2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah şifa versin inşallah sen moralini yuksek tut bugunlerde geçecek Allahın izniyle kavuşacaksınız. Yenidoğan bebek nasıl enfeksiyon kapmış olabilir bişey dediler mi peki o aklıma takıldı
Bobreklerinde buyume vardi ama 4mm.normalde 10mm altini buyumeden sayipta takibe almiyolar bile bu oranda enfeksiyon gorulme ihtimali %1 bile degilmis bizimki tamamen talihsizlikmis.

pullubiber pullubiber çok çok geçmiş olsun
Halen ateşi yüksek mi?
Atesi gecen pazardan beri yukselmemis.cuma gunu antibiyotigi kesmisler haftasonu boyunca atesi yukselmezse pazartesi kan tahlilinde de enfeksiyon gorulmezse pazartesi cikartacaklar 20181207_141724.webp

Aa aptamili kullanma mi dedi neden oyle dedi.

Hiç bilmiyorum canım, ben de telaşla hiç neden diye sormadim

Valla bence annenle kalabiliyosan 3 ay bitene kadar kal canim. Sonra duzene giriyormus. Benim esim yanimda suan oda ise baslaynca napicam hic bilmiyorum. Dogumda bol bol hasta bezi almistim altima baglar ona tuvalet ihtiyacimi gideririm artik :-)

İlahi canım ya :-):-)

Atesi gecen pazardan beri yukselmemis.cuma gunu antibiyotigi kesmisler haftasonu boyunca atesi yukselmezse pazartesi kan tahlilinde de enfeksiyon gorulmezse pazartesi cikartacaklarEki Görüntüle 2213504

Kıyamam kuzuma ben. Hadi insaAllah her şey yolunda gider pzt yavruna kavuşursun :dua:

Doğum parası dışında bir de emzirme parası mı var? 149tl. Alan var mı acaba?

pullubiber pullubiber cnm rabbim bebegine sifa versin nasl bakyr icim gitti vallahi onceki yazilarini okumustim ins hersy temiz ckarda bebegni kucagns alrsn brdahaada hastane yolu gormezsin ins

Bobreklerinde buyume vardi ama 4mm.normalde 10mm altini buyumeden sayipta takibe almiyolar bile bu oranda enfeksiyon gorulme ihtimali %1 bile degilmis bizimki tamamen talihsizlikmis.
Insallah çabuk toparlanır acaba biyerden falan mı kaptı diye aklıma gelmişti.

Erkek bebekde alt açarken sağa sola işemesini nasıl önleriz?
Pipi bezi yapıyorlarmış altini acar acmaz uzerine bi bez ortuyorlarmis kapali olunca yapmıyormuş benim oğlan da çok yapıyordu bi ara resmen bana nişan alıyordu yaparken ablam bunu dene dedi ama ben denemedim. Altını açmadan çiş tutarmış gibi yapıyorum 4-5 gündür etrafa yapmadi hiç.

Back
X