2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün 4 aylık aşımız vardı biraz ağladı sonra uyudu yavrum. Sadece iki bacaktan vuruldu. Ben intrtnette iki bacak iki kol diye okumuştum. Sizin aşılar vuruldu mu? Demir damlasınıda aldık. Ama süt ve süt ürünleriyle arasında bir saat olması gerekiyor dedi eczaneci nasıl vereceğiz. Başlayan oldu mu?

Selam kızlar bugün aşımız vardı kızım 500 gr almış sadece ya çok canım sıkıldı 3400 52 cm doğmuştu 6300 olmuş boyu da 64 cm boyu uzun dediler sadece anne sütü alıyor ama kilo alimi yavaş benim çocuklarım hep zayıf neyse sağlıklı olsunlar da kızlar ben dun regl oldum aşırı kanamam var saatte bir pes degistoroyorum bir günde bir kilo verdim karnim indi bu kadar kana olması normal mi ya inşallah düzenli olur regl

Selam kızlar bugün aşımız vardı kızım 500 gr almış sadece ya çok canım sıkıldı 3400 52 cm doğmuştu 6300 olmuş boyu da 64 cm boyu uzun dediler sadece anne sütü alıyor ama kilo alimi yavaş benim çocuklarım hep zayıf neyse sağlıklı olsunlar da kızlar ben dun regl oldum aşırı kanamam var saatte bir pes degistoroyorum bir günde bir kilo verdim karnim indi bu kadar kana olması normal mi ya inşallah düzenli olur regl
Ya kilosu falan gayet iyi canını sıkma güzel anne. Benim kızım 5700 grm geldi doktor iyi dedi. Mama içiyor bir de. Doğum kilosu da 3290 dı. 3.aydan sonra daha az alıyorlarmış hareketlendikleri için. Adetken benm de çok kanamam oluyor doğumdan sonra ve daha uzun sürüyor. Düzensizlik dr var umarım normaldir.

Bizimkide az almış bu ay. Artık eskisi gibi olmaz dedi ebede

Benim bebeğim de cok kusuyor canım özellikle emdikten sonra kucağıma alırsam ne var ne yok üstüme :110: yazık günah diyorum onca emek verip süt üretiyoruz mama veriyoruz icer icmez cart diye çıkarıyor :halay: bugün yattığı yerden kustu yok artık dedim:110:
Kusma sikintisi olunca yavas kilo aliyor canim oda canimi sikiyor bide ben sagarak veriyorum makineyle kalanında elimle sagiyorum o kadar emek gidiyor göğüslerimin ustu yara oldu sut ciksin dye siktrmaktan ins duzelirler

Kızlar çok fena grip oldum :( üstüne astımım ı tetikledi krizlere giriyorum acillik oldum çok korktum etrafta herkes domuz gribi oldu aman dikkat edin küçük kızım da galiba hasta olacak :(

Bugün 4 aylık aşımız vardı biraz ağladı sonra uyudu yavrum. Sadece iki bacaktan vuruldu. Ben intrtnette iki bacak iki kol diye okumuştum. Sizin aşılar vuruldu mu? Demir damlasınıda aldık. Ama süt ve süt ürünleriyle arasında bir saat olması gerekiyor dedi eczaneci nasıl vereceğiz. Başlayan oldu mu?

Biz geçen hafta 4. Ay kontrolündeydik . Demir ilacını sordum. Önümüzdeki ay dedi. Ama hep 4. Ay da başlamış çoğu kişi.

Kızlar çok fena grip oldum :KK43: üstüne astımım ı tetikledi krizlere giriyorum acillik oldum çok korktum etrafta herkes domuz gribi oldu aman dikkat edin küçük kızım da galiba hasta olacak :KK43:

Canım gecmiş olsun. 2 çocukla hastalanmak aşırı lüks maalesef. Bizde hepimiz sürünüyoruz. Hapşırıklar havada uçuşuyor evde. Miniğimin gözleri akıyor. Umarım en yakın zamanda hepimiz atlatırız.

Canım gecmiş olsun. 2 çocukla hastalanmak aşırı lüks maalesef. Bizde hepimiz sürünüyoruz. Hapşırıklar havada uçuşuyor evde. Miniğimin gözleri akıyor. Umarım en yakın zamanda hepimiz atlatırız.
Çok sağol canım gerçekten öyle keşke hiç bir anne hiç bir bebek çocuk hasta olmasa ne kadar zorlanıyorum anlatamam annemi çağırdım eşimle acile gittik 2 kutu hap bir surup bir de hava verdi içime çekmem için inşaAllah hemen etki ederde ben de rahat ederim :(

Slm kizlar

Benimki sabah 8de kalkmis 12.30da uyutmus annem 1 saat uyumus 16.30da ben uyutmustum 19da kalkti oglen uyumayinca
Simdide mamasini yedirdim besigi 2 salladim uyudu saati biraz aksadi bazen boyle yapiyor insallah duzenini bu yonde cevirmez

Kan ilacini ben evde oldugumda sanah kalkinca veriyorum d vitle beraber. Sabah 6-7 arasi mama yiyor 8 gibi kalkiyor karni tok oldugu icin ilaclarini iciriyorum saat 10a dogru tekrar mama yiyor

Evet aynı 2 bacak oldu bende kol da var diye biliyordum
Damlayı ebe verdi ama daha başlamadık

Evet benim de çok yoğun oluyor normal yani

Slm kizlar

Benimki sabah 8de kalkmis 12.30da uyutmus annem 1 saat uyumus 16.30da ben uyutmustum 19da kalkti oglen uyumayinca
Simdide mamasini yedirdim besigi 2 salladim uyudu saati biraz aksadi bazen boyle yapiyor insallah duzenini bu yonde cevirmez

Kan ilacini ben evde oldugumda sanah kalkinca veriyorum d vitle beraber. Sabah 6-7 arasi mama yiyor 8 gibi kalkiyor karni tok oldugu icin ilaclarini iciriyorum saat 10a dogru tekrar mama yiyor
Canim kan ilaciyla beraber verme dedi bana saglik ocagindaki hemsire kan ilaci ac karnina vitamin tok karnina ver aralarinda saat olsun mutlaka dedi

Kızlar bebeklerinizi destekli oturtmaya başladınız mi yada erken mi ? Bnm kızım 4 buçuk aylık oldu yattığı yerden sürekli kafasını baya kaldırıyor dik durmak istercesine

Kızlar bebeklerinizi destekli oturtmaya başladınız mi yada erken mi ? Bnm kızım 4 buçuk aylık oldu yattığı yerden sürekli kafasını baya kaldırıyor dik durmak istercesine
Ben daha oturtmuyorum benimki de uyanır uyanmaz kafayı baya kaldırıyor iyice takip ediyor artık beni goremiyorsa kafayı iyice kaldırıyor öyle bakıyor maşallah 141 günlük olduk bugün .biraz daha beklicem. Bacak bogumu birinde bi tane fazla var ya ona takıldım bende . Kalça cikikligi olabilir diye yazıyo nette :(

Back
X