- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Çilek mobilya hemen teslim etmiyor yalnız.Eki Görüntüle 2197824 bizde bunu alıyoruz oğluşuma kızlar yarın yada öbür gün gidip sipariş vercez
Allah bağışlasın canım bebişini. Sağlıklı sıhhatli hepberarber güzel bir ömrünüz olsun. Tavsiyen için teşekkürlerMerhaba kasım anneleri.15 gun önce vajinal dogumla bebegimi kucagima aldim şükürler olsun.sizlere tavsiyem olacak.depend kulotlari kesinlikle ama kesinlikle orta boy almayin.büyük boy alın.bin pisman oldum orta boy aldigima.eger aldiysaniz büyük boyundan da alin mutlaka.çünkü o defalarca yapilan tuşe muayene ve dogumdan sonra gelen kanin yoğunluğu cok fazla.üstelik cok dar oluyor.nacizane tavsiyem.hepinize güzel dogumlar diliyorum
Ilk defa duydum çok tatlı ismiyle yaşasın anlamı nedir?Kızlar 37. Haftamizda sonunda kızımızın ismini netleştirdik :)) o da yaptığım kapı süsü yastığa artık harf almam lazimdi oylelikle
Allah nasip ederse Meva olacak bizim kızçenin adı
Allah razi olsun canim benim.darısı sizlere insallah❤Allah bağışlasın canım bebişini. Sağlıklı sıhhatli hepberarber güzel bir ömrünüz olsun. Tavsiyen için teşekkürler
Adiyla yasasin canim ne guzel bizim oglanin hala bi adı yok beyimiz ise koyyariz bisey deyip gecostiriyo beni halaaaa..Kızlar 37. Haftamizda sonunda kızımızın ismini netleştirdik :)) o da yaptığım kapı süsü yastığa artık harf almam lazimdi oylelikle
Allah nasip ederse Meva olacak bizim kızçenin adı
Canim iyi olmana sevindim ilac kullaniyosan acaba omu etkiliyor aleti gecmis olsun tekrardan sen yinede ihmal etme surekli takip te ol tatlimKesinlikle canım. Hastanede 15-10 çıktığında hissetmiyordum bile gerçi ama 20den üstünde ambulansla filan gitmem gerekirdi herhalde. En iyisi eve eski tip manuellerden alalım dedik. Yine en güvenilir onlar oluyor
Gule gule kullansin paşaEki Görüntüle 2197824 bizde bunu alıyoruz oğluşuma kızlar yarın yada öbür gün gidip sipariş vercez
Allah annalı babalı buyutsun canim uzun omurler versin bebisine ben daha almadim iyi oldu tavsiyen ona gore bakim bende hasta bezimi dependmi kararsizdim halaMerhaba kasım anneleri.15 gun önce vajinal dogumla bebegimi kucagima aldim şükürler olsun.sizlere tavsiyem olacak.depend kulotlari kesinlikle ama kesinlikle orta boy almayin.büyük boy alın.bin pisman oldum orta boy aldigima.eger aldiysaniz büyük boyundan da alin mutlaka.çünkü o defalarca yapilan tuşe muayene ve dogumdan sonra gelen kanin yoğunluğu cok fazla.üstelik cok dar oluyor.nacizane tavsiyem.hepinize güzel dogumlar diliyorum
Cok sagol canim.depend almadiysan hasta bezi al hic ugrasma.ama depend tarzi kulotlu olsun istiyorsan kesinlikle büyük boy alAdiyla yasasin canim ne guzel bizim oglanin hala bi adı yok beyimiz ise koyyariz bisey deyip gecostiriyo beni halaaaa..
Canim iyi olmana sevindim ilac kullaniyosan acaba omu etkiliyor aleti gecmis olsun tekrardan sen yinede ihmal etme surekli takip te ol tatlim
Gule gule kullansin paşa
Allah annalı babalı buyutsun canim uzun omurler versin bebisine ben daha almadim iyi oldu tavsiyen ona gore bakim bende hasta bezimi dependmi kararsizdim hala
Canım geçen gün benimki de 14/9 cıktı şok geçirdim çünkü mütemadiyen 11/7 ya da 12/7 çıkar Sonra tekrar ölçtüm 12/7 idi. Sanırım cihazlar arada böyle sapıtıyor çok geçmiş olsun korkusu bile yeter.. allaha emanet olun inşallah ..Kesinlikle canım. Hastanede 15-10 çıktığında hissetmiyordum bile gerçi ama 20den üstünde ambulansla filan gitmem gerekirdi herhalde. En iyisi eve eski tip manuellerden alalım dedik. Yine en güvenilir onlar oluyor
Oğlum olsa can, candaş gibi bisey koyardım belki CAN'ım CAN oğluşum diye severdim :) Belki kizim ileride abla olmak ister o zaman düşünürüm. hoşuna giderse sende düşünebilirsin diye buraya bir not bırakayım dedim :) koray'a da Candaş gelmiş olur.. kardeşi can yoldaşıAdiyla yasasin canim ne guzel bizim oglanin hala bi adı yok beyimiz ise koyyariz bisey deyip gecostiriyo beni halaaaa..
