2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hazırladığıniz mamayi bitirmeyince zorluyor musunuz :KK43:

Canım zorlasan da yemiyor ki. Benim ilk kızım mamayla büyüdü cok azdır bitirdiği.doyunca biberonu ağzında evirip cevirirdi :) yalnız benim söyle bir hatam oldu. Hep aynı mamayı verdim. Belki başka mama versem sevip icerdi. Kilo da aldırmadı. 1 yaşında 8.200 gr dı :( degistirsen belki icer seninkide.

aranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
Selam canım biz de wellcare vitamin d kullanıyoruz. Bunun içinde sağlık ocağının verdiği d vitaminin aksine paraben yok demir hapını da kullanmadım haftaya dr kontrolümüz var sorup öyle kullanıcam

Canım zorlasan da yemiyor ki. Benim ilk kızım mamayla büyüdü cok azdır bitirdiği.doyunca biberonu ağzında evirip cevirirdi :) yalnız benim söyle bir hatam oldu. Hep aynı mamayı verdim. Belki başka mama versem sevip icerdi. Kilo da aldırmadı. 1 yaşında 8.200 gr dı :KK43: degistirsen belki icer seninkide.
Ayni canım kafasini çevirip diliyle itiyir, bende mamanin suresi bitinceye kadar bir saat içinde ara ara tekrar vermeyi deniyorum, alerji maması kullaniyoruz iki haftadir değiştiremem ki :(

Ayni canım kafasini çevirip diliyle itiyir, bende mamanin suresi bitinceye kadar bir saat içinde ara ara tekrar vermeyi deniyorum, alerji maması kullaniyoruz iki haftadir değiştiremem ki :KK43:
Canim bu mama bbebegimin vucuduna da islemis sanki kokusu.mama kokusu cok kötü.bebegimde terleyince ilac ilac kokuyo anlamadim bu isi :/

Canim bu mama bbebegimin vucuduna da islemis sanki kokusu.mama kokusu cok kötü.bebegimde terleyince ilac ilac kokuyo anlamadim bu isi :/
Aynı canım gazını çıkarınca hele gegirince nasil geliyor kokusu farkettin mi demir kokusu gibi, geçen omuzuma biraz çıkarmışti tişörtten burnuma pas kokusu gibi nasil geliyor, fena değil içiyordu iyi hadi demiştim bu aralar yine refdetmeye başladı bende iyice aciksin diye artık dört saat falan bekliyorum benim bebiş yalnız hic acliktan aglamiyor :( biraz mızirdaniyor bende oylesine hazirliyorum hep mamayı,yarin Dr a gidicez canım bakalım kilo alımı ne durumda, kakasını falanda sorucam sanada haber veririm

Aynı canım gazını çıkarınca hele gegirince nasil geliyor kokusu farkettin mi demir kokusu gibi, geçen omuzuma biraz çıkarmışti tişörtten burnuma pas kokusu gibi nasil geliyor, fena değil içiyordu iyi hadi demiştim bu aralar yine refdetmeye başladı bende iyice aciksin diye artık dört saat falan bekliyorum benim bebiş yalnız hic acliktan aglamiyor :KK43: biraz mızirdaniyor bende oylesine hazirliyorum hep mamayı,yarin Dr a gidicez canım bakalım kilo alımı ne durumda, kakasını falanda sorucam sanada haber veririm
Tamam canim sagolasin.ya artik ben bu mamayi vermek istemiyorum.normal mama versem olmaz mi ya gecmeyecek mi hic bu alerji :( ben bu mamadan nefret ettim cocugum kabiz.hep yogun kivamli ve yemyesil kötü kokulu kaka yapiyo.bütün vucudu dedigin gibi demir surubu gibi kokuyo.bebegimde rahatsiz bu mamadan bence.severek icmiyor.of cok muallakta kaldim ya

aranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
D vitamini devit vermişti onu kullanıyorum hamileyken de onu kullanmıştım ama kan ilacını kullanmıyorum çünkü içinde paraben var. Yarın özelde kendi doktoruna goturucem ona sorucam kan ilacı

Kızlar bebeğim oksuruyor kuru kuru hasta mi olacak bende öksürük oldum benden mi geçti bilmiyorum ya :( yarın doktora gitcez inşallah ilerlemez uykusundan uyaniyo oksururken :(

Bugün 4 ay aşılarını yaptırdık geldik. Ateş takibine başlıyorum.
Destekli oturtmayı denedik biz dün çok hoşuna gitti. Bebeyatmaz siparişi vereceğüm. Kullanan var mı?
Bizim 4 ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı canım bende bir anda yanakları soğuk alnı çok sıcaktı.. dikkatli ol... sen daha iyi bilirsin ama bence küçük ler ama daha.... ben 6. Ayda oturtmayı düşünüyorum... şimdi birazcık kucağımızda oturur pozisyonda... bebeyatmaz o bende nette gördüm bayağı kullanışlı duruyor

