2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canim bizede soruyolar ama hala ismi yok yavrumun malaesef

evde normal ped kullanıyorsun. Hastanede 1 gün yatmak için depende gerek yok bence. Hastanelerde hasta bezini veriyor bildiğim kadarıyla.
Ilk ameliyathaneden cikarken veeiyorlar sonra kendinden kullaniyorsun canim sezeryanda 2 gece yaticaz kararsizim hala ya almadim zaten daha

Sagolasin canim ailede can la ilgili cok isim var malesef o yuzden dusunmeduk hic dun biraz bakindik ama yine pek bisey bulamadik ne aradigimizida bilmiyoruz gerci esim hala arada buray diyo bende kutayda israr ediyorum bakalim kim galip gelcek

Oyle durumlar olabiliyor canim mesela arkadaşımın suyu geldi ama suni sanci almasina ragmen ne sancisi oldu ne de acilmasi mecburen sezeryana aldilar bu bi kusur degil hic bi anne adayi böyle dusunmemeli o yuzden hep dua ediyorum Rabbim hayirlisini nasip et diye :) benim kasilma problemim var canim cati muayesinde Denicek sanirim kendimi kasar isem sezeryana tarihi verecek gibime geliyor

Sagolasin canim ailede can la ilgili cok isim var malesef o yuzden dusunmeduk hic dun biraz bakindik ama yine pek bisey bulamadik ne aradigimizida bilmiyoruz gerci esim hala arada buray diyo bende kutayda israr ediyorum bakalim kim galip gelcek
Kutay güzelmiş gerçekten :) bende sonucu merak ettim bakalım kim kazanacak:)

Kesinlikle düşünmemeli kimse isteyerek yapmiyor sonucta ama oyle vakalar oluyormus önemli olan bunun saglikla ilgili bi durum oldugunu bilmek bi basarisizlik gibi görmemek..Derin derin nefes al canım betka öyle yapmıştı kasilmamak için. Benim öyle bir durum yok ama bende aynı taktikleri uygulayacağım..biz saglikli olalim ve bebekperimiz sagliklk olsun da onemli olan o..dedigin gibi hayırlısı nasılsa nasibimizde o olsun :)

Buray ismiyle dalga geçerler canım bak şarkıcı buray ne diyor :)

Eşine bunu gönder belki vazgeçer

Dr dan geldik şimdi 1 hafta önden gidiyormuş benim bebiş .. 1 kasım ve 10 kasım arası bi gün seçmemi istedi herhangi bir aksilik olmazsa tabi Sezeryan olacak .. suyum fazlaydı şimdi düzelmiş bu iyi haber ... su fazlalığı nefes darlığı ve kaburga ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun .. haftaya yeniden çağırdı nst için

Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdik geriye ev temizliği ve halılar kaldı onu da yardımcı kadın gelip yapacak

Benşm vajina ağrım hala çok var dr normal dedi .. bebeğin saçı çok dedi ve bana benzediğini söyledi

Bizden bu haftalık bu kadar ..
Sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için

Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Ayyy çok heyecanlandım hadi hayırlısı canım

Ayy canım hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı haberlerle dön inşallah arkadaşım

Hayirli guzel hbrler insallah
Herkese teşekkür ederim
Doktor doğumdan birkaç gün önce başlar dedi bu sızıntılar. Nst de sancım çıktı ben dayanabilirim dedim. Sırtımda ağrı var ama bu bile hoşuma gidiyor sanırım beklemekten delirdim:) Tamam eve gidebilirsin ama sancı şiddetlenir kalan su boşalırsa hemen gel sezaryene alalım dedi. Kızıma kavuşmama çok az kaldı çok mutluyum.

Hayırlısıyla al kucağına canım az kalmış :))) vajina ağrısı bendede var fazlaca doktor onun hakkında bilgi verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…