2018 laneti diye bir şey olmalı?

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
MerhabalarBu siteye 5 yıl önce üye olmuştum.O zaman açtığım konulara baktım şöyle bir.Kıyamam kendime.Kpss kazanıp atanma hayalim varmış.Edebiyat öğretmeniyim.2013 mezunuyum.Evet 2015te de atamayı 0.5 ile kaçırdım bölümümden alım çok az ve umudumu yitirdim.Benim bir sene evde oturup çalışmak gibi şansım olmadı.Bir işe girip eve destek olmak zorunda kaldım.İş konusunda hayatım raya oturamadı gitti.Kendimi rahat hissettiğim bir yerde köklenip kalamadım beş yıldır ve bu çok canımı sıkıyor.Bu yıl ayrıca annemin ve babamın psikolojik sorunlarıyla uğraştım çok ağır şeyler atlattık ve ben onların arasında denge kurmaktan yoruldum.Kardeşimin evliliğinden getirdiği sıkıntılar,dünürlerin ailemize yaklaşımı,hatta geçen yıl kardeşim evlenirken annemin gelin almada dünür yüzünden bayılıp ambulansla hastaneye kaldırılması benim düğün salonunda herkesi karşılamak zorunda kalmam gibi o kadar yorucu şeyler yaşadım ki.2018 tuz biber oldu.Şu an işsizim babamın işleri de bir yıldır kesildi.Demir doğrama ustası kendisi.Ve ben her şeyin kötü gitmesinden yoruldum artık.Depresyona girdim evden çıkmıyorum bile.Zavallı anneciğim bulaşıkçılık işine girdi mecburen.Onun çalışmasını hiç istemezdim.Bu da beni üzüyor.İşimde iyiyim öğrencilerimi çok seviyorum onlara kek börek yapar yediririm hatta ama müdürlerin benimle alıp veremedikleri ne anlamıyorum.Sonuçlar hep hüsran oluyor.Liseden ziyade ortaokulda çalışmak istiyorum.O da bir türlü denk gelmedi.Evde çok sıkıldım bunaldım artık.Benim için dua edin lütfen şu iş hayatımdaki engeller kalksın artık.Özel hayata hiç girmiyorum o konuda tam bir otum zaten.

Çevrenizdeki bakkala , manava
Özel Ders ilanı asın.
Orta okul öğrencilerine koçluk da yapın.
Her gün takip edin.
İlginizi görünce isminiz tavsiye edilir.
Hele şimdi sınav dönemi.
Kesinlikle 4-5 öğrenci hemen bulursunuz.
Başarılar

Olabilir aslında canım pek çıkacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.

Olabilir aslında canım pek çıkacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
Çevreniz 100 diyorsa siz ilana 50 deyin.
Tanıştığınız ailenin çocuğuna ders ve kitap programı ayarlayın.
Her gün whatsapp'tan çocuğu takip edin.
Sınav öncesi tekrar için arayıp sorun.
6-8 öğrenciniz ikinci döneme olur.
Tecrübe ile sabittir :)

Ögrencilere kek börek yapmayin onlari anneleri fazlasiyla yapiyordur zaten sizin canla basla kpss calismaniz lazim.herseyi hherkesi bi tarafa birakin herkes basinin caresine baksin sizde ders calisin.baska yolu yok.illa ögretmen olmak zorunda degilsiniz normal mmemur olun sonnnra kurumlar arasi gecis falan yaparsiniz belki.Ama kesintiisiz en az 6ay kamp yapip ders calismak lazim gecen her yil herseyi dahada zorlastiracak.

Valla canim bana 7 ile biten yillar uğursuz geldi. 2007 babam kalp pili ameliyati oldu ağırdi,2017de ise kaybettim. Inş hayırlı bir yil olur tüm türkiye için ve bizim için ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun

Bence herkesin bı bı senesi var..
Benim tüm emeklerinin karşılığını aldığım,peşpeşe hayallerine kavuştuğunu sene 2017 oldu..
7 yılın sonunda hem atandım hem kızımı kucağıma aldım..hem borçlarımız bitti hemde eşim terfi etti.
O yüzden çok özel bir yıl benim için 2017 yılı..
İnşallah 2019 da sizin için mujdelerle dolu bir yıl olur..

Kpss kazanmak öyle kolay iş değil canım.Benim Bölümümden 45 binden fazla kişi giriyor ve sadece 400 kişi alınıyor.Normal memurluk alımlarına hiç bakmadınız sanırım onun için de 4001 kodlu kadrolara başvurulabiliyor ve hiş açılmıyor.

Senin için çok sevindim inşallah senin için 2017 ne ise benim için de 2019 öyle olur.Açıkçası tek rakamlarda daha mutluymuşum onu fark ettim:)

Çabalamaktan vazgeçmeyin ben şuna inanırım hep Allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar eminim ki iş hayatımızda yaşadığımız olumsuz/yorucu durumlar bize tecrube olarak dönüyordur
Mutlaka öğretmen açığı olan biryerler vardır
Duam sizinle Allah gönlünüze göre versin inşallah sizin,benim,hepimizin

Girdiğiniz bütün konulara yazdığınız bütün yorumlar hayatım harika minvalinde
Az önce ücretli öğretmenlik konusuna da atanmış öğretmenim derslerim 3 gün ooh tarzı bir yorum yapmıştınız
Harika hayatınız burada morali bozuk derdi olan kadınları ilgilendirmiyor
Gidip eşinize falan anlatıp anlatıp durun

Konu sahibi inşallah 2019 hayatına çok büyük güzellikler katar,allah yardımcın olsun inşallah

Çok teşekkürler canım

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…