2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Off bende kusmak istemiyorum artık. Bugün çok halsiz hissediyorum kendimi çünkü bugün her zaman olduğumdan daha kötüydüm iğreniyorum her şeyden yine çatal bıçak tabak hiçbir şey görmek istemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun ?
Senin zamanında ben de aynıydım salona bile gidip oturamıyodum yatak odasından çıkmıyordum. Senin de geçer inşallah en kısa sürede. İlacın ismi Emedur canım.

merhaba arkadaşlar bu gün 17+2 oldum normalde karnımda su topu gibi gezinen bişey hissederdim ama 2 gündür hissetmiyorum ama diğer hamilelik belirtilerimde değişme yok normal mi sizce?
Su topu gibi derken canım tarif eder misin azıcık ben de seninle aynı haftadayım.

Senin zamanında ben de aynıydım salona bile gidip oturamıyodum yatak odasından çıkmıyordum. Senin de geçer inşallah en kısa sürede. İlacın ismi Emedur canım.

Ama bana ilk gebeliğimde Emedur'u vermiyordu dr. Hatta Medpamit vermişti bulantılar için. Hiç bi işe yaramayınca Emedur içmek istemiştim. Vermemişti. Emedur'u ben üniversite yıllarında malum Istanbul trafiği; otobüslerde midem bulandigi için kullanırdım. Çok iyi gelirdi ama hamileyken olmuyor diye biliyorum.

Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?

Bayadır kanka gibiyiz; hiç aklıma bile gelmiyor. Bulantılarım varken bi soğudum; o günden beri aklımda hiç yok. :)
Adamcagız da; ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. Ben hamileyken onun da psikolojisi dumura uğruyor bu anlamda. Bebekten korkuyor napayım :D

Selam hanımlar;

Ben Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacam. Ekim anneleri topiğini takip ediyorum ama burda bir muhabbet olmuştu bütün günümü koltuğun üstünde köşe yastığı olarak geçiriyorum diye ben de aynı öyleyim o yüzden ne yazsanız okuyorum. Zaten gebeliğimin ilk başlarında burdaki kişiler ile daha benzer şeyler yaşıyordum ekim çok ileriydi. kasımı takip ettim. Okudukça yazdıklarınızı enerjiniz çok yüksek geldi. O yüzden arada buraya da yazmak istiyorum arkadaşlar

@pinkstrap bebişim erkek. Netleşmeseydi tahminlerini isterdim

@aydingelini kayınvalide için yazdıklarını tebessüm ile okudum

@pullubiber önerdiğiniz kitapları listeme ekledim.

O Oyhan aynı kaderi paylaşıyoruz yani rahatsızlıklarımız aynı

Y Ysmnzgr adaşız

Sonuç olarak hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
O zaman hem adaşız hem de rahatsızlıklarımız aynı...Rahatsızlık derken artrit ve kan pıhtılaşması sorununu kastediyorsun değil mi? Yoksa gebeliğin bulantısı baş ağrısı ve şu çıkmak bilmeyen gazını değil? :P
Hangi şehirdesin kim takip ediyor?

Kızlar ben de bgn cinsiyetini öğrendim:) doktor kız dedi :)) bgn 16+0 dim. Kardeşim de detaylı ultrasona girmeden tam da emin olma, cinsiyet değişebiliyormuş dedi. Değişen oldu mu hiç aranızda? Gerçi doktorum çok tecrübeli biri. Özel hastanede bakılıyorum bir de. Cihazlar çok kaliteli. Fikrinizi almak istedim, malum ona göre eşya alıcam.
Hayırlı olsun canim :) erken esya alma sen yine de. Doktorun tecrübesi ve cihaz cok önemli bu konuda. Bizimkinin senelerdir yanilmisligi yok cok iyi ekipmanlar kullanıyor ilk kizimda 13+6da kız dedi ve degismedi. Bu sefer 15 de kiz dedi ben gecenlerde yakinda bir yere uğradım tsh tahlili yatırmıştım doktor muayene de edeyim dedi o da teyit etti kız oldugunu. Ama kimisi de yanılıyor.

O Oyhan valla benim de ekim annelerine kayasım vardi en başta cunku 2 kasim dogum ama sezeryan olcak 20 25 ekime biter bu is :) ama burda sicak bir ortam vardi ben de burda kalmayi tercih ettim muhtemelen ekim annesiyim yani insallah daha erken olmazsa Allahin izni ile

Geçmiş oldun canım benimde 8. Haftada ortaya çıktı tsh 013 idi.aynı zamanda t3 ve t4 de yüksekti.endonrine yönlendirdiler ultrason istediler graves için başka tahliller istediler onlar normal çıkınca gebeliğe bağlı hipertiroidi teşhisi koydular ve anti tiroid ilaci verdi dr bir hafta içip tekrar tahlil aldılar tsh Hale'n düşükken t3,t4 normale dönünce ilacı kestiler.şimdi iki haftada bir tiroid fonksiyon testiyle endonrinde takibim yapılıyor.senin sadece tsh düşükse onu çok önemli bulmuyor endokrinciler.
Trab(tsi) diye bir değer ve antikorlar yüksek çıkmış bakalım ne diyecekler. Tsh değerinin Yüksek olması riskli dedi doktor. Meleğim sağlıklı olsun önemli olan o:dua:

Son düzenleme:
O Oyhan valla benim de ekim annelerine kayasım vardi en başta cunku 2 kasim dogum ama sezeryan olcak 20 25 ekime biter bu is :) ama burda sicak bir ortam vardi ben de burda kalmayi tercih ettim muhtemelen ekim annesiyim yani insallah daha erken olmazsa Allahin izni ile
yet07 yet07 'ye cevap yazmak istedin herhalde. Ama emrak ettim sezeryan olacağını nerden biliyorsun? Şimdiden konuştun mu doktorunla? Yahu benimkine girişimle çıkışım bir oluyor, hiçbir şey soramıyorum, vızır vızır insan kaynadığından...

yet07 yet07 'ye cevap yazmak istedin herhalde. Ama emrak ettim sezeryan olacağını nerden biliyorsun? Şimdiden konuştun mu doktorunla? Yahu benimkine girişimle çıkışım bir oluyor, hiçbir şey soramıyorum, vızır vızır insan kaynadığından...
Ay evet aynen tahminin dogru :) ilk dogumum sezeryan ve kan sulandirici igne oluyorum pıhtılaşma var o yuzden bu da sezeryan

Trab(tsi) diye bir değer ve antikorlar yüksek çıkmış bakalım ne diyecekler. Tsh değerinin Yüksek olması riskli dedi doktor. Meleğim sağlıklı olsun önemli olan o:dua:
Tsh reseptör antikor testi evet banada o test yapıldı 8 çıktı 10 dan küçük olmalı sıkıntı Yok takip altında tutalım dedi dr.umarım seninde sıkıntı olmaz.olsa bile hapı var ben günde iki tane içtim bir haftada düzeltti değerleri.memeğin sağlıklıdır hiç merak etme.

Back
X