2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Genetik testler genelde ilk 2 deneme negatif olursa isteniyor ama siz talep ederseniz en başta da yapılır.

Keşke olsa ama doktorun dediği ben ameliyatı yaptıktan sonra en geç 4 ay içinde gebe kalman lazım dedi yoksa yine yapışacak ve her defasında seni ameliyat edemem dedi her ameliyat yumurtalıkların İçin risk diyor O yüzden laparoskopi öncesi yumurtaları toplayıp donduruyorlar tüpleri almadan ikisini de tıkayıp direk tüp bebek diyor tüp bebek yapmayıp beklemek mi yoksa direk yapmak mı mantıklı bilmiyorum ama ben doğal hamile kalana kadar yine yapışırsa ki ihtimal var ben daha önce çikolata kisti için ameliyat oldum evlenmeden önce yine yapıştı bu sefer tüp içinde ki sıvı rahim içine sızıp enbiriyoyu zehirliyor tutunamaz diyor böyle durum kararı en son bana bıraktı bende tüp bebek dedim ki bundan sonraki hayatımda artık tüp bebekten başka şansım olmayacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doktorun dogru soylemis canim bence de yumurtalari alip dondurmak daha mantikli herhangi bir riske karsi alinmasi dogrudur. Eger oyle bir risk varsa doktorunu dinlemelesin ama yine de karar senin tabiki bizler ne soylesek bos canim. Umarim ilk tedavin de olumlu sonuc alirsin. Dualarim bu ugurda mucadele verenler icin Rabbim herkesin yardimcisi olsun.

Amin ben bu sürece daha yeni başladım ama okudukça yıllardır uğraşanlar var her çıkan pozitifte kendime olmuş gibi gözlerim dolarak seviniyorum ben iğneden ödü kopan insan ciddi bir korkum var şimdi gözüm kapalı tamam yapılacaksa yapalım diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi bizden Başka kimse anlamıyor anlayamıyor doktorum maalesef tüpleri tıkadığımızda bir daha normal yolla hamile kalamayacaksın dediğinde dünyam yıkıldı bunlar benim başıma gelmez diyorsun ama sizleri okudukça iyi oldum her pozitifi gören umut oldu Allah böyle istemiş yapacak birşey yok verdiği de imtihan vermediği de

Çok heyecanla bekliyorum, öğrenir öğrenmez yaz :)

Hayırlı akşamlar canım bugün kontrolümüz vardı çok şükür ikiside iyi biri diğerinden biraz daha küçük dedi ama gelişimi iyi dedi. Birine erkek dedi diğerine kız. Ama tam kesin diyemem ilerki haftalarda tekrar bakıp kesinlestiriiz dedi. Yanılma payı olabilir dedi onun dışında bi sorun yok
Senin bebişleride öğrenince bana yaz canım inşallah unutma

Canım cok sevındım onca yılın çektiklerinin mukafatı rabbim çok büyük sağlıklı sıhatlı böyle devam etsin inş

Maşallah onlara çok sevindim :) benim daha kontrole 12 gün var.. doktorum kesin olunca söyleyecekmiş, sabredecez artık :)

Çok sevindim.. Maşallah sübhanallah.. Kaç haftalıksın..

arkadaslar lutfen lutfen acil cevap verinn .pazartesi dondurulmus transferim olacak embriyolog bana leucortim diye bi igne verdi.kullanan oldu mu .

Ay canım çok sevindim.. ne güzel rabbim.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))
Bana da 12 hafta ikili tarama da muhtemelen kiz dedi ama benimki de kesin değil.. ilerleyen haftalarda goreceğiz.. hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da..

Yaa kız demek hadi hayırlısı canm saglıklı olsunda yeter

Amin inş mucıze bebek senınkisi gercekten dış gebelıktı saglıksız gebelıktı derken çok şükür bu aşamalara gelebildin rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Amin inşallah canım benim gerçekten öyle..
Zor stresli zamanlar atlattım ama şükür bebeğim benimle hala elhamdülillah..
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Amin inşallah canım benim gerçekten öyle..
Zor stresli zamanlar atlattım ama şükür bebeğim benimle hala elhamdülillah..
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Amin inşallah canım yarın 6.günümsalı günü kan vereyim diyorum ama 7.gün cıkar dımı ufakta olsa bı deger

Merhaba arkadaşlar eyluldeki transferim kimyasal olmustu burdada konuşmuştik bu ayki transferimde de 9.fun 53 11.gun 115 15.gun 221 cikti yani 4 gunde iki katina bile cikmadi normalde 115i gorunce dr bidaha yapma iki kat artis olmus demisti ama ben dayanamadim 4gun sonra yaptim ve morim bozuldu dr.u aradim henuz donmedi sizce bu normal mi

Canım umutlandıran istemem ama ben buna örneğim.. O kadar yavaş arttı ki değerlerim dış gebelik bile dendi ama şükür şimdi 12 haftalık olduk. Uzulme hemen bekle bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…