- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Canim sen çok zor dersen bu is bitmistir zaten hic ugrasma.bende kpssye girdim bende ögretmenim.her zaman insanin hedefi o 400 kisiden biri ben niye olmayayimki olur.hirs yoksa olmaz tabi.Kpss kazanmak öyle kolay iş değil canım.Benim Bölümümden 45 binden fazla kişi giriyor ve sadece 400 kişi alınıyor.Normal memurluk alımlarına hiç bakmadınız sanırım onun için de 4001 kodlu kadrolara başvurulabiliyor ve hiş açılmıyor.
Sen yapmış olabilirsin ama senin yapman herkesin yapabileceği anlamına gelmez.6 7 yıldır kpss çalışıp işe girmemiş ama hala atanamamış dolu insan var benim bölümümde ve ben gerçekçiyim.Zaten ille kpss diye derdim de yok.Olsa güzel olurdu ama olmadı ve ben de özelde güzel bir iş olsun diye dua ediyorum.Canim sen çok zor dersen bu is bitmistir zaten hic ugrasma.bende kpssye girdim bende ögretmenim.her zaman insanin hedefi o 400 kisiden biri ben niye olmayayimki olur.hirs yoksa olmaz tabi.
İnşallah canım.Cidden ruhen çok yoruldum bu yıl.Allah hepimize güzel günler göstersin 2019da.ben kendi 2018'imi yazsam bi büyük açarız herhalde.
şaka bir yana umarım gönlünüzdeki gibi olur her şey ama cidden 2018 lanet bir yıldı bana kalırsa.
Bize okurken formasyon verilmeye başlanmıştı ve ben mezun olurken formasyonlu olarak mezun olacaktım muhtemelen de 2013te atanırdım çünkü edebiyat İstanbula 73le filan almıştı o yıl.Ama dava filan açtılar formasyonumuzu kestiler.Bizim üst sınıflarımız formasyonlu olarak bitirdi.Yani çalışmakla da bitmiyor Rabbim nasibine yazdıysa oluyor.Ben hayatımın son 7-8 yılında cidden dağıldığımı hissediyorum ama bu son iki yıldır iyice yetti artık modundayım.Allah yardımcımız olsun.Ah ya ben de 2013 mezunuyum. Ne hayallerle bitirdim bölümü. Yüksek lisansa başladım onu bile bitiremiyorum. Sanki her şey şu son 5yılda elimden kayıp gitti. Dipteyim zaten isyan ediyorum bazen elimde olmadanHiç kimseye kötülüğüm olmadı hatta iyi niyetli birisi olduğumu düşünüyorum. Nerede yanlış yaptım, nerede ip koptu bilmiyorum
Allah hepimize güzel hayırlı kapılar açsın inşallah 2019da.
Aynen öyle şansımıza öyp bile kalktı daha ne diyebilirim ki:) Bizim şansımıza her şey geldi yani çok değişik bi dönemdeyiz. Torpil mülakat duymaktan bıktım. Amin canım Allah yardımcımız olsun.Bize okurken formasyon verilmeye başlanmıştı ve ben mezun olurken formasyonlu olarak mezun olacaktım muhtemelen de 2013te atanırdım çünkü edebiyat İstanbula 73le filan almıştı o yıl.Ama dava filan açtılar formasyonumuzu kestiler.Bizim üst sınıflarımız formasyonlu olarak bitirdi.Yani çalışmakla da bitmiyor Rabbim nasibine yazdıysa oluyor.Ben hayatımın son 7-8 yılında cidden dağıldığımı hissediyorum ama bu son iki yıldır iyice yetti artık modundayım.Allah yardımcımız olsun.
Düşün üç sene üst üste ücretliye başvurdum o bile çıkmadı:)Aynen öyle şansımıza öyp bile kalktı daha ne diyebilirim ki:) Bizim şansımıza her şey geldi yani çok değişik bi dönemdeyiz. Torpil mülakat duymaktan bıktım. Amin canım Allah yardımcımız olsun.
O bile torpil diye duydum çünkü. Ama torpil olmadan da çıkanlar vardır. Sabır sabır elbet bize de gün doğar.Düşün üç sene üst üste ücretliye başvurdum o bile çıkmadı:)
Başımız sağolsun Millan anne acısı çok kötüdür . Sanırım o yüzden kk ye geri dondun.2017 ve 2018 hayatımın en uğursuz yılları oldu.. İnsan 1 kere bile mi gülmez ya..
Annemin 70 milyara yakın borc yapıp işi bırakması.. Hal ve hareketlerinin degısmesı, erkeklere ilgi duyması.. Beyninde baloncuk cıkması, borcları esimin ödemeye çalısıp benim başımın yere eğilmesi..
Annemi hastane hastane dolastırmam, hastalığı ne bi türlü bulunamaması depresyon sanılması.. Onunsa daha da başına buyruk yaşaması.. Evinde korkup kalamaması, gündüz tüm sehri yürüyerek gezmesi..
Bu yaz demans teşhisi konması.. Agızdan besin alamamaya baslaması, artık konusamıyor duruma gelmesi.. Ve en son 1 hafta önce yoğun bakımda kaybetmemiz..
Yani kabus gibi 2 yıl geçirdim, insanın basına daha ne gelebilir dedikce daha beterini yaşadım. Hastanelerden cıkamadık..
Hamileliğimi öğrendim 1 gram sevinemedim..
İnşallah bundan sonrası herkes için güzel olsun.
