2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bunu merak ediyorum

Aynen bende aynı fikirdeyim beyaz renk sade nevresim takımı da desenli olunca göz yormaz daha şık olur diye düşündüm eşim bir renk olsun dedi o aklıma takıldı ama görüyorum ki çoğu kişi beyaz tercih ediyo benimde hep aklımda öyleydi kesinleştirdim fikirlerinizle :)

Hastaneye nevresim takımı da mı götürüyorsunuz ?

Cnm bende aynı durumdayım. Boğazım acıyor. Tamda doğum haftası ne şans. Süt-bal yapıyorum.

Günaydın hastalara geçmiş olsun gripken emzirmekten korkmayın hatta emzirmeniz bebeği korur çünkü sizin vücudunuz griple mücadele ederken kullandığı antikorları bebişe sütle yollar ben kızımı hastayken bol bol emzirirdim ki o hasta Olmasın Bağışıklık Kazansın diye bu arada gecelik sorulmuş sanırım zaten doğuma hastane önlüğü ile gidiliyor sonrasında hangisi size rahat geliyorsa o olur bana pijama geliyor ben 3tane koyuyorum ne olur ne olmaz diye sezeryan olanlardan gecelik daha rahat diyen duydum Dikiş yeri açısından benim normaldi o Yüzden onu bilemiyorum tam

Kızlar tansiyonumu dün geceden beri bi garip ölçüyor tansiyon aleti. Şu an 25-11, 21-13 filan ölçüyor mesela. Ne yapsam hastaneye gitsem mi, doktoruma söylesem mi yoksa cihaz mı bozuldu... Çok kararsız kaldım. Benimkini böyle ölçerken eşimin tansiyonunu 11-7 ölçüyordu dün gece. Uyumadan önce benim tansiyonum da normal bir değerde ölçmüştü, öyle uyudum. Sabah yine aynı şey...

Canım en yakın nöbetçi eczanede falan ölçtür yada hemen git ihmal etme bekleme tansiyon çok onemliiiii

Eğer yakınlarında nöbetçi eczane varsa gidip orda da ölçtürebilirsin tansiyonunu. Hatta kendi aletini de alırsın yanına, karşılaştırma yaparsın canım. Eğer yoksa nöbetçi eczane ihmal etme acile git hemen. En azından aklından çıkar.
Şimdi sen panik yaptıkça da yükselir tansiyonun, tedbirli olmakta fayda var.

Canım en yakın nöbetçi eczanede falan ölçtür yada hemen git ihmal etme bekleme tansiyon çok onemliiiii

Yakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.

Eşimin tansiyonunu ölçtük şimdi 12-8 ölçtü onu. Benimkini ölçtük bi 5 10dk sonra 25-16 çıktı. İnşallah cihaz bana bozulmuştur da beni doğru ölçüyordur

Canım doğru da olabilir ihmal etme hemen git. Eğer nabzında aritmi varsa yani düzensiz atıyorsa da yanlış ölçebilir. Manuel bi tansiyon aletiyle ölçtür en kısa zamanda

canim gecmis olsun gidip gelince haber ver mutlaka allah korusun

kizlar buarada bebek dogdugunda hemsireye vereceginiz b3bek icin ilk kiyafet cantasi varya.icine ne koydunuz. ben bir alt ust takim, uzun kollu alttan citcitli,eldiven sapka,onluk,
bir bebek bezi. birde penye battaniye. baska bisey lazimmi??

Canım ben de sezaryen olucam ilk gebeliğim. Sezaryen sonrası gecelik giydiriliyormuş. Narkozun etkisi geçince ben uzun kollu dantelli pijama takımına geçicem. Geceliği hiç sevmem çünkü popom açıkta gibi gelir.

kizlar buarada bebek dogdugunda hemsireye vereceginiz b3bek icin ilk kiyafet cantasi varya.icine ne koydunuz. ben bir alt ust takim, uzun kollu alttan citcitli,eldiven sapka,onluk,
bir bebek bezi. birde penye battaniye. baska bisey lazimmi??
Ben çıtçıtlı iç atlet yerine dikişsiz zıbın koydum. İlk haftalar bu şekilde giydiricem. Ekstra çorap koydum bir de ayaklı alta rağmen üşür belki üstüne giydirirler.

Ne yaptiniz cnm merak ettim?

Hemen git canım. Peki sen de fiziksel bir değişiklik olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…