2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ek gıda sürecinde aventin buharlı pişiricisini kullanmayı planlayan veya önceki bebelerinde kullanmış olan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama 500 tl olmuş gerçekten fiyatına değecek şekilde işime yarar mı kestiremiyorum. Aslında aşırı üşengeç bi insanım aynı kapta hem pişsin hem püre olsun çok işi e geliyor ama kullananlar varsa yorum istiyorum
Canım ben kullanmadım ama gerçekten de pahalıymış.. ben bu kızım da blender filan kullanmayı hiç düşünmüyorum normal buhar da pişiriciler var ondan alıcam çatalla ezip biraz pütürlü vericem çiğnemeye alışsın.. büyük kızım da herşeyi püre yapıyordum çiğneme alışkanlığı olmadı 12 yaşında hala sıkıntı çekiyoruz o yüzden bunda birazcık daha farklı davranıcam...

Maşallah kuzuyaaa.... biz Demir’e 4 ayda başladık beden 6 ayda dedi ki acaba....
Demir olarak ne kullanıyosunuz bana aile sağlığı merkezinden verdiler bi şişe adını şu an unuttum ama içinde şeker(sakkaroz) ve paraben var diye bi türlü vermeye yanaşamadım

Bugün 4 ay aşımız vardı.kizim 7.5 kilo 65 cm olmuş.demir içinde 6.ayda başlayacağız dedi ebemiz
Masallah kilosu iyi ama demir ilacina neden 6 ay dedi ki ? Biz 4 te başladık doktorumuz anne sütüyle beslenen bebeklerde 4. Ayda baslar dedi

Kullanmadım
Ek gıda sürecinde aventin buharlı pişiricisini kullanmayı planlayan veya önceki bebelerinde kullanmış olan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama 500 tl olmuş gerçekten fiyatına değecek şekilde işime yarar mı kestiremiyorum. Aslında aşırı üşengeç bi insanım aynı kapta hem pişsin hem püre olsun çok işi e geliyor ama kullananlar varsa yorum istiyorum
Kullanmadım canım ama tutumluanne de bebek ürünleri 2.el uygun fiyata satiliyo.anneden anneye.bi bak istersen

Selamlizar kızım çok hasta çıkaran beri öksürük çok ilerledi ya doktor antibiyotik verdi istemesem de kullanıyorum 3 gün yeter dedi bir de buhar veriyoruz malesef cigere inmiş o oksurdukce icim parcaljjigor yavrum küçücük daha uyuyamiyoru oksuremekten dua edin ne olur bende çok bitkin yorgunum destek hic yok ailelerdeb iki çocukla eşimle ben varız Rabbim bize güç kuvvet versin çocuklar hasta olmasın

Ben almayı düşünüyordum ama bir ayda aşırı derecede arttı fiyatı. En skn 350ye görmüştüm e bebekte. Normal buharlı pişiricilerden almayı düşünüyorum. Bleandr olayını da duruma göre hareket edeceğim.

Selamlizar kızım çok hasta çıkaran beri öksürük çok ilerledi ya doktor antibiyotik verdi istemesem de kullanıyorum 3 gün yeter dedi bir de buhar veriyoruz malesef cigere inmiş o oksurdukce icim parcaljjigor yavrum küçücük daha uyuyamiyoru oksuremekten dua edin ne olur bende çok bitkin yorgunum destek hic yok ailelerdeb iki çocukla eşimle ben varız Rabbim bize güç kuvvet versin çocuklar hasta olmasın
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir minik.

Rabbim acil şifalar versin:110:

Emziren anneler bu ay zorluk yasiyo musunuz. Ben cok zorlaniyorum kizimi memede tutmak icin cok hareketli memeyi birakip parmagini emiyor gozu hep sagi solu inceliyor memede tutamiyorum gezdirerek emziriyorum bazen o bile kesmiyor gunduzleri cok zorlaniyorum dun en son sagdim verdim

Emziren anneler bu ay zorluk yasiyo musunuz. Ben cok zorlaniyorum kizimi memede tutmak icin cok hareketli memeyi birakip parmagini emiyor gozu hep sagi solu inceliyor memede tutamiyorum gezdirerek emziriyorum bazen o bile kesmiyor gunduzleri cok zorlaniyorum dun en son sagdim verdim
Aynı durumdayiz hani şöyle istahli istahli emmesi yok artık hep etrafı inceleme modunda. Ben de dün gece sağıp verdim artık.

Dün tesadüf trt1 de bi programda konusuyorlardi 3 ve 5 aylar arasinda meme reddi yaşanıyormuş etrafa ilgileri artiyor dislerden sebep istahlari azalabiliyormuş cocugum memeyi birakti düşüncesine sakin kapilmayin diyorlardı bende de aynı durumlar var

Ayni durum bizde de mevcut 5 dk emiyor sonra göz hep sagda solda. Bende öyle olunca yarım saat sonra bi daha emziriyorum.

Geçmiş olsun acil şifalar.

Emzirmiyorum ama biberon ile beslerken aynı durumu yaşıyorum. Bu haftalarda normal bir durm. Sabırlı olmak gerekiyor.

Bugün doktor daha çok erken dedi. Çıkmaz şimdi dedi. Bakmadı da. Anlamadım bende
İki dişimizde çıktı,nadir de olsa bu aylarda çıkabiliyormuş.çıkmadan önceki günler sürekli kulağıyla oynadı kaşıdı bende anlamadım tesadüfen gördüm dişlerin çıktığında akşamdan sabaha oldu anlıycanız

Back
X