Allah razı olsun.. Gercekten hicbişeyi düşünmemek için geri geldim..Başımız sağolsun Millan anne acısı çok kötüdür . Sanırım o yüzden kk ye geri dondun.
İçini rahatlatmak için...
Kaç haftalık hamilesin
Sanki kendi hayatımı okudum, ne tesadüftür ki benim için de korkunç bir yıldı. Biraz daha devam ederse tedaviye ihtiyaç duyacağım, ailevi meselelerde çok arada kaldım. Paronayak oldum, sürekli kötü bir şey olacak, kötü bir haber alacağım hissine kapılıyorum. Keşke her şeyi unutup, hayatımıza sıfırdan başlayabilsek. O zaman değiştirebilir miydik her şeyi?MerhabalarBu siteye 5 yıl önce üye olmuştum.O zaman açtığım konulara baktım şöyle bir.Kıyamam kendime.Kpss kazanıp atanma hayalim varmış.Edebiyat öğretmeniyim.2013 mezunuyum.Evet 2015te de atamayı 0.5 ile kaçırdım bölümümden alım çok az ve umudumu yitirdim.Benim bir sene evde oturup çalışmak gibi şansım olmadı.Bir işe girip eve destek olmak zorunda kaldım.İş konusunda hayatım raya oturamadı gitti.Kendimi rahat hissettiğim bir yerde köklenip kalamadım beş yıldır ve bu çok canımı sıkıyor.Bu yıl ayrıca annemin ve babamın psikolojik sorunlarıyla uğraştım çok ağır şeyler atlattık ve ben onların arasında denge kurmaktan yoruldum.Kardeşimin evliliğinden getirdiği sıkıntılar,dünürlerin ailemize yaklaşımı,hatta geçen yıl kardeşim evlenirken annemin gelin almada dünür yüzünden bayılıp ambulansla hastaneye kaldırılması benim düğün salonunda herkesi karşılamak zorunda kalmam gibi o kadar yorucu şeyler yaşadım ki.2018 tuz biber oldu.Şu an işsizim babamın işleri de bir yıldır kesildi.Demir doğrama ustası kendisi.Ve ben her şeyin kötü gitmesinden yoruldum artık.Depresyona girdim evden çıkmıyorum bile.Zavallı anneciğim bulaşıkçılık işine girdi mecburen.Onun çalışmasını hiç istemezdim.Bu da beni üzüyor.İşimde iyiyim öğrencilerimi çok seviyorum onlara kek börek yapar yediririm hatta ama müdürlerin benimle alıp veremedikleri ne anlamıyorum.Sonuçlar hep hüsran oluyor.Liseden ziyade ortaokulda çalışmak istiyorum.O da bir türlü denk gelmedi.Evde çok sıkıldım bunaldım artık.Benim için dua edin lütfen şu iş hayatımdaki engeller kalksın artık.Özel hayata hiç girmiyorum o konuda tam bir otum zaten.
Ben ki kendimi güçlü sanıp hiç tedaviyi düşünmedim bu zamana dek.Ama artık yorulmuşum.İki ay ruh ve sinir hastalıklarına sevk etseler yatsam orada diyorum herkesten her şeyden uzak.Ruhum çok yorgun.Ben üzüntümü de öfkemi de belli edebilen biri değilim hep içime atıp dışarıya güçlü ve soğukkanlı görünmeye çalışıyorum.Ama bu yıl her konuda dipteydim.Bir şey iyi gitsin Allahım ona tutunayım diye ağladım kaç kez.Sanki kendi hayatımı okudum, ne tesadüftür ki benim için de korkunç bir yıldı. Biraz daha devam ederse tedaviye ihtiyaç duyacağım, ailevi meselelerde çok arada kaldım. Paronayak oldum, sürekli kötü bir şey olacak, kötü bir haber alacağım hissine kapılıyorum. Keşke her şeyi unutup, hayatımıza sıfırdan başlayabilsek. O zaman değiştirebilir miydik her şeyi?
Umarım yeni yılda, yeni başlangıçlar yaparız. Not: yılın şanslısı “yay burcu”. Sizin burcunuz nedir?
İyi gercekciliginle sana hayatta basarilarSen yapmış olabilirsin ama senin yapman herkesin yapabileceği anlamına gelmez.6 7 yıldır kpss çalışıp işe girmemiş ama hala atanamamış dolu insan var benim bölümümde ve ben gerçekçiyim.Zaten ille kpss diye derdim de yok.Olsa güzel olurdu ama olmadı ve ben de özelde güzel bir iş olsun diye dua ediyorum.
Sağ ol !İyi gercekciliginle sana hayatta basarilar
Haklısın canım çok teşekkür ederimsizin şer gördüğünüz işlerde hayır olabilir. karamsar düşünmeyin umutlu olun
"seni öldürmeyen şey güçlendirir" diye bir söz var
şimdi eğer bir şeylere sabrediyorsanız gelecekte sizi daha güzel şeyler bekliyor inanın
iş için arayışa girmeye devam edin ama aşkı da ihmal etmeyin ailenizle de güzel anılar biriktirin bu sizin elinizde
ama hepsinden önemlisi kendinizi üzüp sağlığınızdan olmayın
çünkü takdir edersiniz ki en önemli şey sağlıktır.
anneciniğinizin cefakarlığını anneme benzettim Allah sağlık sıhhat versin gücü varsa çalışabiliyorken çalışsın en azından elinden geleni yapıyor takdir edilesi durum
geçmiş öğretmenler gününüzü kutluyor hayırlı günler diliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?