2018 laneti diye bir şey olmalı?

İyi ki cesaretini toplayıp yeni bir başlangıç yapmışsın.Hep mutlu olursun inşalllah

2019 hepimize ilaç gibi gelsin inşallah

2019 herkese tum ınsanlara butun dunyaya sans bereket mutluluk huzur saglık getırsın ınsallah
2018 de bana hıc ıyı gelmedı ama ıyı yonlerınden bakıyorum ev sahıbı oldum 40 kılocuk verdım bunun dısında hıc bır halta yaramadı cok fazla olumsuzluklar kara bulutlar dolastı

2019 gelısıyle gıdenı aratmayacak bereketle guzellıkle gelecek ınanıyorum

ıyı yıllar :)

Olumsuzluklar tek tek gelmez çığ gibi insanı alıp yutar. Kendimden biliyorum. Herşeyden önce üzerinizdeki negatif enerjiyi atın, her gün kendi kendinize "herşey çok iyi olacak, elbette bu olumsuzluk zinciri kırılacak" deyin. En dip dediğimiz şey aslında o dipten çıkmanın tam zamanı olduğu işaretidir. 2019 size hayallerinizin de ötesinde güzellikler, bol sağlık, bol huzur getirsin ve elbette ihtiyacı olan herkese.

2018in tek güzel yanı babamın içkiyi bırakmasıydı.İçkiyi bıraktı ama işleri durdu

2019 bolluğuyla sevinçleriyle gelsin.

Aynen canım.Hepsi peşpeşe geliyor bir anda ne olduğumu şaşırdım bu yıl.Ama diyorum ki elbet bundan sonra dipten çıkacağım. Hepimize güzellikler getirsin bu yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…