama troidimde yavaş çalışıyor biraz zor veriyorum. Biraz boğazımı da tutmam gerekiyor galiba

Back
X