2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar yardim edin :KK43: bebegim bir mememi aliyor, digerini almiyor.. napicagimi sasirmis durumdayim bi elimde emzirme pompasi bi elimde mama bazen de bi mememi emzirmekle geciyor gunlerim cok ama cok yorgunum.. neden birini alip digerini alamiyor meme ucum de yok degil aslinda aldigi mememden daha cok hatta

Ters vermeyi denesen alır mı acaba canım yani örnek vereyim. Mesela sağ göğsü mu alıyor sağdan emzirecek gibi kucağına alıp sol göğsünü dönüp versen tutar mı acaba? Biraz zor bı pozisyon ama denemeye değer. Ya da yatarak emzirebiliyorsan yine sağdan örnek vereyim. Sağa doğru yatıp bebeği yastık gibi bir şeyin üstüne koyarak sol göğsünü vermeyi dene. Ben gece bebek reflü yastiginda yatarken öyle emziriyorum

Dün 40 imiz cikti. 3 gündür uykumuz yok. Her gecen gün bir öncekinden zor geciyor. Esim izinde ikimizide bitap etti kizim. Uyumamak icin direniyor cocugum. Karni tok gazi cikmis alti temiz ama uykusu var esniyor ama uyumuyor. Ayagmda salliyorum kucagimzda gezdiriyoruz besiginde salliyoruz ama en fazla 15 dk ayni pozisyonda duruyor. Memeye aliyorum orda uyuyor 1 saat yerine koyuyorum cingar cikartiyor. uykusuzluktan canimiz cikti esimle. Napacagimizi sasirdik. Karnmizi zor doyuruyoruz. Esim ptesi ise baslayacak kimsem yok baska kafayi yemek uzereyim
Biz 28 günlük olmuşuz-annemin evindeyim ama aynı sendeki durum bizde de var.. hadi annem yardım ediyor ona bırakıp wc girdim ne yapıcam bilmiyorum.. daha yeni emzirdim - emzirdiğimizi sanıyoruz ama onlar meme de uykularını alıyorlar... karnı tok altıbı yenş değiştik hemen gene yaptı... sabah kahvaltımı öğlen 3 de yaptım, sonra aldım masa da kucağıma emzirerek devam ettim kahvaltıma... uykusuzluk daha bi kötü tam alamayınca ben çok sinirli oluyorum çocuğun sesine bile dayanamıyorum...
benim de eşim çalışıyor olacak döndüğümde o işten gelene kadar yanlız olucam, ama dayanamayıp annesini çağıracak ... hiç düşünmek bile istemiyorum..

En son çare bebek arabamı kurdum bugun, pusetinş taktım zar zor unutmuşum da nasıl kurulacağını , onda yatırdım evde omunla gezmeyi düşünüyorum en azından mutfak banyo wc giderken yanıma alabilirim arabayla :işsiz:

Kizlar yardim edin :KK43: bebegim bir mememi aliyor, digerini almiyor.. napicagimi sasirmis durumdayim bi elimde emzirme pompasi bi elimde mama bazen de bi mememi emzirmekle geciyor gunlerim cok ama cok yorgunum.. neden birini alip digerini alamiyor meme ucum de yok degil aslinda aldigi mememden daha cok hatta
Benim de bazen birini tutmuyor. O zaman şu şekilde tutuyorum çocuğu, bazen böyle tutunca hemen emiyor bazen uğraştırıyor. Deneyebilirsiniz belki işinize yarar sizin de

images

Valla suan hem emzirup hem sagmayi denedim beceremedim kutay kivraniyo bi aliyor bi birakiyor memeyi obur gogustede makinayi zaptedemedim dogrusu sondayi ismarladim almislar bu aksam denicem simdi beslendi en az 2 3 saate acikir bizim kurt ozaman denerim insallah basarili olurum 1 liraymis bu arada hortum medikalcilerde keske onceden bilseydimde hic biberonla vermeyip direk ona gecis yapsaydim

Hem emzirip hem sağmak zor bence :( bu hortum olayı yine memeyi vericez aynı anda memeye beraber hortumu da mı sokucaz ağzına canim

Bizim kız 2haftalık, ben şimdiden 120den fazla bez harcamışımdır canım. Acemilik oluyor, bir de temiz beze yapmayı seviyor :KK48:

Ayrıca çok minnoş bizim kız, daha yeni 3 kilolarda. O yüzden bir süre daha 1 numaralı bez kullanacağız gibi duruyor. 200 adet almıştık 1 numaralı bezi, sanırım yetmeyecek, bir paket daha almamız lazım :KK48:

Maşallah maşallah :) ben de 80 tanesini kullanamadan digerine gecer miyim diye dusunuyordum ama vazgeçtim :) zaten şuan erken dogum endisem var daha da kucuk olur..