Canim iyi olmana sevindim ilac kullaniyosan acaba omu etkiliyor aleti gecmis olsun tekrardan sen yinede ihmal etme surekli takip te ol tatlim
Gule gule kullansin paşa
Allah annalı babalı buyutsun canim uzun omurler versin bebisine ben daha almadim iyi oldu tavsiyen ona gore bakim bende hasta bezimi dependmi kararsizdim hala
masallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. ben buyuk boy almistim canim ne olur ne olmaz diye simdi sen belirtincedee cok mutlu oldumMerhaba kasım anneleri.15 gun önce vajinal dogumla bebegimi kucagima aldim şükürler olsun.sizlere tavsiyem olacak.depend kulotlari kesinlikle ama kesinlikle orta boy almayin.büyük boy alın.bin pisman oldum orta boy aldigima.eger aldiysaniz büyük boyundan da alin mutlaka.çünkü o defalarca yapilan tuşe muayene ve dogumdan sonra gelen kanin yoğunluğu cok fazla.üstelik cok dar oluyor.nacizane tavsiyem.hepinize güzel dogumlar diliyorum
Cok sagol canim benim.cok iyi yapmissin.depend de orta boy pismanliktir :)))masallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. ben buyuk boy almistim canim ne olur ne olmaz diye simdi sen belirtincedee cok mutlu oldum
Kiloya göre alınıyor diye biliyorum. Ben 60 kiloyum ve büyük boy gerçekten büyük olur diye düşünüp orta aldım benCok sagol canim benim.cok iyi yapmissin.depend de orta boy pismanliktir :)))
Evet canım o programa uyuyor ama bu haftaki egitime son anda gidemedimAy sevindim mennun kalmana. Bu programa uygun mu oluyor dersler? Bugun de gelemem de, eğer bu program doğruysa en azından haftaya gelmeye çalışıcam. Doğumun aşamaları dersine. Eki Görüntüle 2197015
Tabiki kilo alimi olmadiysa ve zayifsan orta boy da ideal olur.ama benim gibi 65 70 olanlar mutlaka büyük boy almalı bence.çünkü dogum masasina alip defalarca tuse yapıyorlar.sonra dependi onlar giydiriyorlar.sen dogrulamiyorsun.sonra kaldiriyorlar.ustelik dogumun hemen ardindan ilk 3 gün cok yogun kanama geliyor.sonra yavas yavas azaliyor.aslinda depend yerine hasta bezi almak en mantiklisi.bende bana orta boy yeter diyordum hatta hamilelikte denemistim bile.gayet rahatti.ama dogum aninda hic ama hic rahat edemedim.dogumhanede ki ebelerde öyle.hasta bezi alsaydin keşke daha rahat oluyor şu dependlerden dediler.ve gercekten de oyleKiloya göre alınıyor diye biliyorum. Ben 60 kiloyum ve büyük boy gerçekten büyük olur diye düşünüp orta aldım ben
tuse ne demek? bende depend aldımTabiki kilo alimi olmadiysa ve zayifsan orta boy da ideal olur.ama benim gibi 65 70 olanlar mutlaka büyük boy almalı bence.çünkü dogum masasina alip defalarca tuse yapıyorlar.sonra dependi onlar giydiriyorlar.sen dogrulamiyorsun.sonra kaldiriyorlar.ustelik dogumun hemen ardindan ilk 3 gün cok yogun kanama geliyor.sonra yavas yavas azaliyor.aslinda depend yerine hasta bezi almak en mantiklisi.bende bana orta boy yeter diyordum hatta hamilelikte denemistim bile.gayet rahatti.ama dogum aninda hic ama hic rahat edemedim.dogumhanede ki ebelerde öyle.hasta bezi alsaydin keşke daha rahat oluyor şu dependlerden dediler.ve gercekten de oyle
evde normal ped kullanıyorsun. Hastanede 1 gün yatmak için depende gerek yok bence. Hastanelerde hasta bezini veriyor bildiğim kadarıyla.Adiyla yasasin canim ne guzel bizim oglanin hala bi adı yok beyimiz ise koyyariz bisey deyip gecostiriyo beni halaaaa..
Gule gule kullansin paşa
tuşe normal doğumda açılması kontrol ediyorlar ya o oluyortuse ne demek? bende depend aldım
sağol canımtuşe normal doğumda açılması kontrol ediyorlar ya o oluyor
Amin canım insaAllah hepimizinki
Sığınacak yer yurt mesken anlamıyla beraber , Kuranı Kerim'de cennetül me'va geçiyor. Cennet isimlerinden biri :)
Ilk defa duydum çok tatlı ismiyle yaşasın anlamı nedir?
Adiyla yasasin canim ne guzel bizim oglanin hala bi adı yok beyimiz ise koyyariz bisey deyip gecostiriyo beni halaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?