Ne yaptınız acaba? Bende 1-2 değer oynuyor hayatımda ilk defa acayip oluyorum dengem şaşıyor. İnşallah da yükselmez ilaç alıyordun diye hatırlıyorum fayda etmesi lazım.Kızlar tansiyonumu dün geceden beri bi garip ölçüyor tansiyon aleti. Şu an 25-11, 21-13 filan ölçüyor mesela. Ne yapsam hastaneye gitsem mi, doktoruma söylesem mi yoksa cihaz mı bozuldu... Çok kararsız kaldım. Benimkini böyle ölçerken eşimin tansiyonunu 11-7 ölçüyordu dün gece. Uyumadan önce benim tansiyonum da normal bir değerde ölçmüştü, öyle uyudum. Sabah yine aynı şey...
kizlar buarada bebek dogdugunda hemsireye vereceginiz b3bek icin ilk kiyafet cantasi varya.icine ne koydunuz. ben bir alt ust takim, uzun kollu alttan citcitli,eldiven sapka,onluk,
bir bebek bezi. birde penye battaniye. baska bisey lazimmi??
Kızlar gayet iyiyim, hepinize teşekkür ederim. Hastaneye gittik, acilde 12-7 ölçtü doktor çok şükür. Bana mı garezi var bu cihazın anlamadım ki, eşimi doğru ölçüyor beni yanlış
Çok şükür canım, biz de anlamadık neydi ne iştiÇok ilginç canım ya :)) neyse ki doğru değilmiş
Bir an önce yakın bi acile gidip ölçtür benceYakında nöbetçi yokmuş galiba, internette hep uzak uzak yerler var. Bi yakındaki eczaneye gidip camında yazıyor mu ona bakacağız.
Eşimin tansiyonunu ölçtük şimdi 12-8 ölçtü onu. Benimkini ölçtük bi 5 10dk sonra 25-16 çıktı. İnşallah cihaz bana bozulmuştur da beni doğru ölçüyordur
Ay içim rahatladıKızlar gayet iyiyim, hepinize teşekkür ederim. Hastaneye gittik, acilde 12-7 ölçtü doktor çok şükür. Bana mı garezi var bu cihazın anlamadım ki, eşimi doğru ölçüyor beni yanlış
İlk kez duydum bu ismiKızlar 37. Haftamizda sonunda kızımızın ismini netleştirdik :)) o da yaptığım kapı süsü yastığa artık harf almam lazimdi oylelikle
Allah nasip ederse Meva olacak bizim kızçenin adı
İlk kez duydum bu ismi
Adıyla yaşasın inşallah
anlamı nedir?
Gecelik önce. Sonda falan olursa gecelik daha iyi olur.Bende 2 takım koydum çantama ama ilk doğumdan çıktıktan sonra önce sabahlıklı takımımı giydin yoksa geceliğimi giydin bunu merak ettim. Benim sabahlık takımım süslü biraz sezeryan olucam Allah nasip ederse. Ziyaretçiler gelirse sabahlık takım daha iyi olur diye düşündüm. Hangisi önce giyilmeli?
Ben ilk doğumumda götürmüştüm ama gerek yok. Erkekse mavi kızsa pembe örtüyorlardıHastaneye nevresim takımı da mı götürüyorsunuz ?
Canım eve geldiğimde tekrar ölçtüm 12-8 çıktı evdeki cihazla tansiyonum. Doğru şekilde bağladım hep, eşimin kolundan da ben bağlayıp ölçtüm zaten. Bende niye yüksek yüksek çıkıp eşimde normal çıkıyordu o da ayrı bir soru işareti yani..Ay içim rahatladı
Düzgün bağlamıyor musun koluna acaba
Canım eve geldiğimde tekrar ölçtüm 12-8 çıktı evdeki cihazla tansiyonum. Doğru şekilde bağladım hep, eşimin kolundan da ben bağlayıp ölçtüm zaten. Bende niye yüksek yüksek çıkıp eşimde normal çıkıyordu o da ayrı bir soru işareti yani..
Ben de böyle koydum canım
eksigim yok o zaman cok cok sagolun kizlar : )Ben çıtçıtlı iç atlet yerine dikişsiz zıbın koydum. İlk haftalar bu şekilde giydiricem. Ekstra çorap koydum bir de ayaklı alta rağmen üşür belki üstüne giydirirler.
cok guz3l isimKızlar 37. Haftamizda sonunda kızımızın ismini netleştirdik :)) o da yaptığım kapı süsü yastığa artık harf almam lazimdi oylelikle
Allah nasip ederse Meva olacak bizim kızçenin adı
Hastane nerden çıktı ben beşiğin renk konusunda kararsız kalmıştım beyaz renk beşik tercih edicez bebeğin nevresimi de illaki desenli olunca beyaz beşikle sade hoş olur gözükür dedimHastaneye nevresim takımı da mı götürüyorsunuz ?
cok guz3l isim
allah saglikli hayirli uzun omur nasip etsin butun yavrulara
Kesinlikle canım. Hastanede 15-10 çıktığında hissetmiyordum bile gerçi ama 20den üstünde ambulansla filan gitmem gerekirdi herhalde. En iyisi eve eski tip manuellerden alalım dedik. Yine en güvenilir onlar oluyorÇünkü bahsettiğin aşırı yüksek bi tansiyon illaki bi fenalaşırdın
Çok sevindim sorun olmadığına
sen sık sık kontrol et yinede. Gebelikte tansiyon önemli çok.Kesinlikle canım. Hastanede 15-10 çıktığında hissetmiyordum bile gerçi ama 20den üstünde ambulansla filan gitmem gerekirdi herhalde. En iyisi eve eski tip manuellerden alalım dedik. Yine en güvenilir onlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?