- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Yaa bende fiziki olarakta çok değişiklik var şişmiş gibi büyümüş gibi bi tuhafFiziki olarak bir değişiklik olmadı canım ama çok şiddetli ağrılar var o bölgede uzun zamandir
Bende 2 takım koydum çantama ama ilk doğumdan çıktıktan sonra önce sabahlıklı takımımı giydin yoksa geceliğimi giydin bunu merak ettim. Benim sabahlık takımım süslü biraz sezeryan olucam Allah nasip ederse. Ziyaretçiler gelirse sabahlık takım daha iyi olur diye düşündüm. Hangisi önce giyilmeli?
Aynen bende aynı fikirdeyim beyaz renk sade nevresim takımı da desenli olunca göz yormaz daha şık olur diye düşündüm eşim bir renk olsun dedi o aklıma takıldı ama görüyorum ki çoğu kişi beyaz tercih ediyo benimde hep aklımda öyleydi kesinleştirdim fikirlerinizle :)Sade beyaz olanı beğendim daha iyi olur göz yormaz zaten nevresim takımı desenli olursa daha derli toplu sade göze hoş gelir. Güle güle kullansın bebiş sağlıkla kullansın inşallah. Bende sade beyaz aldım kulplarını 2-3 çeşit aldım nevresim takımına göre değiştiriyorum şık duruyor.
Aynen bende aynı fikirdeyim beyaz renk sade nevresim takımı da desenli olunca göz yormaz daha şık olur diye düşündüm eşim bir renk olsun dedi o aklıma takıldı ama görüyorum ki çoğu kişi beyaz tercih ediyo benimde hep aklımda öyleydi kesinleştirdim fikirlerinizle :)
Cnm bende aynı durumdayım. Boğazım acıyor. Tamda doğum haftası ne şans. Süt-bal yapıyorum.Grip oldum hemde son ay büyük bi ihtimal sezeryan olucak 1-2 haftam var nasıl çabuk geçer bu grip çok korkuyorum.Gripken doğum yaparsam emziriliyormu bilgisi olan varmı Okadar dikkat etmeme rağmen eşim sağolsun hiç anlayışlı değil bulaştırdı bana gribi hiç dikkatli değil zaten hamileliğim boyunca eşimin vurdum duymaz tavrından mefrettt ettimm artık
Geçmiş olsun inşallah atlatırız Allah şifa versin canımCnm bende aynı durumdayım. Boğazım acıyor. Tamda doğum haftası ne şans. Süt-bal yapıyorum.
İnşallah cnm sana da çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun inşallah atlatırız Allah şifa versin canım
Canım en yakın nöbetçi eczanede falan ölçtür yada hemen git ihmal etme bekleme tansiyon çok onemliiiiiKızlar tansiyonumu dün geceden beri bi garip ölçüyor tansiyon aleti. Şu an 25-11, 21-13 filan ölçüyor mesela. Ne yapsam hastaneye gitsem mi, doktoruma söylesem mi yoksa cihaz mı bozuldu... Çok kararsız kaldım. Benimkini böyle ölçerken eşimin tansiyonunu 11-7 ölçüyordu dün gece. Uyumadan önce benim tansiyonum da normal bir değerde ölçmüştü, öyle uyudum. Sabah yine aynı şey...
Kızlar tansiyonumu dün geceden beri bi garip ölçüyor tansiyon aleti. Şu an 25-11, 21-13 filan ölçüyor mesela. Ne yapsam hastaneye gitsem mi, doktoruma söylesem mi yoksa cihaz mı bozuldu... Çok kararsız kaldım. Benimkini böyle ölçerken eşimin tansiyonunu 11-7 ölçüyordu dün gece. Uyumadan önce benim tansiyonum da normal bir değerde ölçmüştü, öyle uyudum. Sabah yine aynı şey...
Canım en yakın nöbetçi eczanede falan ölçtür yada hemen git ihmal etme bekleme tansiyon çok onemliiiii
Yakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.Eğer yakınlarında nöbetçi eczane varsa gidip orda da ölçtürebilirsin tansiyonunu. Hatta kendi aletini de alırsın yanına, karşılaştırma yaparsın canım. Eğer yoksa nöbetçi eczane ihmal etme acile git hemen. En azından aklından çıkar.
Şimdi sen panik yaptıkça da yükselir tansiyonun, tedbirli olmakta fayda var.
Canım doğru da olabilir ihmal etme hemen git. Eğer nabzında aritmi varsa yani düzensiz atıyorsa da yanlış ölçebilir. Manuel bi tansiyon aletiyle ölçtür en kısa zamandaYakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.
Eşimin tansiyonunu ölçtük şimdi 12-8 ölçtü onu. Benimkini ölçtük bi 5 10dk sonra 25-16 çıktı. İnşallah cihaz bana bozulmuştur da beni doğru ölçüyordur
canim gecmis olsun gidip gelince haber ver mutlaka allah korusunYakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.
Eşimin tansiyonunu ölçtük şimdi 12-8 ölçtü onu. Benimkini ölçtük bi 5 10dk sonra 25-16 çıktı. İnşallah cihaz bana bozulmuştur da beni doğru ölçüyordur
Canım ben de sezaryen olucam ilk gebeliğim. Sezaryen sonrası gecelik giydiriliyormuş. Narkozun etkisi geçince ben uzun kollu dantelli pijama takımına geçicem. Geceliği hiç sevmem çünkü popom açıkta gibi gelir.Bende 2 takım koydum çantama ama ilk doğumdan çıktıktan sonra önce sabahlıklı takımımı giydin yoksa geceliğimi giydin bunu merak ettim. Benim sabahlık takımım süslü biraz sezeryan olucam Allah nasip ederse. Ziyaretçiler gelirse sabahlık takım daha iyi olur diye düşündüm. Hangisi önce giyilmeli?
Ben çıtçıtlı iç atlet yerine dikişsiz zıbın koydum. İlk haftalar bu şekilde giydiricem. Ekstra çorap koydum bir de ayaklı alta rağmen üşür belki üstüne giydirirler.kizlar buarada bebek dogdugunda hemsireye vereceginiz b3bek icin ilk kiyafet cantasi varya.icine ne koydunuz. ben bir alt ust takim, uzun kollu alttan citcitli,eldiven sapka,onluk,
bir bebek bezi. birde penye battaniye. baska bisey lazimmi??
Yakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.
Hemen git canım. Peki sen de fiziksel bir değişiklik olmuyor mu?Kızlar tansiyonumu dün geceden beri bi garip ölçüyor tansiyon aleti. Şu an 25-11, 21-13 filan ölçüyor mesela. Ne yapsam hastaneye gitsem mi, doktoruma söylesem mi yoksa cihaz mı bozuldu... Çok kararsız kaldım. Benimkini böyle ölçerken eşimin tansiyonunu 11-7 ölçüyordu dün gece. Uyumadan önce benim tansiyonum da normal bir değerde ölçmüştü, öyle uyudum. Sabah yine aynı şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?