2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mi bu?
Bulantılarım aşırı değildi ama yine sabah aç karnına kesin olurdu. Yorulunca kasık ağrım başlardı. Neredeyse 5-6 gündür hiçbir belirti yok. Sadece ayakta uzun süre dikilirsem bel ağrısı.. Normalde şişman olduğum için büyüyen bir göbek de yok.. Resmen unutuyorum hamile olduğumu, sanırım ilk tekmeleri hissedene kadar ara ara unutucam. Normal mi bu?

Bende sizin gibiyim. Cok kilolu degilim ama daha karnim cikmadi sadece alt kasikta dolgunluk var. Ani hareketler yaptigim bile oluyo unuttugum icin. Hatta her ay adet gunu gelince kasik agrisi yasiyorum. Bence hareketlerini hissedene kadar boyle devam edicek gibi.

ne yalan solim canım bende korkuyorum dişim biraz sızlasa acaba bişey mi olacak dişime de sızlıyor diyorum. Hatta bazen ruyama bile giriyor bende yoğurttan tiksindim ağzıma süremiyorum ama ayran yapıyorum blendrdan geçiriyorum süzme ayran gibi oluyor biraz buz koyuyorum içine öyle çok iyi oluyor mide bulantımı da bastırıyor tuzlu olması öyle öyle idare edicez napalım şu an elden bu kadar geliyor :))

Resmen sevdiğimiz ne varsa aldı bu bebeler elimizden :KK70:
Tek tesellim zararlı şeylerden de uzak duruyorum. Çay, kahve çok severim normalde hiç içmiyorum desem yeri var. Yiyecek olarak da çubuk krakeri saymazsak paketli gıda, çikolata vs hiç istemiyorum. Ama işte faydası olan şeyler de yemiyorum. Keşke hamilelik 3 ay olsaydı, şimdiye kucağımıza almıştık ne güzel :KK70:

Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mi bu?
Bulantılarım aşırı değildi ama yine sabah aç karnına kesin olurdu. Yorulunca kasık ağrım başlardı. Neredeyse 5-6 gündür hiçbir belirti yok. Sadece ayakta uzun süre dikilirsem bel ağrısı.. Normalde şişman olduğum için büyüyen bir göbek de yok.. Resmen unutuyorum hamile olduğumu, sanırım ilk tekmeleri hissedene kadar ara ara unutucam. Normal mi bu?

Keşke ben de böyle olsam, hiç şikayet etmezdim valla.
Sürekli halsizim, sabahları kesin istifra ediyorum gün içerisinde de mide bulantım az ama hissettiriyor kendini. Koku hassasiyetim zaten Allah beterinden korusun ama çok kötü. Yemek yapamıyorum, ancak mutfağa girip ısıtıyorum o da Ramazan ve eşim oruçlu diye kendimi zorladığımdan. Benim de normalde göbeğim vardı ama şimdi yuvarlandı biraz, belli oluyor hamile olduğum dışarıdan. Ama tüm bunların yok olmasını çok isterdim. Şanslısın kıymetini bil :-)

Keşke ben de böyle olsam, hiç şikayet etmezdim valla.
Sürekli halsizim, sabahları kesin istifra ediyorum gün içerisinde de mide bulantım az ama hissettiriyor kendini. Koku hassasiyetim zaten Allah beterinden korusun ama çok kötü. Yemek yapamıyorum, ancak mutfağa girip ısıtıyorum o da Ramazan ve eşim oruçlu diye kendimi zorladığımdan. Benim de normalde göbeğim vardı ama şimdi yuvarlandı biraz, belli oluyor hamile olduğum dışarıdan. Ama tüm bunların yok olmasını çok isterdim. Şanslısın kıymetini bil :-)

Yok canım kesinlikle şikayet değil benimkisi. Sadece senin gibi arkadaşları burada okuyorum ve haftam çoğundan geri olmasına rağmen bu tarz şikayetlerim birden bıçak gibi kesildi, bir garip geliyor insana.
İnşallah sen de yakın zamanda rahata kavuşursun :)

Yok canım kesinlikle şikayet değil benimkisi. Sadece senin gibi arkadaşları burada okuyorum ve haftam çoğundan geri olmasına rağmen bu tarz şikayetlerim birden bıçak gibi kesildi, bir garip geliyor insana.
İnşallah sen de yakın zamanda rahata kavuşursun :)

