2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

kızlar belirtileriniz var mı? benim 2 gündür göğüs hassasiyetim başladı. ara ara kasık ağrım oluyor. inşallah pozitifi görürüz

Merhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum

Canım benimde ngs lı 2 embriyom konuldu senin 26 eylül seninde benimde test tarihimiz hadi bakalım güzel haberler verelim burda birbirimize

Ne guzel en zor donemleri atlatmissin, en heyecanli kismi kalmis. Hayirli haberlerle gel insallah

Merhaba kızlarr ,

Benim de 3.gün 12 hücreli bir adet embriyocuğum var ve Allah nasip ederse ekim ayı içinde transferim gerçekleşecek.. Lucrin kullanıyorum 8.günüm

Merhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum
Cok ugrasmissiniz, Rabbim bu cabalarin mukafatinimbu sefer versin insallah. Guzel haberlerle gel

Selam kızlar ben de 15 eylül de dondurulmuş transfer oldum test tarihim 27 eylül belirtim de YÖK 2. Denemem... Rabbim herkesle bir hayırlısını versin

Bende ekimde dondurulmuş transver olacam ilk denemem tek emriyo transveri olacak. Opudan sonra iki ay dinlendirme icin beklettiler.beklemek cok zor. Biran once olsun istiyorum. Emriyo kalitemde 3bb insallah tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…