- 15 Mart 2008
- 282
- 149
- 628
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bugun 10.gunum kanverdim sonuc negatif. Olmadi malesef nasip buzamana degilmis. 7.gun de cikmamisti ztn biliyosun. Olsaydi eger ogun birazcik cikardi. Insallah sizden guzel haberler aliriz. Donmus embriyolarim var bikac ay gecsin tekrar denicez yilmak yokKızlar en erken nezman test yapmayı düşünüyorsunuz
Canım üzüldum ama en önemlısı donmus embrıyoların var bu çok büyük bir artı sıfırdan baslamak hem maddı hem manevı daha çok yıpratıyor ınsanı umarım dıger tedabıde rabbım cok aratmadan gönlündekini verır canını sıkma canım.bende suan herşeye hazırım rabbimin takdiri elden birşey gelmiyorCnm bugun 10.gunum kanverdim sonuc negatif. Olmadi malesef nasip buzamana degilmis. 7.gun de cikmamisti ztn biliyosun. Olsaydi eger ogun birazcik cikardi. Insallah sizden guzel haberler aliriz. Donmus embriyolarim var bikac ay gecsin tekrar denicez yilmak yok
İnş hakkında hayırlısı olsun canımBen dün transfer oldum. 1 tane . 5. Gün emriyosu inşallah pozitif olur.
Hem çok şükür bir kızın var bu en büyük nimet defalarca deneyip evlat kokusuna hasret birsürü insan var.inşallah birdakine kızına kardeş gelsın canımCnm bugun 10.gunum kanverdim sonuc negatif. Olmadi malesef nasip buzamana degilmis. 7.gun de cikmamisti ztn biliyosun. Olsaydi eger ogun birazcik cikardi. Insallah sizden guzel haberler aliriz. Donmus embriyolarim var bikac ay gecsin tekrar denicez yilmak yok
Amin canim insallahHem çok şükür bir kızın var bu en büyük nimet defalarca deneyip evlat kokusuna hasret birsürü insan var.inşallah birdakine kızına kardeş gelsın canım
Amin cümlemize nasip etsin inşallah.aynı gün transfer olmusuz 10 kasım test gunum ama okadar beklemeyechım senın nezman test gününSelamlar. Ben de 27 kasımda transfer oldum.3. Embriyosu 2 tane. Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasib etsin.
10 aralik seninki,benim 9u ama pazara denk geliyor.sanırım cumartesi özelde yaptırırım. Benim hafif ağrılarım var. Sen nasılsın?Amin cümlemize nasip etsin inşallah.aynı gün transfer olmusuz 10 kasım test gunum ama okadar beklemeyechım senın nezman test günün
Benimde pazar gunu test. Ama daha erken yapicam evde. Bende hiçbir belirti yok.10 aralik seninki,benim 9u ama pazara denk geliyor.sanırım cumartesi özelde yaptırırım. Benim hafif ağrılarım var. Sen nasılsın?
10 aralık evet kasım yazmısım.bende 7.günü yaptrcagım herhangibiyerde.benımde bel agrısı adet olacak gbı agrılarım var karın guruldaması eklendı bugun bırde yıne bugün genital bölgemde hafif yanma acı hissi var inş agrılar iyiye işarettir10 aralik seninki,benim 9u ama pazara denk geliyor.sanırım cumartesi özelde yaptırırım. Benim hafif ağrılarım var. Sen nasılsın?
Canım herkese göre farklıymıs kıme belırtılerı yasıyo negatıf kımı hıc belırtı yasamıyo pozıtıf oluyo bızede haber verırsın erken yaparsanBenimde pazar gunu test. Ama daha erken yapicam evde. Bende hiçbir belirti yok.
Bugun 6.günün nasıl vucudunda degısıklık varmı canmCanm slmlar aramizda 1.gun var nasil geciyo neler yapiyosun suanlik bende hicbir belirti yok 5.gunum bugun bu sefer olur ins hep braber guzel haberleri
Bugun 6.günün nasıl vucudunda degısıklık varmı canm
Ya bu karın guruldaması benım hep adetlerden önce olur bugun basladı yıne.senınde olurmu normalde adet zamanıCanim valla kac gundur acayip mide kazinmasi karin guruldamasi ve uyku yorgunluk bide herseye aglama hissayeti var istemci bugunde hafif karn agrisi yataktan cikasim gelmiyo ins guzel hayirli habrrleri aliriz
Ya bu karın guruldaması benım hep adetlerden önce olur bugun basladı yıne.senınde olurmu normalde adet zamanı