- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
Teşekkür ederim canım ama kanamam başladı benimsilik bir çizgi belirmeye başlamış. Çok güzel, hayırlı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ama kanamam başladı benimsilik bir çizgi belirmeye başlamış. Çok güzel, hayırlı olsun.
Canim drla gorustunmu belki tutunma kanamasidirTeşekkür ederim canım ama kanamam başladı benim
Bide kanama kirmizisimsi degildir insTeşekkür ederim canım ama kanamam başladı benim
Canim benim 7.gun kirmizi geldi sonra kahveye donustu test yaptirdk sonuc negatifKızlar transferden sonra kahverengi leke gelen varmı korku dustu ıcıme
Canm bu testi dun yaptım bnde.Canim benim 7.gun kirmizi geldi sonra kahveye donustu test yaptirdk sonuc negatif
Allah yardımcın olsun canim benımCanim benim 7.gun kirmizi geldi sonra kahveye donustu test yaptirdk sonuc negatif
Görüştüm canım oda öyle dedi kan verdim bakalım ne çıkacakCanim drla gorustunmu belki tutunma kanamasidir
Ben varım idrarda ikinci çizgi silikte olsa çıktı so ra kanamam oldu Kan verdimCanm bu testi dun yaptım bnde.
Sagol kuzucumm insHakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme yine denersin.dua etmekden baska caremiz.yok
Ins kuzum sikma canini ins tutunmuslardir simsiki annelerineGörüştüm canım oda öyle dedi kan verdim bakalım ne çıkacak
Cnm nasilsin simdi devam ediyomu kanamaIns kuzum sikma canini ins tutunmuslardir simsiki annelerine
Teşekkür ederim canım kan verdim 52.66 çıktı biraz kanamam oldu iğneye başladık şimdilik kesildi rabbim hepimize hayırlısını nasip eder inşallahsilik bir çizgi belirmeye başlamış. Çok güzel, hayırlı olsun.
Masallah gozun aydin varr gozukuyoArkadaşlar bugün 7. Günüm sizce durum ne sevinsem mi bilemedim
Masallah devamli yat ayaklarini.yuksekte tut.havuc suyu ic hergunTeşekkür ederim canım kan verdim 52.66 çıktı biraz kanamam oldu iğneye başladık şimdilik kesildi rabbim hepimize hayırlısını nasip eder inşallah
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür lekeler durdu inşallah daha gelmezCnm nasilsin simdi devam ediyomu kanama
Havuc suyu ıyıkı gelıyo canımMasallah devamli yat ayaklarini.yuksekte tut.havuc suyu ic hergun
Evet iyi geliyor.kan akisini hizlandiriyorHavuc suyu ıyıkı gelıyo canım
Sende hic belirti oldumu cnmHavuc suyu ıyıkı gelıyo canım
Cnm cok sevnmdm dikkat et kndineTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür lekeler durdu inşallah daha gelmez