Kızlar benim oğlum 6. Hastalık oldu. Evden pek çıkmıyorum parklara gitmiyordum özellikle el ayak ve bu hastalık bulaşmasın diye ama olmadı maalesef. Hoş geçen yılda büyük oğlum aynen eldeyken el-ayak- ağız hastalığına yakalanmıştı

Önce çok şiddetli ateş başladı dirençli ilaçla bile düşmeyen ve 39 derecenin üstünde. Geceleri inliyordu artık çocuk. Haftasonuna denk geldiği için doktora götüremedik. 3.gün Pazartesi hemen hastaneye koştuk boğazında tonsilit vardı kan testinde crp çıkmamıştı. O gün akşama ateş geçti ve vücüdunda döküntüler çıkmaya başladı. Ertesi sabah nerdeyse göz kapağında bile döküntüler vardı.o görüntüsü insanın içini parçalıyor ama iyileşmenin başlaması döküntüler. 3 güne onlar da bitti şimdi atlattık.başınıza gelirse anlayabilesiniz diye detaylı yazdım. Doktor havadan bile buluşabileceğini salgın olduğunu söyledi. bu arada tabi kilosu sınırda olan oğlum daha da kilo verdi inşallah toparlar. Gluten alerjisi ve çölyak hastalığı için de test yaptırdık sonucu 15 gün sonra çıkacak.