2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım devit 3 oral damla, günde 15 damla yoğurda :KK66:

Açıkçası kararsızım,malum hemen yatakta yatmicaklar sırf gorunumluk olsun diye yapmanın da alemi yok diye düşünüyorum
Ama elbiseleri koyacak yer de yok :KK70: bazen de heves eder gibi oluyorum. Duruma göre bakicaz artik :KK66:

Amin canım hepimizin. Baş bacak ölçümü omurgamiz iyi ölçümlerde.testin sonucu haftaya çıkicakmis. Cinsiyet yine göstermedi kuzum benim secde pozisyonundaydi :)
yogurdami bana hem doktorum hem hemsire hemde eczaci sut ve sut urunleri ile tuketme dedi

Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim :KK25:
Benim iki kızım var onların oda takımının çekmeceli konsolunu almamıştım şimdi niyetim onu almak bebeğin eşyaları için cinsiyeti farklıda olsa sonrasında kızlar kullanır bebeğede yatak odam için sepet düşünüyorum ilk 5-6 ay idare eder sonra duruma göre beşiğini alırım
Eşya içinde ilk 40 ı çıkana kadar bile nerdeyse hergün büyüyolar oyüzden zıbın ve tek alt ayaklı penyelerin dışında fazla abartmamak gerek çünkü çoğu nerdeyse elinde patlıyo takımların ana ihtiyaçlar alınabilir ama kıyafet ihtiyaca göre zamanla alınabilir

Az önce Nifty testinin sonuçlarını aldım. Sonuçlar normal. Cinsiyeti kız. Bugün dünyanın en mutlu insanı ben olabilirim.
Gözünüz aydın:nazar:

Bende devam ediyor.hatta bazen uçlarında iğne batması gibi hissiyat oluyo dokunamıyorum.sütyenlere de giremiyorum 1 aydır zaten.pentiden bu sporcu braları gibi olan üstler var ya.onlardan aldım.rahat oluyo.tavsiye ederim
Ben de pentiden emzirme sütyeni aldım. Arkası da dar geldi diye sütyen genişletici aldım. Bu da rahat tavsiye ederim.

Bana sabahları tok karna 3 damla dedi doktor. sana bayaa çokmuş :KK57:

Hadi ya ilk de 15 demişti mi bugün de 15 damla dedi

BU BEBİŞLER BİZİ MERAKTAN ÖLDÜRCEK YAZIK BİZEDE :KK70:

Yani merak çok yok gibi etrafimdakiler benden daha cok merakli :KK70: sanırım bizden intikamını alıyor :D eşimle cinsiyetini öğrenmeyelim sürpriz olsun diyorduk bu gidişle öyle olacak :)

yogurdami bana hem doktorum hem hemsire hemde eczaci sut ve sut urunleri ile tuketme dedi

Aaa:KK57: bana öyle dedi eczanede de söylemistim tamam demislerdi. Başka ilaçlarim var alınca yine sorayım bı :işsiz:

Ben de 2. Çocuk istemiyorum dedim eşime
Bazen sabah bazen öğlen oluyo
Bi anda otururken başlayıveriyor :KK43:
Doktor bana da normal dedi
Nesi normal anlamadım :KK70:
Benim doktorum yağdan beslenmeye başladıysa bebek hastaneye yatırıcam seni dedi çünkü 9 kilo verdim. İlacını kesinlikle içiceksin dedi. Bulantı ilacımı içiyorum günde 2 kere. 3 gün sonra 17. Haftama başlıyorum üstelik. :(

Nifty testte cinsiyet belirleniyor ama @Simpsona 'nın dediği gibi Türkiyede rapora yazmıyorlar. Çünkü maalesef sağlıksız bebeği aldırma kararını cinsiyete göre verebiliyormuş kimi aileleler.

Gözünaydın o zaaman :) Darısı benim de cinsiyet öğrenmemin başına!

Nifty ne oluyor kızlar

Benim doktorum yağdan beslenmeye başladıysa bebek hastaneye yatırıcam seni dedi çünkü 9 kilo verdim. İlacını kesinlikle içiceksin dedi. Bulantı ilacımı içiyorum günde 2 kere. 3 gün sonra 17. Haftama başlıyorum üstelik. :KK43:

Senin durumun çok fenaymış
Ben kilo verdim başta şimdi aynı yerdeyim daha çok vermiyorum almıyorum da
Sen bence bi an önce doktorunu dinle arkadaşım bu böyle çekilmez :(
Kendine zarar verir
Hastanede yatsan ne yapılır acaba? Belki daha iyi olur toparlarsın

Merhaba hanımlar :) bugün kontrole gittim bir de ikili test sonucu için sonucun güzel dedi herşeyi normalmiş 97 gram olmuş canımmm bebeğim cinsiyeti için yine kıza benziyor dedi 14+5 im bugün. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebeliğiniz?

