2018 laneti diye bir şey olmalı?

Ah ya ben de 2013 mezunuyum. Ne hayallerle bitirdim bölümü. Yüksek lisansa başladım onu bile bitiremiyorum. Sanki her şey şu son 5yılda elimden kayıp gitti. Dipteyim zaten isyan ediyorum bazen elimde olmadan Hiç kimseye kötülüğüm olmadı hatta iyi niyetli birisi olduğumu düşünüyorum. Nerede yanlış yaptım, nerede ip koptu bilmiyorum

Allah hepimize güzel hayırlı kapılar açsın inşallah 2019da.

Canim sen çok zor dersen bu is bitmistir zaten hic ugrasma.bende kpssye girdim bende ögretmenim.her zaman insanin hedefi o 400 kisiden biri ben niye olmayayimki olur.hirs yoksa olmaz tabi.

ben kendi 2018'imi yazsam bi büyük açarız herhalde.

şaka bir yana umarım gönlünüzdeki gibi olur her şey ama cidden 2018 lanet bir yıldı bana kalırsa.

Canim sen çok zor dersen bu is bitmistir zaten hic ugrasma.bende kpssye girdim bende ögretmenim.her zaman insanin hedefi o 400 kisiden biri ben niye olmayayimki olur.hirs yoksa olmaz tabi.
Sen yapmış olabilirsin ama senin yapman herkesin yapabileceği anlamına gelmez.6 7 yıldır kpss çalışıp işe girmemiş ama hala atanamamış dolu insan var benim bölümümde ve ben gerçekçiyim.Zaten ille kpss diye derdim de yok.Olsa güzel olurdu ama olmadı ve ben de özelde güzel bir iş olsun diye dua ediyorum.

Bize okurken formasyon verilmeye başlanmıştı ve ben mezun olurken formasyonlu olarak mezun olacaktım muhtemelen de 2013te atanırdım çünkü edebiyat İstanbula 73le filan almıştı o yıl.Ama dava filan açtılar formasyonumuzu kestiler.Bizim üst sınıflarımız formasyonlu olarak bitirdi.Yani çalışmakla da bitmiyor Rabbim nasibine yazdıysa oluyor.Ben hayatımın son 7-8 yılında cidden dağıldığımı hissediyorum ama bu son iki yıldır iyice yetti artık modundayım.Allah yardımcımız olsun.

Aynen öyle şansımıza öyp bile kalktı daha ne diyebilirim ki:) Bizim şansımıza her şey geldi yani çok değişik bi dönemdeyiz. Torpil mülakat duymaktan bıktım. Amin canım Allah yardımcımız olsun.

Düşün üç sene üst üste ücretliye başvurdum o bile çıkmadı:)

Başımız sağolsun Millan anne acısı çok kötüdür . Sanırım o yüzden kk ye geri dondun.

İçini rahatlatmak için...

Kaç haftalık hamilesin

Başımız sağolsun Millan anne acısı çok kötüdür . Sanırım o yüzden kk ye geri dondun.

İçini rahatlatmak için...

Kaç haftalık hamilesin
Allah razı olsun.. Gercekten hicbişeyi düşünmemek için geri geldim..

Suan 2 aylık olmak uzere..

Sanki kendi hayatımı okudum, ne tesadüftür ki benim için de korkunç bir yıldı. Biraz daha devam ederse tedaviye ihtiyaç duyacağım, ailevi meselelerde çok arada kaldım. Paronayak oldum, sürekli kötü bir şey olacak, kötü bir haber alacağım hissine kapılıyorum. Keşke her şeyi unutup, hayatımıza sıfırdan başlayabilsek. O zaman değiştirebilir miydik her şeyi?

Umarım yeni yılda, yeni başlangıçlar yaparız. Not: yılın şanslısı “yay burcu”. Sizin burcunuz nedir?

Ben ki kendimi güçlü sanıp hiç tedaviyi düşünmedim bu zamana dek.Ama artık yorulmuşum.İki ay ruh ve sinir hastalıklarına sevk etseler yatsam orada diyorum herkesten her şeyden uzak.Ruhum çok yorgun.Ben üzüntümü de öfkemi de belli edebilen biri değilim hep içime atıp dışarıya güçlü ve soğukkanlı görünmeye çalışıyorum.Ama bu yıl her konuda dipteydim.Bir şey iyi gitsin Allahım ona tutunayım diye ağladım kaç kez.

İkizler burcuyum ben de.Yükselen kova ay burcu da oğlak:)

İyi gercekciliginle sana hayatta basarilar

2017 2018 herkes için genel olarak kötü geçmiş sanırım Benimde öyle keza 2017 2018 çok zor kötü haberler sınavlar verdim. İnşallah rabbin sağlıklı olalım da 2019 en güzel yönleri iyi haberleri herkese istediğini versin...

sizin şer gördüğünüz işlerde hayır olabilir. karamsar düşünmeyin umutlu olun
"seni öldürmeyen şey güçlendirir" diye bir söz var
şimdi eğer bir şeylere sabrediyorsanız gelecekte sizi daha güzel şeyler bekliyor inanın
iş için arayışa girmeye devam edin ama aşkı da ihmal etmeyin ailenizle de güzel anılar biriktirin bu sizin elinizde
ama hepsinden önemlisi kendinizi üzüp sağlığınızdan olmayın
çünkü takdir edersiniz ki en önemli şey sağlıktır.
anneciniğinizin cefakarlığını anneme benzettim Allah sağlık sıhhat versin gücü varsa çalışabiliyorken çalışsın en azından elinden geleni yapıyor takdir edilesi durum
geçmiş öğretmenler gününüzü kutluyor hayırlı günler diliyorum ...

2017 yılında ben yeniden hayat buldum desem yeridir. Kasım ayında boşandım ve hayatım yeniden bir anlam kazandı.
Şimdi ise hayatımda beni çok mutlu eden bir adamla birlikteyim. Çok acılar çektim gerçekten 3.5 yıl boyunca.. Hep bir şeyler yapmak istedim iyi olmak için ama maalesef. Boşanamıyordum da. Rabbime şükürler olsun ki bana güç verdi ve boşandım.
Rabbim size hayırlı kapılar açsın inşallah.. 2019 tam da sizin hatta hepimizin yılı olsun .( çok amin)

Haklısın canım çok teşekkür ederimAh ah cefakar anam biz çocukken de çok çalıştı.Daha okula gitmiyorduk evde tek kalırdık.

yeni yila pozitif baslayin, pozitif gecsin,

guzel enerjinin sans getirdigine inaniyrum,

siz de hep guzel ve umutlu dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…