Bebek baskı yapıyordur dedi ben magnezyum eksikliği mi dedim hayır dedi yani katlanmam gerktiğini düşündü sanırımHayırlısıyla al kucağına canım az kalmış :))) vajina ağrısı bendede var fazlaca doktor onun hakkında bilgi verdimi
Anladım canım aynen bende bittim ama daha zamanım var Senin bebişin başı aşağıdamı?Bebek baskı yapıyordur dedi ben magnezyum eksikliği mi dedim hayır dedi yani katlanmam gerktiğini düşündü sanırımAz kaldı evet ama ben de bittim
Sormadım dr da demedi normal doğum olmayacağı için bilgi vermek istemedi mi acaba ? Haftaya unutmazsam sorayım ama ilk gebeliğimde 32 de baş aşağı dönmüştü ..Anladım canım aynen bende bittim ama daha zamanım var Senin bebişin başı aşağıdamı?
Benimki baş aşağı bayadır o yüzden vajinaya çok baskı yapıyo ondan sordum canım seninkide ondan olabilir diyeSormadım dr da demedi normal doğum olmayacağı için bilgi vermek istemedi mi acaba ? Haftaya unutmazsam sorayım ama ilk gebeliğimde 32 de baş aşağı dönmüştü ..
Belkide baş aşağı olduğu için bana dememiştir
Çok Çok sevindim canımHerkese teşekkür ederim
Doktor doğumdan birkaç gün önce başlar dedi bu sızıntılar. Nst de sancım çıktı ben dayanabilirim dedim. Sırtımda ağrı var ama bu bile hoşuma gidiyor sanırım beklemekten delirdim:) Tamam eve gidebilirsin ama sancı şiddetlenir kalan su boşalırsa hemen gel sezaryene alalım dedi. Kızıma kavuşmama çok az kaldı çok mutluyum.
Böyle durumlarda sola yatmak en iyisiymiş. Tam da sola yatarken çarpıntı oldu :) neyse Allah devamını göstermesin inşallah :)çarpıntı da normal gibi sık sık ve çok kötü olmuyosa.
ben de nefes nefese kalıyorum bazen yatarken
biraz dik ve yan yatmaya çalışıyorum öyle durumlarda
Kesinlikle ben istemiyorum zaten bunu gorunce hepten koyduramazzzzz bu ismi banaBuray ismiyle dalga geçerler canım bak şarkıcı buray ne diyor :) Eki Görüntüle 2198087
Eşine bunu gönder belki vazgeçer
Kolay dogum yapanlarin yazilarini okumak bana iyi geliyor tavsiye ederim canim. bende kendime gaz veriyorum veriyorum sanci gelince vazgecmekten korkuyorum. İnsan kendine hicmi güvenmez sifir güvenEvet bana da denicez olmazsa sezeryana alicam dedi kafam da deli sorular yapabilecek miyim acaba
Dogunca ögrenicez gibiKutay güzelmiş gerçekten :) bende sonucu merak ettim bakalım kim kazanacak:)
Hayirlisiyla saglikla kucagina al minnosunu canim benim heyecanlar doruktaHerkese teşekkür ederim
Doktor doğumdan birkaç gün önce başlar dedi bu sızıntılar. Nst de sancım çıktı ben dayanabilirim dedim. Sırtımda ağrı var ama bu bile hoşuma gidiyor sanırım beklemekten delirdim:) Tamam eve gidebilirsin ama sancı şiddetlenir kalan su boşalırsa hemen gel sezaryene alalım dedi. Kızıma kavuşmama çok az kaldı çok mutluyum.
Oh guzel habrler gelsin boyle saglikla gelsin bebis temizliginizide bitirin rahat olursunDr dan geldik şimdi 1 hafta önden gidiyormuş benim bebiş .. 1 kasım ve 10 kasım arası bi gün seçmemi istedi herhangi bir aksilik olmazsa tabiSezeryan olacak .. suyum fazlaydı şimdi düzelmiş bu iyi haber ... su fazlalığı nefes darlığı ve kaburga ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun .. haftaya yeniden çağırdı nst için
Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdik geriye ev temizliği ve halılar kaldı onu da yardımcı kadın gelip yapacak
Benşm vajina ağrım hala çok var dr normal dedi .. bebeğin saçı çok dedi ve bana benzediğini söyledi
Bizden bu haftalık bu kadar ..
Sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için
Ayni canim bende öyleyim kendimi gördüm sende Rabbim oyle bi kolaylik versin ki Doğum sancisi oldugunu bile anlamayalim insallahKolay dogum yapanlarin yazilarini okumak bana iyi geliyor tavsiye ederim canim. bende kendime gaz veriyorum veriyorum sanci gelince vazgecmekten korkuyorum. İnsan kendine hicmi güvenmez sifir güveninsallah vazgececegimiz agri esigine ulasmadan kolayca dogururuz :)
Denicem canim sabirla bekliyorum muayene gununu hayirlisi insallahKesinlikle düşünmemeli kimse isteyerek yapmiyor sonucta ama oyle vakalar oluyormus önemli olan bunun saglikla ilgili bi durum oldugunu bilmek bi basarisizlik gibi görmemek..Derin derin nefes al canım betka öyle yapmıştı kasilmamak için. Benim öyle bir durum yok ama bende aynı taktikleri uygulayacağım..biz saglikli olalim ve bebekperimiz sagliklk olsun da onemli olan o..dedigin gibi hayırlısı nasılsa nasibimizde o olsun :)
Bebişi müZik sesine tepki vermeyen varmı acaba?
Çilek mobilya hemen teslim etmiyor yalnız.
Şöyle söyliyim. Ben normal doğum yaptım ilk olarak gecelik giydik hemen doğum sonrası. Muayeneye falan gelebiliyorlar ve wc acısından rahatlık olsun diye. Zaten bir gece kaldım ertesi gunede normal sabahlıklı pijama takımı giydim.Bende 2 takım koydum çantama ama ilk doğumdan çıktıktan sonra önce sabahlıklı takımımı giydin yoksa geceliğimi giydin bunu merak ettim. Benim sabahlık takımım süslü biraz sezeryan olucam Allah nasip ederse. Ziyaretçiler gelirse sabahlık takım daha iyi olur diye düşündüm. Hangisi önce giyilmeli?
Çok çok güzel anlatmışsın :) tecrübeli annelerden böyle güzel şeyleri duymak çok motive edici oluyor nefes çalışıyordum ama gül koklama mum üfleme fikri harika odaklandigin zaman o gül kokusunu içine çektiğini düşünmek rahatlamayı iyice kolaylaştırır gibi geliyor :)Ah herkesi bi Doğum telaşı sardı galibaya sonlara yaklaştıkça hakikaten günler geçmiyor sanki. Kızlar normal Doğum düşünenler için ilk Doğumda yaptığım birkaç şeyi anlatayım size 4,5 yıl önce. Öncelikle sancıdan korkmayın, nefes tekniği olarak çok basit bir örnekleme var Gül koklarmış gibi nefes alıp mum üfler gibi vermek. Her sancı geldiğinde of yinemi diye düşünüyorsunuz ama tam tersi yaklaşın her sancı sizi bebeğinize bir adım daha yaklaştırıyor. Bu yol böyle geçilecek her sancı yolun sonuna ulaşmak için bir adım diye görün. İnsan bu yolda herşeyin başına geleceğini kabullenmeli. Suni sancı da olur epizyo da olur zorunlu sezeryan da. Önemli olan siz elinizden geleni yaptığınızı düşünün içinizi rahatlatın. epizyodan da korkmayın çünkü hiçbirşey hissetmiyorsunuz hatta doktorunuz söylemezse anlamazsınız bile bence ben sancılar başladığı andan itibaren hep yürüdüm açılma ilerlesin diye. Otururken sancıyı karşılamak daha zor geldi bana ayakta daha az hissediyordum. Hatta artık sona yaklaştığımda hastanede illa yat artık seni nst ye bağlamamız lazım dediler olmaz uzanamam öyle daha zor oluyor demiştim olabildiğince son anı beklemiştim. Bu arada Meryem suresini okudum ama uzundu bir kere okuyabildim inşirah suresini sürekli okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?