2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bence hastane kaliteleri hemen hemen aynı ise ve alıştığın seni hatırlayan bir doktorun yok ise ki, belki çoğumuzunda dokturunun nöbetine gelemeyeceğimiz için farklı bir doktorun doğum yaptırması çok olası... bence sana uygun olanı seç artan paran ile de bebeğine ekstra istediğin herşeyi al.. sonuçta hepsi iyi hastaneler.. benim fikrim bu canım.

Şu an gittim yer devlet hastanesinden hallice. Ultrason cihazları bile eski bi ayrıntılıda gördüm yüzünü. Özele gitme nedenimiz sıra beklemeyiz, daha çok ilgilenirlerdi ama bu gittiğim hastane devlet hastanesinden farkı yok. 2 si de yakın ama medicana yürüme mesafesinde.
Bu haftalara kadar ucuz hastanenin bütün sıkıntısını çektim bu saatten sonra doğum da sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

Merhaba kızlar haftaya kontrolüm vardı ama tansiyonum gün içinde 2 birim artıp azalmaya ve hafif çarpıntı olmaya başlayınca bekleyemeden bugün gittim. Tansiyonun yükselmiş hali 13/8,5 gayet normal gibi ama beni kötü etkiliyor . Evde 15 aylık bebekle pek dinlenemiyorum da. Doktor şimdilik sıkıntı yok dedi. 14/9 Olursa gel dedi.Bebek haftasına bit aşağı bi yukarı uyumlu çıktı. Siyah beyaz ekranda saçına kadar gösterdi. O anlatınca aa evet orasıymış diyip durdum burnuna, ağzına.

Reflü çok olunca o borunun acısı felaket oluyor. Bu yeni doktor gece içmem için bi mide koruyucu yazdı, gün içinde gaviskona o kadar ihtiyaç duymazsın bile, dedi. Çarpıntı bende de oluyor o da 110 çıktı daha yüksek olsa ne yaparım bilmem. Tansiyonunu da ölçüyor musun canım? Gözlerde kararma, kulak çınlaması, kaburga altında Bebek hareketine bağlı olmayan ağrı ve ayak bileği yukarısı ödem yoksa önemli değil dendi bana.

Kizlar bogazimin acisina ölüyorum dunden beri zencefil bal ama yok gecede hic tuvalete kalktim uyumak ne kelime
Bi doktora gözüksen faranjit isen ilaç gerekebilir.

Sagolasin canim ailede can la ilgili cok isim var malesef o yuzden dusunmeduk hic dun biraz bakindik ama yine pek bisey bulamadik ne aradigimizida bilmiyoruz gerci esim hala arada buray diyo bende kutayda israr ediyorum bakalim kim galip gelcek
Umarım sen galip gelirsin.

Yaaaaa

Biz de meva ya karar verdik ama korkuyorum meyva derler diye
İsmi çok güzelmiş. Aman her türlü birşey bulunur takılmak istenildikten sonra.

Allah yardımcın olsun sağlıcakla al inşallah yavrunu kucağına. Benim 2 doğumda da eve yollamamışlardı su gelince. Tabi sızıntı fazlasıydı.

İçin nasıl rahat ediyorsa onu yap tatlım. Hepsi doktor hepsi yardımcı olacaktır sana. Sonuna gelmişsin zaten. Ben yakınımdaki hastaneyi tercih ettim. Medicanadan oldukça ucuz, fiyat farkına da süs yaptırırım dedim nasipse.

Senin msjini görmemisim canim k. Bakma. Uykusuzluktan gozlerimi acamaz oldum zombiler gibiyim cok fazla dikkat daginikligim var. İnsirah suresini bende okuyorum. Hurma aldim yemeye basladim gunde 7 tane uzerine okuyup yicem sifa olsun diye. Canim benim illede dogumum söyle olsun diye bir düsüncem basindan beri olmadi. Hep akisina biraktim. Gönül ister hersey normal seyrinde gelissin normal dogum olsun bi kerede bitsin gitsin ama sezeryanda olsa olur. İkiside beni korkutuyor zaten. Cesaret veriyorum vermesinede dedigim gibi azicik bir agrim olsun buna dayanamiyosun dogumda napcan diyorum hani bizim halkinda kadinsan biseyden korkuyorsan hep doguma baglama huyi vardir ya. ben ignedende cok korkarim oldum olasi cevremde herkes sen igne olamiyosun nasil dogum yapcaksin diye diye sanirim bilinc altim islenmis. Kolay dogum hikayeleri okuyorum o zaman biraz rahatliyorum. Dogumun animasyonlarini fln izliyorum. O zamanda özeniyorum diyorumki keske dogursam

