Niye anlaşmaya uymadınDoktorlar yanılıyor bacılar, ben anlamadan yanılmışım çok mu?
Ümmete, devletine, ailesine hayırlı olsun inşallah
Aynen ya İnşallah ogreneyim de rahatliyim :)Öğrenene kadar insan çatlıyor dimi
İnşallah Rabbim hayırlısını versin canım sen de öğrenirsin yakında kocaman olmuş minnoşun :)
Ben de öyle yapıyorum ama o da çok sıkıcı, Hiç prensesmişim gibi gelmiyorEn prenses hamile benim.butun gunumu koltugun ustunde köşe yastigi olarak geciriyorum...
Senin için bu duayı eden çok var bence :) Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsinİnşallah benimde erkek cikar. Eşime bu güzel haberi vermeyi Allah banada nasip etsin. Amiiinin
Ben de öyle yapıyorum ama o da çok sıkıcı, Hiç prensesmişim gibi gelmiyor
Senin için bu duayı eden çok var bence :) Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin
Erkek diyesim geliyor :) Net durmamış mı doktor niye birşey demedi?Kızlar bi de bizi bakın neymiş bu çok merak ediyorum
Aslında en iyisini senin doktor yapmışta işte merak ediyoruz :)Benim de gönlümden erkek geçiyor canım hayırlısı inşallah. Doktor daha erken dedi şimdi bir şey söyleyip kafanı karıştırmayalım dedi orda 13 haftalık şimdi 15 oldu
pinkstrap
Hayırlı olsun, Amin cümlemizin inşallah. Ne güzel denk gelmişmerhaba hanımlar 5 yıl aradan sonra tekrar buradayım kasım annesi olacağım nasipse.bu üçüncü bebeğim inşallah yinede çok heyecanlı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Siz ne zaman öğreneceksiniz ben de bekliyorum hayırlı haberlerinizi heyecanla?Aynen ya İnşallah ogreneyim de rahatliyim :)
Özelde, biri yazdı ya Devlette sormuş doktor ben ona bakmıyorum demiş söylemek istememiş, ısrar edince söylemiş. Ben ilk gebeliğimde Devlete gittiğimde cinsiyeti biliyor musun demişti, bilmiyorsam söyleyecekti yani. Doktora göre değişiyor sanırımCinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Siz ne zaman öğreneceksiniz ben de bekliyorum hayırlı haberlerinizi heyecanla?
Sağol canım sanada hayırlı olsun ben inan anlamıyorum duruşundan cinsiyet tahminini zaten artık sürekli dönüyorMerhaba
Bende aralık annesi gözüküyorum ama kasımda olması yüksek o yüzden Kasım annelerini okuyordum. Yazmak istedim. Öncelikle hayırlısı olsun. Benimkine de dr bugün büyük bir ihtimalle erkek dedi. Sizinkiyle aynı yönde yatıyordu. Acaba erkekler bu yönde mi yatıyor merak ettim
Canım gözün aydın bende aynı 3-4 kilo verdimKızlarrr biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebiştek sorun 3 kılo vermisim
Bu arada doktor erkek gibi gorunuyor dedi ama banapinkstrap kız demiştiii caktirmayin
Yusuf bey geliyor inşallah :)))
Bir de ben ikili test yaptırmak istemedim ama yine de burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok şükür onlar da normal çıktı :)
Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağımÇok sevindim ya gözün aydin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah.
Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zatenEki Görüntüle 2148059 Bu duruştan dolayı ben sana kız demiştim ama bak Erkek çıkabiliyormuş
Bende yatakla bütünleştim ama hiç keyifli bi bütünleşme değilEn prenses hamile benim.butun gunumu koltugun ustunde köşe yastigi olarak geciriyorum...
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin Samsunun neresindesin ve hangi doktora gidiyorsunmerhaba hanımlar 5 yıl aradan sonra tekrar buradayım kasım annesi olacağım nasipse.bu üçüncü bebeğim inşallah yinede çok heyecanlı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ohhh ne güzel canını sıkıpta tatilini tedirgin geçirtmemiş takdir ettim doktorunu sanada iyi tatiller canımSelam kızçelerim.
Doktor üçlü tarama testine gerek yok ama detaylı tarama testini iyi bir yerde yaptır dedi. Tabi daha zamanı varmış.
Bide tatile gidicez haziran sonunda nelere dikkat edeyim dedim. Sadece keyfine dikkat et bol bol eğlen dedioğlumdayken doktor 2 sayfa tavsiye yazmıştı :)))) yok denize girme yok havuza girme yok güneşte durma
Benim ihtimali MEDİCANA söylediCinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?