2018 laneti diye bir şey olmalı?

Bazen herşey üst üste gelir.
Dersiniz ki benim birdaha yüzüm gülmicek ,lanetlendim vs gibi gibi...
Sonra herşey yoluna girer.
Hatta öyle güzel şeyler olur ki , geçmiş aklınıza bile gelmez.
Allah kalbinize göre versin.

annenin durumuna üzüldüm umarım şimdi daha iyidir, kardeş dediğin erkek kardeşin sanırım

umarım 2019 ailecek sizin yılınız olur

annenin durumuna üzüldüm umarım şimdi daha iyidir, kardeş dediğin erkek kardeşin sanırım

umarım 2019 ailecek sizin yılınız olur
Çok teşekkür ederim canımHayıe kız kardeşim.Babam kardeşimin kuşağını bağlayamadı bile.Sana şöyle diyeyim kardeşimin gelin arabasının arkasından annem ambulansla hastaneye gidiyordu.

Aynen dediğin gibi canım her şey ters olunca herhalde ben düzelemeyeceğim dedim.Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey.

Çok teşekkür ederim canımHayıe kız kardeşim.Babam kardeşimin kuşağını bağlayamadı bile.Sana şöyle diyeyim kardeşimin gelin arabasının arkasından annem ambulansla hastaneye gidiyordu.

malesef atlatılcak şeyler değil, hadi atlattın unutulcak şeyler değil... geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim

2017 ve 2018 hayatımın en uğursuz yılları oldu.. İnsan 1 kere bile mi gülmez ya..

Annemin 70 milyara yakın borc yapıp işi bırakması.. Hal ve hareketlerinin degısmesı, erkeklere ilgi duyması.. Beyninde baloncuk cıkması, borcları esimin ödemeye çalısıp benim başımın yere eğilmesi..

Annemi hastane hastane dolastırmam, hastalığı ne bi türlü bulunamaması depresyon sanılması.. Onunsa daha da başına buyruk yaşaması.. Evinde korkup kalamaması, gündüz tüm sehri yürüyerek gezmesi..

Bu yaz demans teşhisi konması.. Agızdan besin alamamaya baslaması, artık konusamıyor duruma gelmesi.. Ve en son 1 hafta önce yoğun bakımda kaybetmemiz..

Yani kabus gibi 2 yıl geçirdim, insanın basına daha ne gelebilir dedikce daha beterini yaşadım. Hastanelerden cıkamadık..

Hamileliğimi öğrendim 1 gram sevinemedim..

İnşallah bundan sonrası herkes için güzel olsun.

Başımıza her ne gelirse gelsin, daha kötü ne olabilir dememek lazım.Allah beterinden korusun . Herzaman daha kötüsü vardur. Başınız sağolsun. Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Konu sahibi bazen ne yaparsan yap , vakti saati gelmeyince olmuyor. Tek yapmanız gereken sabır , dua ve çabaya devam. 2019 un hepimize güzellikler getirmesi dikeğiyle...

Canımm ne ağır sınavlar atlatmışsın.Başın sağ olsun.Allah sana çekirdek ailenle mutlu günler yaşatsın hep

Amin canım inşallah

Ne ilgisi var.Yillardir uyeyim burda ve defalarca dertlerini paylaştım.Hala daha paylaşıyorum.Moral vermek de gerekiyor ve benim bazı konularda iyi şeyleri paylaşıyor olmam vazgeçmeleri adına..Ve sabretmenin de iyi sonuçlar doğurabileceğini vurgulamak adına yazıyorum..yaşanmış örnekler insana iyi gelmez mi..neden hep fesatca düşünürsünüz? Yıllardır insanlara yardımcı olurum burda..açın bı göz atın o zaman..

Ben bu zamanlara gelmek için yıllarımı ve emeklerinin verdim.
Ayrıca ücretli öğretmenlik konusunda konu sahibi kararsızlık yaşıyordu.
Ve evliymis.
Branş öğretmeniyse ve devlete atanirsan yapabileceği birşeyi anlatmanın kendimden örnek vermenin nesi kötü?
Fesat biri olsam evet otur ücretli yap derim.
Ama herkesin çabalaması vazgeçmemesi ve emeklerinin sabirlarinin karşılığını alabileceğini göstermeye çalışıyorum..
İnşallah sizde mutlu olursunuz

2018,2 dusuk yaşadım,eşim topugunu kırdı 3-4 ay çalışamadı,hastane masrafları inşallah güzel biter. İnanmaktan vazgeçme,bir gün hersey çok güzel olacak.

Ben de 2013 mezunuyum, okuduğum bölüm 2 yılda toplam 80 atama yaptı. Yani yılda 40 atama. Sınava hazırlanırken dahi kendime sürekli kurduğum cümle "1 kişi bile atansa o neden ben olmayayım?", "Atananlar benden daha zeki değiller.". Yani sana tavsiyem "Bizde giren çok, atanan az." deme kendine. Rakiplerini düşünmeden, kendini geçmeye çabalayarak çalışmak bence bu sınavın şifresi. Torpil var diyenlere de kulaklarını tıka, çünkü devlette torpili olanlar her alanda var. Bana da dediler, hatta kazandıktan sonra bile dediler. Herkes torpilli değil. Yani kötü şeyleri düşünmeden, iyiye odaklanarak hazırlan tekrar sınava. Bir umuda tutunmak, boşlukta savrulmaktan iyidir bence.

Allah hiç ummadığın yerden hiç ummadığın kapılar açar. Yeter ki gönlünü ferah tutmayı bil. Her şerde bir hayır var. Bu cümleye o kadar inanıyorum ki, bizim şer gördüklerimizde bizim için kesinlikle bir hayır var.

Diğer bir sevdiğim söz de "Yüzeye çıkmak için, dibe vurmayı beklemek lazım". Dipteysen, yükselme zamanın gelmiştir.

Konuyla alakasız ama. “ hal ve hareketlerinin değişmesi , erkeklere ilgi duyması “ demişsiniz ya. Demans rahatsızlığında böyle durumlar yaşanabiliyor. Yani annenizin hastalığı ile alakalı bir durummaalesef. Başınız sağolsun.

Konu sahibi için yorumum :
İnternette bazı siteler var. uygun fiyatlı özel ders ilanları verin. Etrafınızdaki komşulara yarı fiyatına ders vermeyi düşünüyorum. Çevrenizde ek derse ihtiyacı olan varsa haberiniz olsun diyin. Belki nasibiniz çıkar.

Evet son 6 ayında teşhisi konulduğu için.. Biz neden böyle davrandığını anlayamıyorduk.. Meğer tüm yaptıkları demans yüzündenmiş.. İnsanın doktorlara da güveni kalmıyor, nerdeyse 10 doktor gördü annem en sonuncusu demans oldugunu söyledi ve hersey anlam kazandı.

Ben bölümümden umutsuzum.Zaten ille atanmak diye bir derdim de yok yani atanamazsam bittim modunda yaşayan biri değilim.Şu an açıktan lisans Çocuk Gelişimine kaydoldum.Atanırsam belki o bölümden olur.Olmazsa da özelde özel eğitim alanında çalışabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…