2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım çektim ama halden anlıyolardı en azından böyle günleeerce kandilleşmeyecek kadar bi surat hiç olmamıştı surat yapmıyolardıdan kastım buydu. bir iki surat yapılır sonrası biterdi ama belkide onlarla bi iş bağlantım olmadığı içindi çünkü genelde ben hep tek çalıştım kendi alanımda. ilk defa burada başka arkadaşlarda var. benim ayağımda dizime kadar alçı varken ve işyerinde kırılmış olduğu halde raporun 5. günü patronum beni evden almıştı illaki çalışacaksın diye ve şansımadır ki o günde 1 mayıstı. malesefki bizim işte evden çalışma olmuyo çünkü muhasebe programına bağlanamıyoruz ve uzaktan tabiki fatura vs kesemiyorum. anlayış göstermeyebilir demişsin ama napabilirdim kanamam varken işe mi gelseydim o anlayış göstersin diye. neyse kendisi hala surat yapıyoken ve bu saçma konuyu uzatmak istemiyorum açıkcası. dediğin gibi özel sektörde tabiki her zaman mobbing var. ama hepimiz insanız demek istediğim bu
normalde bizim 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek, ama 3 dk tuvalet molasında dahi aranıyorum bangır bangır neredeymişim diye zaten insanlar surat yapmak yerine içlerini patır patır dökseler keşke. surat surat surat insanın içi şişiyor

aydingelini
Çoğu göz kararı ama yarım paket çiğköftelik bulgur 1 su bardağı sıcak su 1 su bardağına yakın soğuk su ile ıslat azıcık beklesin. Bu çabuk olması için dilersen uzun uzun yoğururum dersen 1 su bardağı soğuk su kat yeter. 1 su bardağı isot, biraz nane kimyon, pul biber, tuz, bolca domates ve biber salçası rengi iyice kırmızı olsun göz kararı ayarlarsın :)
2 domates 2 soğan 5 diş kadar sarımsağı robotta çekip kat, 1 su bardağına yakın sıvı yağ ya da zeytin yağı. Bunların hepsini birlikte katıp 20 dk kadar yoğur sert kalmasın bulgurlar.En son bitirmeye yakın biraz yeşil soğan ve maydanozu ince ince kıyıp içine katabilirsin canım. Ben maydanoz katmıyorum hamilelikte :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
ay okurken bile ağzım sulandı çok sağol canım Allah razı olsun deniycem bunu

Anladım canım çok saol Allah razı olsun inşallah hepimizin sonuçları temiz cıkar :)

[/QUOTE]
sen baya acılı seviyorsun heralde 1 su bardağı isot biber beni iş yerimden eve koşturur vallahi :)))))))))

Yaaa bende çiğköfte aşeriyorum hep. Normalde kendimde yaparım evde ama ondan istemiyo canım. Çiğköfteciden dürüm istiyo. Kızımı okuldan almaya geldim, çiğköfteci buldum indirdim mideye valla bi dürümü şimdi eve gidince bide yemek yicem. Çok benim çiğköfte tarifimde de en son bulgurda dahil bütün malzemeyi blendırla çekiyosun. Yoğurmak zorunda kalmıyosun.

Ahaha
sen baya acılı seviyorsun heralde 1 su bardağı isot biber beni iş yerimden eve koşturur vallahi :)))))))))[/QUOTE]
Ahaha evet acı severim de isot pul biber gibi değil onu koymuyorum bak :)

Canım bana da hep soldan bakıyor bir bilgi mi veriyor soldan oluşu

istanbulda devlet hastaneleri yapmıyor artık diye duydum ben canım ondan sordum aslında randevu aldım bakalım inş yaparlar
Canım onu bilmiyorum ben Çanakkale’de yaptırdım. Ama sanmıyorum ya inşallah yaparlar yapmak zorundalar aslında sonuçta sen hamilesin ve gittiğin doktor senden sorumlu oluyor muayene oluyorsun ona ben hiç özele gidiyorum filan demedim hamileyim dedim ultrasonla baktı bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum dedim doktor da sağolsun zaten hepsini yaptırıcam dedi.

kızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…