Süt sağan kızlar ,
Her defasında kaynar suda sterilize ediyor musunuz? Instagram'da emzirme sayfasında sagdiktan sonra buzdolabına koyabilir gün sonunda sterilize edebilirsiniz diye paylasmislardi.
Siz neler yapıyorsunuz?

Maşallah maşallah :) ben de 80 tanesini kullanamadan digerine gecer miyim diye dusunuyordum ama vazgeçtim :) zaten şuan erken dogum endisem var daha da kucuk olur..

2 paket 64lu yenidoğan huggies
2 paket 40li yenidoğan sleepy
50 kadar Prima
Şuan 40li 2 numara sleepy bitmek üzere

48 günlüğuz . Rekor bende sanırım :işsiz:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in dediği gibi temiz bezi görünce yapıyorlar sonra gönül elvermiyor mecbur tekrar yeni bez :)))

Spinal anesteziden sonra bel ağrım hiç olmadı 2 gün geçti şuan deli gibi ağrıyo anesteziyle alakalı olabilirmi?sonradan ağrı başlarmı? Öyleyse kahve içeyim diyorum napıcam şaşırdım

2 paket 64lu yenidoğan huggies
2 paket 40li yenidoğan sleepy
50 kadar Prima
Şuan 40li 2 numara sleepy bitmek üzere

48 günlüğuz . Rekor bende sanırım :işsiz:

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in dediği gibi temiz bezi görünce yapıyorlar sonra gönül elvermiyor mecbur tekrar yeni bez :)))

Bir de bayagi mix olmuş bezler :) En çok memnun kaldiginiz hangisiydi peki? Ben sleepy almayi dusunuyorum.

Denemediğim bı bu kaldı. İnsaAllah ise yarar. Seninki de ağlayarak mı bırakıyor memeyi canim
Denedim canim ayni videodaki gibi yaptim gayet guzel hem mamayi cekiyor hem memeyi emiyor gerci karni toktu mizmiz cektide ac olsa baya memnun kalicaz gibi sistemden en azindan biberondan kurtuluruz gecikme al tavsiye ederim

Bir de bayagi mix olmuş bezler :) En çok memnun kaldiginiz hangisiydi peki? Ben sleepy almayi dusunuyorum.

Primayi arkadaşım getirmişti, huggiesi hamileyken 10 ar liradan almistim :)) devamı olsaydı huggiese devam ederdim. Sleepy de iyi . 3unde de sızdırma gibi bi sorun yaşamadım.primanin kokusunu sevemedim.he pişik her 3unde de ara ara oldu ama kremle altını yıkamayla geçti :KK66:

Denedim canim ayni videodaki gibi yaptim gayet guzel hem mamayi cekiyor hem memeyi emiyor gerci karni toktu mizmiz cektide ac olsa baya memnun kalicaz gibi sistemden en azindan biberondan kurtuluruz gecikme al tavsiye ederim

Ay hadi insaAllah yaa. Yarın eşim de alsınn.5 numara mı siz de aldiniz

Bizim de aynı, kanguru gibi göğsümüzde uyuyor ya da yüzüstü uzun uyuyor, o da istenmeyen bir yatış şekli olduğundan sıkıntılı bir durum.
Dün 40 imiz cikti. 3 gündür uykumuz yok. Her gecen gün bir öncekinden zor geciyor. Esim izinde ikimizide bitap etti kizim. Uyumamak icin direniyor cocugum. Karni tok gazi cikmis alti temiz ama uykusu var esniyor ama uyumuyor. Ayagmda salliyorum kucagimzda gezdiriyoruz besiginde salliyoruz ama en fazla 15 dk ayni pozisyonda duruyor. Memeye aliyorum orda uyuyor 1 saat yerine koyuyorum cingar cikartiyor. uykusuzluktan canimiz cikti esimle. Napacagimizi sasirdik. Karnmizi zor doyuruyoruz. Esim ptesi ise baslayacak kimsem yok baska kafayi yemek uzereyim

Süt sağan kızlar ,
Her defasında kaynar suda sterilize ediyor musunuz? Instagram'da emzirme sayfasında sagdiktan sonra buzdolabına koyabilir gün sonunda sterilize edebilirsiniz diye paylasmislardi.
Siz neler yapıyorsunuz?
Buzdolabı poşetinde dolapta tutuyorum, gün içinde 1-2 sefer steril olması yetiyor

Back
X