2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne yaptınız acaba? Bende 1-2 değer oynuyor hayatımda ilk defa acayip oluyorum dengem şaşıyor. İnşallah da yükselmez ilaç alıyordun diye hatırlıyorum fayda etmesi lazım.

kizlar buarada bebek dogdugunda hemsireye vereceginiz b3bek icin ilk kiyafet cantasi varya.icine ne koydunuz. ben bir alt ust takim, uzun kollu alttan citcitli,eldiven sapka,onluk,
bir bebek bezi. birde penye battaniye. baska bisey lazimmi??

Ben de böyle koydum canım

Bir an önce yakın bi acile gidip ölçtür bence

Gecelik önce. Sonda falan olursa gecelik daha iyi olur.
Hastaneye nevresim takımı da mı götürüyorsunuz ?
Ben ilk doğumumda götürmüştüm ama gerek yok. Erkekse mavi kızsa pembe örtüyorlardı

Ay içim rahatladı
Düzgün bağlamıyor musun koluna acaba
Canım eve geldiğimde tekrar ölçtüm 12-8 çıktı evdeki cihazla tansiyonum. Doğru şekilde bağladım hep, eşimin kolundan da ben bağlayıp ölçtüm zaten. Bende niye yüksek yüksek çıkıp eşimde normal çıkıyordu o da ayrı bir soru işareti yani..

Çünkü bahsettiğin aşırı yüksek bi tansiyon illaki bi fenalaşırdın
Çok sevindim sorun olmadığına

Kızlar 37. Haftamizda sonunda kızımızın ismini netleştirdik :)) o da yaptığım kapı süsü yastığa artık harf almam lazimdi oylelikle

Allah nasip ederse Meva olacak bizim kızçenin adı
cok guz3l isim
allah saglikli hayirli uzun omur nasip etsin butun yavrulara

Hastaneye nevresim takımı da mı götürüyorsunuz ?
Hastane nerden çıktı ben beşiğin renk konusunda kararsız kalmıştım beyaz renk beşik tercih edicez bebeğin nevresimi de illaki desenli olunca beyaz beşikle sade hoş olur gözükür dedim
Farklı anladınız siz heralde

Çünkü bahsettiğin aşırı yüksek bi tansiyon illaki bi fenalaşırdın
Çok sevindim sorun olmadığına
Kesinlikle canım. Hastanede 15-10 çıktığında hissetmiyordum bile gerçi ama 20den üstünde ambulansla filan gitmem gerekirdi herhalde. En iyisi eve eski tip manuellerden alalım dedik. Yine en güvenilir onlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…