- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğimi gördüm; ellerini oynatıyordu. Durumuna gayet iyi dedi doktor. 4 yaşındaki büyük kuzum da geldi benimle; kardeşini özellikle görmek için tabii ki. Sonra doktor cinsiyetine bakayım dedi; bakmasanız da olur cinsiyet peşinde değilim dedim. Kız gibi ama kesin değil dedi. Bir dahaki kontrolde kesin konuşuruz dedi. Tabii kızım, bir kızkardeşi olacağını duyunca öyle sevindi ki doktor bile kucağına aldi, sevdi kızımı :) kesin değil dedi.
Neyse gelelim konuya. Henüz kimseye söylemedim cinsiyeti kesinleşmedigi için. Sonrasında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum herkese. Neyse... Samimi olduğum yakin bir akrabam var. Kontrolden sonra konuştuk. Cinsiyet belli oldu mu dedi; hayir dedim. "Yaa yine kız olursa" ilk cümlesi oldu. Ben garanti erkek için mi istedim yaptım ikinciyi dedim bende. Yanii itiraf edeyim; bir kızım var, bir tane de erkek olsun diye isterdim. ama Rabbim den gelen baş üstüne .Evvela sağlıklı olsun; gerçekten bu çok önemli. Üstelik benim ilk kızım 4 yaşında ve inanılmaz akıllı, doğdu doğali cok sakin bir çocuk. Ikinci de öyle olsa gayet de mutlu olurum. Erkek çocuğu ile baş edemem diye bir yanım hep korkuyordu Allah biliyor. Neyse böyle insanin hevesine limon sıkıp; bu saate kadar can sıkmayı beceriyorlar ya, ne diyeyim. Öyle sıkıldım yazayım paylaşayım dedim.
SeniN o arkadaşın gibi insanlardan nefret ediyorum. Benim belkide 5.kızım yolda ve bana da böyle salakca konuşanlar var. Yıllarca cocuk sahibi olamayanlar var. Tabiki insan ikisindende tatmak istiyor ama nasip kısmet. Ah Allahım sabır ver böyle insanlara dayanmam için güç ver..
Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık. Güzel kapak olmuş:)Benimde kizim var ikincide kiz olcak dedigimde ya üzulme filan diyen zekasizlar oluyo sende uzulme tatlim 2020de ilk beyin naklini yapcaklarmis az kalmis seninde isin gorulur belki diyorum hatta wp profilimede bu fotografi koydum...Allah akil fikir versin onlarada yazikEki Görüntüle 2150418