- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
İyi ki cesaretini toplayıp yeni bir başlangıç yapmışsın.Hep mutlu olursun inşalllah2017 yılında ben yeniden hayat buldum desem yeridir. Kasım ayında boşandım ve hayatım yeniden bir anlam kazandı.
Şimdi ise hayatımda beni çok mutlu eden bir adamla birlikteyim. Çok acılar çektim gerçekten 3.5 yıl boyunca.. Hep bir şeyler yapmak istedim iyi olmak için ama maalesef. Boşanamıyordum da. Rabbime şükürler olsun ki bana güç verdi ve boşandım.
Rabbim size hayırlı kapılar açsın inşallah.. 2019 tam da sizin hatta hepimizin yılı olsun .( çok amin)
İnşallah hepimiz mutlu oluruz canımyeni yila pozitif baslayin, pozitif gecsin,
guzel enerjinin sans getirdigine inaniyrum,
siz de hep guzel ve umutlu dusunun.
2019 hepimize ilaç gibi gelsin inşallah2017 2018 herkes için genel olarak kötü geçmiş sanırım Benimde öyle keza 2017 2018 çok zor kötü haberler sınavlar verdim. İnşallah rabbin sağlıklı olalım da 2019 en güzel yönleri iyi haberleri herkese istediğini versin...
Bişey degil yine bekleriz!!!!!Sağ ol !
Ay inşallah canım benim:) Öyle bir başlık açarsam ilk sen yazinşallah seneye başlığı hayatımın en güzel senesi 2019 güle güle seni hiç unutmayacağım diye açarsınız.
2018in tek güzel yanı babamın içkiyi bırakmasıydı.İçkiyi bıraktı ama işleri durdu2019 herkese tum ınsanlara butun dunyaya sans bereket mutluluk huzur saglık getırsın ınsallah
2018 de bana hıc ıyı gelmedı ama ıyı yonlerınden bakıyorum ev sahıbı oldum 40 kılocuk verdımbunun dısında hıc bır halta yaramadı cok fazla olumsuzluklar kara bulutlar dolastı
2019 gelısıyle gıdenı aratmayacak bereketle guzellıkle gelecek ınanıyorum
ıyı yıllar :)
Aynen canım.Hepsi peşpeşe geliyor bir anda ne olduğumu şaşırdım bu yıl.Ama diyorum ki elbet bundan sonra dipten çıkacağım. Hepimize güzellikler getirsin bu yılOlumsuzluklar tek tek gelmez çığ gibi insanı alıp yutar. Kendimden biliyorum. Herşeyden önce üzerinizdeki negatif enerjiyi atın, her gün kendi kendinize "herşey çok iyi olacak, elbette bu olumsuzluk zinciri kırılacak" deyin. En dip dediğimiz şey aslında o dipten çıkmanın tam zamanı olduğu işaretidir. 2019 size hayallerinizin de ötesinde güzellikler, bol sağlık, bol huzur getirsin ve elbette ihtiyacı olan herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?