Amin hepimiz inşallah :dua:
Herkesin hamileliği farklı oluyormuş. Benim teyzem hiç kusmamış mesela, ki 3 tane düşük yaptı, sonrasında 2 tane sağlıklı Doğum yaptı şükür.
Rabbim çocuklarımızın tadına varacağımız sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah :KK200:

Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
İlk zamanlar doktor yasakladı, sonrasında ya o çok yanaşırsa ya da benim canım isterse oluyor. Ama benim hormonlar çok fena. 2 dakka önce pat die bi anda aklıma düşüyor 2 dk sonra geri geri kaçıyorum ama eşim sürekli yokluyor beni istiyormuyum diye, olmadığı zaman da tabi ki trip... Tipik bi koç burcu erkeği olunca tabiki düşkün biraz bu konulara :))))

Amin hepimiz inşallah :dua:
Herkesin hamileliği farklı oluyormuş. Benim teyzem hiç kusmamış mesela, ki 3 tane düşük yaptı, sonrasında 2 tane sağlıklı Doğum yaptı şükür.
Rabbim çocuklarımızın tadına varacağımız sağlıklı hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah :KK200:
Bende teyzen gbiyim sanırım, çok şükür bişeyim olmadı benim

RagnarLodbrok RagnarLodbrok bizim denk gelirse oluyo bikaç hafta kanama alanı olunca doktor yasaklamıştı. Azalınca eşim beklenmicek bi şekilde yasak dinlemedi:KK70: normalde pek aşırı düşkün değildir çünkü. Şimdide ben uykusuz halsiz olmaZsam 2haftada bir oluyo :işsiz:

Hiç demeyelim ama hiç uzak kalmak istemedim valla. Millet hep tiksinmiş ben tam yersi
Bi ara bende nefes almasından tiksindim hep adamı reddettim ama trip falan atmadı Allahtan. Yasak kalkınca da benim o mide bulantım hafifledi bazen kendimi zorluyorum gönlü olsun diye ama artık o koku hassasiyetim aşırı derecede kalmadı

Resmen sevdiğimiz ne varsa aldı bu bebeler elimizden :KK70:
Tek tesellim zararlı şeylerden de uzak duruyorum. Çay, kahve çok severim normalde hiç içmiyorum desem yeri var. Yiyecek olarak da çubuk krakeri saymazsak paketli gıda, çikolata vs hiç istemiyorum. Ama işte faydası olan şeyler de yemiyorum. Keşke hamilelik 3 ay olsaydı, şimdiye kucağımıza almıştık ne güzel :KK70:
Kesinlikle bunu bende düşünmüştüm :KK49:

cnım bende bu diş mevzusunu araştırdım hamilelikte artı olarak süt ve süt ürünleri kulanmamız şartmış. Hergün mutlaka süt içip yoğurt yememiz gerekiyormuş. yoksa diş kaybetmeye kadar gidiyormuş bu durum ki hamilelikte dişini kaybeden bi sürü kadın varmış. Çok dikkat etmek gerek diş doktoruna gidip artı olarak süt ve yoğurtta tüketmeye çalış istersen
ınanır mısın hergun yoğurt ayran sut mutlaka tuketıyorum ama mahfoldum ya doktora sordum oda cvp vermedi ama bu dayanamassam gıdıcem galıba..

Bi ara bende nefes almasından tiksindim hep adamı reddettim ama trip falan atmadı Allahtan. Yasak kalkınca da benim o mide bulantım hafifledi bazen kendimi zorluyorum gönlü olsun diye ama artık o koku hassasiyetim aşırı derecede kalmadı

Bende ayni sizin gibiyim kokuyo yaa. Yolda bazen elimi tutmasindan bile bunaliyorum. Hen yuzu dusuyo fln. Karnimi oksuyo opuyo o bile daraltiyo. Adam ne yapacagini sasirdi. Dedim bisey yapma yani soru sorma da bunaltma da diyorum. Ama cok dusuyo ustume. Zor yaa

Eklentiler

• 20180525_183506.webp
    20180525_183506.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 127
  • 20180525_183456.webp
    20180525_183456.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 131
Back
X