Tamam canim sagolasin.ya artik ben bu mamayi vermek istemiyorum.normal mama versem olmaz mi ya gecmeyecek mi hic bu alerji :KK43: ben bu mamadan nefret ettim cocugum kabiz.hep yogun kivamli ve yemyesil kötü kokulu kaka yapiyo.bütün vucudu dedigin gibi demir surubu gibi kokuyo.bebegimde rahatsiz bu mamadan bence.severek icmiyor.of cok muallakta kaldim ya
Ahh canim aynı, cok değişik yapışık mukuslu yesil bir kaka yapıyor, ama benim diger mamalari içmedigi için suphelenmisti zaten, başta bu mamayı da fena degil içiyordu ama bu aralar bunuda pek istemiyor :(

bizim doktorumuz da purferro verdi. sağlık ocağı vegaferon vermişti içeriğinde 3 tane ayrı paraben yazıyor. doktorun verdiğini aldık biz de. d vitamini olarak da monovit d3 kullanıyoruz ama onda da bha var :KK43:
Teşekkür ederim canım. Ben de sağlık ocağının verdiğini kullanmayacağım şimdilik doktorun söylediğini aldık.

Hazırladığıniz mamayi bitirmeyince zorluyor musunuz :KK43:
Zorlamıyorum canım ben. Zorlarsam daha da ters tepiyor zaten. Bir tane doktora sormuştuk bşr keresinde 6 saat mama içmemişti. Şimdiden tercihlerine saygı duyun zorlamayın demişti. Saldım gitti ben de. İstekli olduğu zaman veriyorum.
Bizim 4 ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı canım bende bir anda yanakları soğuk alnı çok sıcaktı.. dikkatli ol... sen daha iyi bilirsin ama bence küçük ler ama daha.... ben 6. Ayda oturtmayı düşünüyorum... şimdi birazcık kucağımızda oturur pozisyonda... bebeyatmaz o bende nette gördüm bayağı kullanışlı duruyor
Teşekkür ederim canım sık sık ölçüyorum ateşini ateş ölçer ile. Destekli oturabilir demişti doktor başlaıdk biz de. Yastıklar ile oturttuğumuzda çok hoşuna gitti ama çok kısa tuttuk süreyi. Kucakta yarı oturur gibi durmayı da çok sevdi.

Canım biz de bugün 4. Ay aşımızı olduk aynen alnı sıcak yanakları soğuk ateş düşürücü verdin mi ya da ne yaptın?

Canım biz de bugün 4. Ay aşımızı olduk aynen alnı sıcak yanakları soğuk ateş düşürücü verdin mi ya da ne yaptın?
Evet canım verdim ateş düşürücü gece yatarken bi de saat başı saati kurdum.. bi de 2. Günü gece de çıktı ateşimiz

Selam canım biz de wellcare vitamin d kullanıyoruz. Bunun içinde sağlık ocağının verdiği d vitaminin aksine paraben yok demir hapını da kullanmadım haftaya dr kontrolümüz var sorup öyle kullanıcam
ben de wellcare kullanıcam sanırım. kullananlar memnun. bunu doktorunuz mu önerdi acaba

Birde ben ısrarla yan yatırıyorum kizkar arkasına destek koyuyorum dönmesin diye ama bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine nasil rahat oluyorsa öyle yatmak istiyor sanırım,siz ne yapıyorsunuz bu konuda nasil yatırıyorsunuz?

D vitamini devit vermişti onu kullanıyorum hamileyken de onu kullanmıştım ama kan ilacını kullanmıyorum çünkü içinde paraben var. Yarın özelde kendi doktoruna goturucem ona sorucam kan ilacı
bizim doktorumuz demir için purferro verdi ona başlicaz yarın bakalım. inş kabız falan olmaz

Merhaba
Ben ve küçük oğluşum da aranıza katılmak istedik. Tüm mesajları okuyamadım ama kilolar hep 5 in üzerinde gördüğüm kadarıyla. Biz hala 5 kilo olamadık 4. Ayın basinda 4700 gr idik. Emiyor ve mama veriyoruz mecburen ama çok kustuğu icin kilo almıyor dedi hep doktorlar. Ayrıca kakasini da 5-6 günde bir yapıyordu. Reflu dendi ilaclar denendi nafile. Ta ki golden goat mamayı deneyene kadar. Artık kusmuyor aşırı ve kakası düzene girdi. Fakat kakası eskisi gibi sarı değil koyu yeşil ve camur gibi. Bu mamayı kullanıp benzer bir durum yaşayanınız var mı? Bir de baby goat diye bir mama gördüm keçi sütlü ama denemeye cesaret edemedim. Hem bu kadar duzene girmişken bozmak istemedim hem de arada neredeyse iki kat fiyat farkı var. Bu mamayı deneyen var mı? Ufak ufak ek gıdaya başlayan var mı bizimki herşeye saldırıyor ne yapsın aç yavrucak hep :) bütün soruları tek mesaja sıkıştırdım biraz ama idare edin...

Back
X