2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay benim kolum bacagim bile kalmiyo iktidarsiz. Zaten doktor esimin yaninda ilk 12 hafta yasak demisti onunda haftalardan filan haberi yok yanasmiyo neyseki...bulantidan bittim zaten
Bize de 12 hafta yasaktı. Ona rağmen bi kaç kez azcık denemiştik. Ama benim kanama vs hiçbi şey yoktu doktor boşuna riske atmamak için öyle dedi. 12 haftadan sonra eşimi tutana aşk olsun baya reddettim bozuldu falan en son ağladım ben gelmeden gelme diye kabul etti zavallım.

O eski halimden eser Yok şimdi diye şarkı söyleyesim geldi:KK48: Herhangi bi sıkıntım olmadı benim kanama vs. ama hemşire olduğum için tedbirli gidelim dedim eşime. haftada bir 10 günde bir falandı. Şimdi bi de Ramazan girdi. İşler güçler benim mide derken ara açılıyor:cry: ama eşim arada bir şansını deniyor saolsun. Yoksa olaydan çok uzaklaşıcam:cool:
Reddedince bozuluyor mu eşin peki:)

Doktor yasaklamadı bize. Mide bulantılarım başlayana kadar da gayet iyiydik ama şu an adamın suratına kusma riskini göze alamıyorum :deli: mide bulantılarım bitince yeniden sahalara dönmeyi planlıyoruz :KK53:

Bayıldım ya çok güzel :KK200:
Cinsiyet belli olsa artık ben de bu tarz şeyler almak istiyorum ama öğrenemedik biz hala.
Annem ha bire bişeyler alıyor ama onlar da hep unisex. Benim bebeğimin pembe ya da mavi hiçbirşeyi olmayacak herhalde :KK70:
:D çok iyi arayı fazla açmayın o zaman :) hemencecik geçsin bulantıların.

Canım ilk 12 hafta yasaktı. Sonra bizim eşimle aramız çok ama çok açıldı. Ama o ona rağmen istiyor da benim içimden gelmiyor. Ama hormonlar bazen beni kandırıyor maalesef fazla karşı koyamıyorum bazen :KK43:(((
Evet hormonlar bizi harekete geçirince durması zor olabiliyor. Umarım moral olarak iyisindir. Sevgiler.

Ürün alıp kokusundan tek tiksinen ben değilim demek ki :KK48: Tester isteyince verdiklerini hiç bilmiyordum ama, sağolasın canım. Hastanenin yanındaki eczaneydekilerle tanış olduk artık, devamlı oraya gitmekten. Oradan isterim artık :KK48:

Aslında lierac ın hemen emiliyor olması onu çok kullanışlı yapıyor.. Mustela da öyle mi?
O biraz daha nemlendirici kıvamında kalıyor
Ama çok da yapış yapış değil

Lieracın nemlendirme özelliği yokmuş
O yüzden bol su içip nemliliği bi şekilde sağlamamız gerekiyo

Eşim internetten baktı haftada 4 kere bile oluyomuş diye seviniyordu. Ben de çok reddettim de o üzülünce üzülüyorum çünkü doktor sorun yok cinsellik yaşabilirsiniz demişti.

Valla bize de hiç yasaklamadı doktor
Ama ilk haftalar daha istekliydim bulantılardan biraz fırsat bulunca benim de canım istiyordu
Şimdi bulantılar daha az ama hiç canım istemiyo gibi bişey

Valla bize de hiç yasaklamadı doktor
Ama ilk haftalar daha istekliydim bulantılardan biraz fırsat bulunca benim de canım istiyordu
Şimdi bulantılar daha az ama hiç canım istemiyo gibi bişey
Merhaba kizlar ben tüp bebek tedavisi olduğum icin ekstra hormon aldigimdan dolayi galiba libido bir yüksek anlatamam ama eşim tam tersi korkuyor 10 günde 1 ancak hızlı gecse zaman hirmonlar bir normale dönse artık dengem şastı feriştaha döndüm.adelemi oo

Merhaba kizlar ben tüp bebek tedavisi olduğum icin ekstra hormon aldigimdan dolayi galiba libido bir yüksek anlatamam ama eşim tam tersi korkuyor 10 günde 1 ancak hızlı gecse zaman hirmonlar bir normale dönse artık dengem şastı feriştaha döndüm.adelemi oo

Benim de hayallerim vardı hamile kalma korkusu olmadan rahatça sevişecektim :KK45: ama olmuyor

kızlar diş etlerim zaten kötü olmuştu ama dışımın 1 tanesi fena ağrımaya başladı ne yapıcam ben ya:KK43:
Haftanız diş tedavisi için uygun bi zaman bence hemen tedavi edin .. ben de haftamın dolmasını bekliyorum tedavi için .. ağrı için 1 çay bardağı elma sirkesini 1 diş sarmısakla kaynatıyosun 3 dk.kadar sonra ağrı olan tarafa gargara yapıyosun 2-3 yapıştan sonra ağrı tamamen kesiliyor 3 haftadır dişim ağrımadı .. ama kesinlikle dolgu yapacam acil şifalar

Çok geçmiş olsun canım... Gebelikteki kusma çok asitli mi oluyor neden bilmiyorum ama gerçekten benim de her seferinde boğazım paramparça oluyor. İlk üst üste birkaç gün çıkarttığımda artık tuvalette yere oturup ağlamıştım boğazımın acısından :KK43: Allah herkesi kurtarsın kusma ve bulantıdan...
Amin kusmam yoktu benim sadece acıkınca böyle tam bulantıda değil ama tuhaflaşıodu yıyodum gecıyodu ama dun gene felaketleri oynadık havucun asıdımıdır nedır mahvetti beni .

kızlar diş etlerim zaten kötü olmuştu ama dışımın 1 tanesi fena ağrımaya başladı ne yapıcam ben ya:KK43:
cnım bende bu diş mevzusunu araştırdım hamilelikte artı olarak süt ve süt ürünleri kulanmamız şartmış. Hergün mutlaka süt içip yoğurt yememiz gerekiyormuş. yoksa diş kaybetmeye kadar gidiyormuş bu durum ki hamilelikte dişini kaybeden bi sürü kadın varmış. Çok dikkat etmek gerek diş doktoruna gidip artı olarak süt ve yoğurtta tüketmeye çalış istersen

O zaman hem adaşız hem de rahatsızlıklarımız aynı...Rahatsızlık derken artrit ve kan pıhtılaşması sorununu kastediyorsun değil mi? Yoksa gebeliğin bulantısı baş ağrısı ve şu çıkmak bilmeyen gazını değil? :p
Hangi şehirdesin kim takip ediyor?

Aaa hem de adaşmıymışız :KK48: Ewt cnm RA ve lupus. Pıhtılaşma yok cnm ama rahatsızlıklarımdan dolayı claxane kullandım 3 ay kadar önce her akşam sonra 2 güne bir şimdi bıraktırdı doktorum. Ben antalya tıpta takip ediliyor cnm. Sen hangi şehirdesin?

Kızlar merhaba benim karnım çok büyümedi hala sabah bulantım var birde ben hala bebeğimi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varmı gün lerde önemli tabi
Ben varim. Benim bulantim yok karnimi sadece ben farkedebiliyorum disardan belli degil. Bende hic bisey hissetmiyorum 17+4 oldum bugun itibariyle. Arada sirada kipirti var gibi sag tarafimda ama 1 gun varsa 5 gun yok. O yuzden ben onun bebek oldugunu dusunmuyorum

Back
X