Ayni canim bende öyleyim kendimi gördüm sende Rabbim oyle bi kolaylik versin ki Doğum sancisi oldugunu bile anlamayalim insallah
Amin canim insallah. Aramizda 11 gün varmis benimde muhtemel dogum tarihim ekim sonu. Tam 14 gün gozukuyor takvimde. Ben önce dogurursam normal yaparsam seni cesaretlendiririm

Şartları çok iyi değilse canım o zaman biraz daha konforlu ve nezih bir yer tercih etmen daha iyi olur. Benim gittiğim özelde çok lüks değil ama öyle çok sıra beklemedim, ortam hastane güzel hoşuma gidiyor. içine sinmesi de önemli.

Ne demek canım bildiklerimizi paylaşmak için buradayız zaten

canim mustelanin cantali oaketini aldim ben. icind3 hersey mevcut pisik kremi ,sampuani , bebek yagi, losyonu hediye olarakta alt acma bezi cikti icinden vmcantasida kullanilir dogum sonrasi iyiki almisim dedim.

canim mustelanin cantali oaketini aldim ben. icind3 hersey mevcut pisik kremi ,sampuani , bebek yagi, losyonu hediye olarakta alt acma bezi cikti icinden vmcantasida kullanilir dogum sonrasi iyiki almisim dedim.

Canım çantası nasıl küçük mü boyutu nasıl kullanışlı mı. kalitesi falan. ürünlerin kokusu nasıl.. bübchen ile arasında kararsız kaldım.

Yok önemli değil canım aynı zombilik bende de var.. gece hiç uyuyamiyorum bi yerden bi yere dönmek çok zor oluyor...hicbir sekilde rahhat edemiyorum..ama az kaldı bebelere kavuşcaz :) aynen öyle yıllarca bu ülkede doğum hikayeleri korkunç birşeymiş gibi anlatıldı halbuki dünyanın en güzel hissi... insallah o anlar su gibi alıp geçer hepimiz için

Teşekkür ederim canım aynen ben de öyle düşünmüştüm her nefes aldığımda sanki Gül kokluyormuşum gibi ve insanı rahatlatıyordu gerçekten
Canım sen daha iyi karar verirsin ama şimdiki hastanen kalabalıksa Doğumda seninle çok ilgilenemezler, verdikleri hizmetten memnun kalmayabilirsin bence. Hatta Doğumdan sonraki yenidoğan bakımı ve doktoru da çok önemli. O konuda da ne kadar iyileridir bilinmez.Eğer çook fazla paran gitmeyecekse ben diğer hastaneyi tercih etmeni öneririm.

Canım çantası nasıl küçük mü boyutu nasıl kullanışlı mı. kalitesi falan. ürünlerin kokusu nasıl.. bübchen ile arasında kararsız kaldım.
canta gayet guzel kaliteli ic kismi pedli tek kumastan dikilmemis oyle.. alt acma pedi de oyle guzel . fermuar bolumu acinda yanlarda 2 adet minik fileli bolum var.kremini koymak icin . boyutuda guzel oyle kucuk degil. 2 karis var eni. ay4ica onde bir bolum daha var fermuarli
benim cok hosuma gitti
sampuan kokusuna baktim oyle parfum kokmuyor koksa almazdim zaten. kendi dogal kokusu var cok naif soft bir koku:) lacivert puantiyeli olan benim canta.

mavila canim eger gidecek durumda isen bir eczaneye ugra bir bak incele.cantasini.falan urun zaten tartisilmaz dogal
icinde kalmasin. ben memnunum ama belki sen memnun kalmazsin. benim ayrica nike sirt cantam vardi. ikisinide kullanirim diye dusunuyorum ayrica canta almadim acikcasi.

Bebişi müZik sesine tepki vermeyen varmı acaba?

Valla bi klasik müzik dinleteyim dedim tepki verecek mi diye ama kıpırdamadı küçük hanım. Babası ben biliyorum onun ne seveceğini dedi ve haklı da çıktı, bizim kız rock fanı olarak geliyor
Ara ara değişik müzikler deneyebilirsin canım, ama genel olarak alıştığı seslere tepki verir diyenler de var, annesinin babasının sesi gibi..

Benimki hiçbi sese tepki vermiyoki gün içinde hareketli ama hareketsiz olduğu zaman müzik falan dinletiyorum hiç tepki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…