2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğimi gördüm; ellerini oynatıyordu. Durumuna gayet iyi dedi doktor. 4 yaşındaki büyük kuzum da geldi benimle; kardeşini özellikle görmek için tabii ki. Sonra doktor cinsiyetine bakayım dedi; bakmasanız da olur cinsiyet peşinde değilim dedim. Kız gibi ama kesin değil dedi. Bir dahaki kontrolde kesin konuşuruz dedi. Tabii kızım, bir kızkardeşi olacağını duyunca öyle sevindi ki doktor bile kucağına aldi, sevdi kızımı :) kesin değil dedi.
Neyse gelelim konuya. Henüz kimseye söylemedim cinsiyeti kesinleşmedigi için. Sonrasında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum herkese. Neyse... Samimi olduğum yakin bir akrabam var. Kontrolden sonra konuştuk. Cinsiyet belli oldu mu dedi; hayir dedim. "Yaa yine kız olursa" ilk cümlesi oldu. Ben garanti erkek için mi istedim yaptım ikinciyi dedim bende. Yanii itiraf edeyim; bir kızım var, bir tane de erkek olsun diye isterdim. ama Rabbim den gelen baş üstüne .Evvela sağlıklı olsun; gerçekten bu çok önemli. Üstelik benim ilk kızım 4 yaşında ve inanılmaz akıllı, doğdu doğali cok sakin bir çocuk. Ikinci de öyle olsa gayet de mutlu olurum. Erkek çocuğu ile baş edemem diye bir yanım hep korkuyordu Allah biliyor. Neyse böyle insanin hevesine limon sıkıp; bu saate kadar can sıkmayı beceriyorlar ya, ne diyeyim. Öyle sıkıldım yazayım paylaşayım dedim.

SeniN o arkadaşın gibi insanlardan nefret ediyorum. Benim belkide 5.kızım yolda ve bana da böyle salakca konuşanlar var. Yıllarca cocuk sahibi olamayanlar var. Tabiki insan ikisindende tatmak istiyor ama nasip kısmet. Ah Allahım sabır ver böyle insanlara dayanmam için güç ver..
Benimde kizim var ikincide kiz olcak dedigimde ya üzulme filan diyen zekasizlar oluyo sende uzulme tatlim 2020de ilk beyin naklini yapcaklarmis az kalmis seninde isin gorulur belki diyorum hatta wp profilimede bu fotografi koydum...Allah akil fikir versin onlarada yazikEki Görüntüle 2150418
Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık. Güzel kapak olmuş:)

Yani ferace pardosu giyiyorsan sorun yok ama sadece elbise giyiceksen astar falan giyersin. Ama elbiseyle muayene olmak zor olmaz mı yani hepsini kaldırman gerekicek.ben muayenede elbise tercih etmiyorum gerçi ben ferace giyiyorum :KK70: onu da ustumden çıkarmadan direkt topluyorum yukarı :KK66:
yok canım dünü muayene oldum cinsiyet için bugün bişeyler yapıcam :D

Benim mide bulantim dindi ama gece tuvalete kalkma ve gun icinde nefes nefese kalma basladi 1 2 ay sonra da gece karindan donememe baslayacak :)

Güzel anneler günaydın 8 mayısta ikili test için kan vermiştim ama hala çıkmamış şimdiye çıkmış olması gerekmez miydi çıkmadığı için bugünkü randevumu da iptal etmek zorunda kaldım halbuki bebeğimi de çok özlemiştim :(

Kızlar ya size birşey soracağım biliyorum burası yeri değil ama tecrübelerinize ihtiyacım var ben bugün cinsiyet için elbise giyecem tesettürlüyüm bebek mavisi elbise ama içi görünüyor elbisenin ben nee yapabilirim bu konuda
Elbise gibi astarlar var onlardan alabilirisn

2 2miracles canım geçmiş olsun iğne olmana ve bebeğin sağlıklı olmasına rağmen ikinci kanaman da normalmiymiş sordun mu benim hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama doğuma kadar kanaması olanları çok duymuştum

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım benim sonuç çıkmadı hiçte araştırma yapmadım deştikçe kafan daha da bulanacak kendini strese sokma canım ayrıntılıyı bekle derim canım

Ay ne güzel düşsün işte, benimkinin umurunda değil sadece aldığım kilolarla dalga geçiyo:KK12:
Ama bikaç haftaya geçer üzülme, benimkide çok kötüydü nefes almasından iğreniyodum ama azaldı çok şükür

Gerçekten öyle oluyo, bide bu aralar bi yorgunluk uykusuzluk var sürekli. Kolumu kaldırmak zor geliyo kaldı ki duş al saçları kurut vs uzun işo_O

Ovvv çok sert ama iyiymiş. Sanırm ben bunu yapmaya cesaret edemezdim:olamaz:

Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah bişry yoktur:KK200:

Kac kilo aldiniz ki? Ben 6 kilo verdim. Daha kilo alma asamasina gecemedim. Bana da eridin iyice diyor :halay:

Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?

Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?

Ben oreferon elevit ve d vitamini kullaniyorum. Yeni basladik. Doguma kadar kullancaksin dedi. Yaklasik ucu 45tl tuttu

Decavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.

Decavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.
Aynen decavit pahalı değil ;)

Canım daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindir bu decavit vitaminini heray sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar ama balık yapları hep özel ona yapcak bişey yok

Back
X