- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 333
- 40
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #12.481
Evet canım claxaneclexane için mi bu dediğiniz yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda cok muzdarip oldum bende...Her kişi Farklı fikir veriyor insan doğrusu hangisi bilemiyor...şöyle ben bi dönem bacağımdan denedim acıma morluk olarak şikayet etmem de bacağımdan vurduğumda vurduğum yer iğneden bir kaç dk sonra sert oluyo altı beze gibi bende iğne dağılmıyorsa diye korkuyorum öyle olduğu zamanlarda etki etmez diye endişe ediyorum o yüzden karnımdan vuruyom şimdilikDiğer gebeligimde kolay temin ettim. Dr ilk göbek önerdi cesaret edemedim koldan yaptırdım . Kollarım çok kötü oldu acımaya başladı kendi kendime video izleyerek araştırarak göbekten yapmaya başladım. Dr dediği ve tüm araştırmalarımda 3 ay göbek sonrası kol ve bacak diyor bu sefer koldan hiç yapmadım göbek süresi doldu bacaktan yapıyorum.insallah sağ salim kavuşuruz bebelerimize
Ürtiker olabilir canım ilkinde olmuştu bende de, özellikle bacaklarımda. Kendiliğinden geçmesini bekler istersen, kaşındığında kolonya surebilirsin dayanamazsan.Kizlar ellerimde birseyler cikti. Birden kizardi ve kasinti basladi. Hic kasimadim ama kabar kabar oldu. Internette farkli farkli bir sürü sey yaziyor. Sizde var mi boyle bi durum
Ben gunde 2 hap kullaniyorum 2 aydir. Ondan once jel olarak kullanmistim. Tam olarak neden igne verdi riskli gebelik miKimse kullanmio mu ya ?? Sadece ben miyim kullanan
Kızlar akşam yemeğinden sonra özellikle gerginlik ve şişkinlik yaşayan var mı aranızda? Bu huzursuzluk dogurasiya gecmicek mı ya![]()
Şu an cok yaniyor ufleyip duruyorum. Bebek kolonyası kullanayim hem daha fazla tahris etmez. Tehlikeli bisey degil sanirim urtiker dimiÜrtiker olabilir canım ilkinde olmuştu bende de, özellikle bacaklarımda. Kendiliğinden geçmesini bekler istersen, kaşındığında kolonya surebilirsin dayanamazsan.
OyyMaalsef canim hic gecmiyicek ben o kadar az yemek yiyorum ki o hissi yasamamak icin catliyicak gibi oluyorum biraz fazla kacirsam tum yediklerim cikiyor . İlk hamileligimdede boyleydi
Hamilelikte görülebilen bir durum canım , hiç tehlikeli vs dememişti Dr.um. kasidikca artıyordu bir de benim.Şu an cok yaniyor ufleyip duruyorum. Bebek kolonyası kullanayim hem daha fazla tahris etmez. Tehlikeli bisey degil sanirim urtiker dimi
Hic kaşımadım baslasam duramam biliyorum. Cok kasininca suyun altina koyuyorum. Iyi ki ellerimde oldu gobekte de olabiliyormus. gobek bu üflesen üflenmez sulasan sulanmazHamilelikte görülebilen bir durum canım , hiç tehlikeli vs dememişti Dr.um. kasidikca artıyordu bir de benim.
Ben ilkinde öyle bacağı açıp gezdim evde, dayanamazsam kolonya ya da soğuk suyaHic kaşımadım baslasam duramam biliyorum. Cok kasininca suyun altina koyuyorum. Iyi ki ellerimde oldu gobekte de olabiliyormus. gobek bu üflesen üflenmez sulasan sulanmaz![]()
Sadece sen değilsin bebek rahim ağzında olduğu için ben de kullanıyorum ve çok kilo aldım sen ne için kullanıyorsun 5 aya kadar kullanicaz dedi drKimse kullanmio mu ya ?? Sadece ben miyim kullanan
Günaydın canım sözde yormuyorum birşey yapmıyorum ama akşama kadar ayakta olmak bile yoruyormuşAman canım dikkat et çok yormamaya çalış kendini.. bebekler gelmeden tüm düzenini oturtabilecek olman çok iyi :)
Ayy inşallah yaa hayali bile güzel şuan :)Hadi gözün aydın canım sende bendensin. Dubleks evden daireye terfi et , keyfini çıkar...
Allah kolaylık versin , iş yapmadanda yoruluyor insan dubleksde haftaya keyif yaparsın inşallah yeni evinde![]()
6 ay sonrası Dr raporuyla ucabilirsin diye biliyorum bende raporsuz almayabilirler uçağaKızlar bizim uçak icin son zamanımız 7,5ay değil mi. Müdüre bildirmem gerekiyor. Ne zamana kadar uçabiliyorsun diye. 7,5ay diye biliyorum ben ama.
Ayyyy işin en heyecanlı kısmı o zaten :) şimdi iki tane prenses geliyor diye ne güzel ciciler alırsın sen :) harika bi oda olacağına eminim canımGünaydın canım sözde yormuyorum birşey yapmıyorum ama akşama kadar ayakta olmak bile yoruyormuşevet onlar gelene kadar bütün düzen oturur herhalde :)) yerleşme işi bitince esas güzel olan odalarının alışverişini yapıcam
![]()
Dün gece bende öyleydim adıma atamıyordum hele birde aynı zamanda wc ihtiyaçın geldiyse aman allahım :)Kızlar akşam yemeğinden sonra özellikle gerginlik ve şişkinlik yaşayan var mı aranızda? Bu huzursuzluk dogurasiya gecmicek mı ya![]()