Benim doktorum yağdan beslenmeye başladıysa bebek hastaneye yatırıcam seni dedi çünkü 9 kilo verdim. İlacını kesinlikle içiceksin dedi. Bulantı ilacımı içiyorum günde 2 kere. 3 gün sonra 17. Haftama başlıyorum üstelik. :KK43:
Canım bende 4 kilo verdim bulantının sebebini araştırdım vücuttaki b6 b12 kalsiyum vitaminlerinin eksikliğinden olurmuş ki doktorumda tam bunları karşılayan premesis diye bi vitamin verdi bildiğimiz bulantı ilacı değil ama benim bulantılarımı baya hafifletti zaten perspektifindede yazıyo hamilelikteki bulantıyı gidermek için takviye vitamin diye buna rağmen bulantım geçmeyince dojtor zofer 4 verdi onuda iki güne bir yarım iç dedi inanırmısın hayat buldum 4 gündür kusmadım senin doktor bukadar kusup kilo verene kadar aklı nerdeymiş pardon belliki verdiği bulantı ilacı kesmiyo serumla takviye vereymiş bunudur yani iş işten geçincemi müdahale edilir
Merhaba hanımlar :) bugün kontrole gittim bir de ikili test sonucu için sonucun güzel dedi herşeyi normalmiş 97 gram olmuş canımmm bebeğim cinsiyeti için yine kıza benziyor dedi 14+5 im bugün. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebeliğiniz?
Gözün aydın canım:nazar:

Kızlar tsh sonucum 0.05 çıktı. Referans degerinin alt sınırı 0.30 doktor endokrine yönlendirdi. Yine kan verdim bugün ama gebelikte graves hastalığı olabiliyormus internette okudum. Bakalım en doğru yorumu endokrin yapacak ama duyan var mı böyle bir durumu?

Canım bende 4 kilo verdim bulantının sebebini araştırdım vücuttaki b6 b12 kalsiyum vitaminlerinin eksikliğinden olurmuş ki doktorumda tam bunları karşılayan premesis diye bi vitamin verdi bildiğimiz bulantı ilacı değil ama benim bulantılarımı baya hafifletti zaten perspektifindede yazıyo hamilelikteki bulantıyı gidermek için takviye vitamin diye buna rağmen bulantım geçmeyince dojtor zofer 4 verdi onuda iki güne bir yarım iç dedi inanırmısın hayat buldum 4 gündür kusmadım senin doktor bukadar kusup kilo verene kadar aklı nerdeymiş pardon belliki verdiği bulantı ilacı kesmiyo serumla takviye vereymiş bunudur yani iş işten geçincemi müdahale edilir

Gözün aydın canım:nazar:
Yok canım doktorum çok iyi. Docent zaten kendisi operatör değil. Premesisi 6 haftalıkken verdi günde 2 defa içtim 12. Haftaya kadar kullandım. Emedur verdi onu da 6. Haftadan beri kullandım günde 2 defa. Hatta su içemiyorsan hastaneye yatıracağım dedi. Su içebildiğimi söyledim. Onun dışında 12. Haftamda kusmalarım bitince ilacı bıraktım. 14. Haftada geri başladı kusmalarım. Muayene zamanı dışında 2 kez ek kontrole çağırdı Allah razı olsun. Ne zaman arasam hep geri döner ve en ufak şeyde bile kontrole çağırır. İlacı kafama göre bıraktığım için de kızdı zaten son kontrolde. Test vs yaptırdı sorun çıkmadı çok şükür.

Yok canım doktorum çok iyi. Docent zaten kendisi operatör değil. Premesisi 6 haftalıkken verdi günde 2 defa içtim 12. Haftaya kadar kullandım. Emedur verdi onu da 6. Haftadan beri kullandım günde 2 defa. Hatta su içemiyorsan hastaneye yatıracağım dedi. Su içebildiğimi söyledim. Onun dışında 12. Haftamda kusmalarım bitince ilacı bıraktım. 14. Haftada geri başladı kusmalarım. Muayene zamanı dışında 2 kez ek kontrole çağırdı Allah razı olsun. Ne zaman arasam hep geri döner ve en ufak şeyde bile kontrole çağırır. İlacı kafama göre bıraktığım için de kızdı zaten son kontrolde. Test vs yaptırdı sorun çıkmadı çok şükür.
Haa tamam ozaman bende sinir oldum bukadar kilo veriyon nasıl ilgilenmez diye can taşıyoz sonuçta

Hadi ya ilk de 15 demişti mi bugün de 15 damla dedi

Yani merak çok yok gibi etrafimdakiler benden daha cok merakli :KK70: sanırım bizden intikamını alıyor :KK70: eşimle cinsiyetini öğrenmeyelim sürpriz olsun diyorduk bu gidişle öyle olacak :)

Aaa:KK57: bana öyle dedi eczanede de söylemistim tamam demislerdi. Başka ilaçlarim var alınca yine sorayım bı :işsiz:
bi sor canim 2 saat oncesi ve sonrasi sut urunu tuketme dedi bana

Kızlar tsh sonucum 0.05 çıktı. Referans degerinin alt sınırı 0.30 doktor endokrine yönlendirdi. Yine kan verdim bugün ama gebelikte graves hastalığı olabiliyormus internette okudum. Bakalım en doğru yorumu endokrin yapacak ama duyan var mı böyle bir durumu?
Geçmiş oldun canım benimde 8. Haftada ortaya çıktı tsh 013 idi.aynı zamanda t3 ve t4 de yüksekti.endonrine yönlendirdiler ultrason istediler graves için başka tahliller istediler onlar normal çıkınca gebeliğe bağlı hipertiroidi teşhisi koydular ve anti tiroid ilaci verdi dr bir hafta içip tekrar tahlil aldılar tsh Hale'n düşükken t3,t4 normale dönünce ilacı kestiler.şimdi iki haftada bir tiroid fonksiyon testiyle endonrinde takibim yapılıyor.senin sadece tsh düşükse onu çok önemli bulmuyor endokrinciler.

Ya oyle internetten okuyup korkutma kendini bu dur bakalim doktor bi gorsun :)

Ben ilk hamileligimde -11 le dogum yaptim...be kadar zor oldugunu biliyorun...dogumdan sonra kana kana su icmistim.. Allah yardumcin olsun :( ilac gfilan bir ise yaramiyo pakediyle yutsan ne farkeder ....

Back
X