- 29 Nisan 2013
- 65
- 49
- 88
- Konu Sahibi cocukoloji
-
hayır canım benden istemedilerBende 13.09 da oldum bugünde kan verdim e2 p4 baktılar senden istedilermi
amiinnn inşallahHepimiz guzel guzel pozitif diye ciglik atip birbirimize desteklerimizi hic birakmadigimiz bi topik olsun ins
Benden istediler progesteron 15.58 çıktı iğne verdi prolutex 25 mg onu vuruluyorumhayır canım benden istemediler
nerede yaptırdın canım tüp bebek. ben antalya ıvfBenden istediler progesteron 15.58 çıktı iğne verdi prolutex 25 mg onu vuruluyorum
İzmir de Erol Tavmergen doktorum canımnerede yaptırdın canım tüp bebek. ben antalya ıvf
Valla benim de nedense göğsüm dışında belim çok ağrıyor birde adet oldum olcam diyorumkızlar belirtileriniz var mı? benim 2 gündür göğüs hassasiyetim başladı. ara ara kasık ağrım oluyor. inşallah pozitifi görürüz
Bende de ara ara sirt agrisi oluyoValla benim de nedense göğsüm dışında belim çok ağrıyor birde adet oldum olcam diyorum
Merhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum
İnşallah canım tüm kalbimle diliyorummmCanım benimde ngs lı 2 embriyom konuldu senin 26 eylül seninde benimde test tarihimiz hadi bakalım güzel haberler verelim burda birbirimize
Ne guzel en zor donemleri atlatmissin, en heyecanli kismi kalmis. Hayirli haberlerle gel insallahÇok şükür güzel geçti transferim çok aşırı sıkışık girmedim bu daha güzeldi eve geldiğinden beri istirahat halimdeyim bol bol dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum 13 sene sonra 3.cü tüpte güzel sonuçlar almak istiyorum Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 26 eylül öğrenicez bakalim
Bizimde sebepsiz infertilite. Ilkinde olumlu sonuc aldik bundada aliriz insallah.Yas 30 sebepsiz bizimki cnm ilk ins daha fazla ugrasmayiz hep beraber bu sene mutluluga erisiriz
Cok ugrasmissiniz, Rabbim bu cabalarin mukafatinimbu sefer versin insallah. Guzel haberlerle gelMerhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum
akıntım oluyor, adet oldum sanıyorum.. sabırrrr inşallahValla benim de nedense göğsüm dışında belim çok ağrıyor birde adet oldum olcam diyorum
Benimle aynısın bendede yaş 30 ve sebepsiz inferlilite tüp bebek başladık dün yumurta toplamam olduYas 30 sebepsiz bizimki cnm ilk ins daha fazla ugrasmayiz hep beraber bu sene mutluluga erisiriz
Sağolun inşallah olur bu sefer..Cok ugrasmissiniz, Rabbim bu cabalarin mukafatinimbu sefer versin insallah. Guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?