2018 mart-nisan anneleri

Canim mama vetmiyorum sadece anne sutu. 3600 dogmustu kizim.. nasil senin bebris bu arada baktrdinmi
Maşallah canım sütun demekki bol yağlı maşallah Allah nazardan korusun . Benim kızım en son 5.750 gr di . 20 gün önce yarın bakicaz bakalım :) ama.benim kizim öyle tombul değil , ama çok zayıf da değil . Benimde 3.580 doğdu sonra 3.400 düştü

Kızlar genellerinizin uykusu nasi? Günde ne kadar uyuyorlar? Benimki gündüzleri uyumamak için direniyor. Gözleri kızarıyor ovusturuyor esniyor ama uyumamak için direniyor. Bi de nasi uyutuyorsunuz?

87 gunluk benim oglum, gece uykusuna 8-9 gibi yatiyo bazen daha da erken oluyo, sonrasinda 2 veya 3 saatte bir emmeye uyaniyo emzirirken uyuyo zaten gazini cikarip anneyanı besigine koyuyorum. Sabah 7 gibi uyaniyo 9a kadar durup tekrar uyuyo. Gun icinde surekli bi iki saat oyalanip tekrar uyutuyorum zaten uykusu gelince cok mizmiz oluyo.
Sallayarak uyutuyoruz biz en fazla bes on dkda daliyor emzige de alisti cok şükür. Bana kalsa ben alistiramazdim ablam hem sallamaya hem de emzige alistirdi banada dediki agladi diye hemen vazgecme israrla salla dedi. Emzigide ilk bikac dk elimle tutuyorum agzinda cunku surekli itiyo diliyle, sonra kendisi emmeye basliyo. Tabi aglamasini cozdum mizmizlanarak agliyosa devam ediyorum ama bazen yirtinarak agliyo o zaman baska bi derdi oluyo ya emziriyorum yada sakinlesmesi icin biraz evin icinde gezdiriyorum.
Uzun ve ayrintili anlattim belki birine faydasi olur diye.

Kızlar genellerinizin uykusu nasi? Günde ne kadar uyuyorlar? Benimki gündüzleri uyumamak için direniyor. Gözleri kızarıyor ovusturuyor esniyor ama uyumamak için direniyor. Bi de nasi uyutuyorsunuz?
Canim benim bebeğimde öyle gözleri kızardıği zaman uyuyamiyorsa gaz masajı yapıyorum . Ya kaka si oluyor ya gazı

Valla benimki artık uyumuyo sıcaktan midir bilemiyorum gece bi uyuyo onda da cam açık yatıyoruz falan. 2 kere kalkıyoruz. Gündüz uyku yok diyebiliriz 40 dk sabah uyudu 40 dk öğlen en fazla

Belirtiler ayni da bana sut ateşi dedi .ates titreme memede kızarıklık vs vs uc aylik oglum bu 3.oluşum ... Oğlum bu sefer emmeyi reddediyor uzuluyorum mama vermek istemiyorum antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum hep nazar hep bir daha baskasinin yaninda cocuk emzirmicem ...

Geçmiş olsun. Antibiyotik kullanıyorsun diye üzülme çocuğa dokunmayan antibiyotikler var bende kullandım sıkma canini

Bayanlar benim sezeryan dikiş yerimin bi kısmı acıyor. Ve 1 haftayı geçti mi tam emin değilim ama koyu kahve akintim var geçmiyor. Adet olmadım bu ay geçen ay olmuştum. Bebeğimi emzirirken dikiş yerime geliyor bi de baya ağır ondan bisi mi oldu acaba dr a söylediğimde pek umursamadıydi

Beni bilen bilir , ilk önce burası daha sonrası ray topiği üyeleri. Uzın dönem ara vermiştim bebek olayına geçen sene bu zamanlar çalışıp ağıstosun 5 inde müjdeli haberi almıştım.
Artık bende bu ay çalışmalara başladık. Ama daha 2 defa beraber olabildik eşimle ikimizde antidepresan kullandığımız için o iş biraz zor oluyor hele erkekte erekte sorunu. Bakalım azalttı ilaçlarını belki bu ay olmasa da önü üzdeki zamanlarda güzel haberleri sizinle paylaşırım .
Hepinizi seviyorum

Canim Allah şifa versin sağ memelerini , evet bizim millet emziren anneleri incelemeye bayılıyor bende emzirmiyorum kimsenin yanında . Oku kendini

Canım bebek emmediği zaman sütünü muhakkak sağ. Seni çok iyi anlarım ben de çok Mastit oldum bebek tam bitiremiyor göğsü O yüzden oluyor süt birikmesini da öyle ağrıyodu ki anlatamam sana . Ben de kullandım bir ara Largo Pen Kullanırken emzirdim de doktor bir zararı olmaz dedi. Başkasının yanında tabii ki emzirme geç bir odaya orada emzir. Şimdiki insanların gözü göz değil inan

Bnde koymiycm cnm ya karar verdim yazık minik bedenlerine enfeksiyon bulasmasin hoc

Inan hersey beebgin emmesinde bitiyormus ben bunu anladim. Benim ilk kizim emmeyi sevmezri az emince sut azalirdi. Mamaya baslamstm. Mama verince sut tam azaliyor. Kısır döngüye girmistn resmen. Uzuluyordum sutum az diye. Bu kizimda öğrenilmiş caresizlk iste doğmadan biberonunu mamasini hazir ettm nasil olsa sutu az olan bi insanim dedim.
E bebek dogdu emmeyi sevio o emdikce sut arttı. Ek.biseu vermedim kilo kontrolu yaptk doktor iyi dedi. Ilk iki ay birer kilo ucuncu ay 1200gram almisti. Bide 3.ayda rota gecirdi ona ragmen. Nyseki nornal gidio. Ama buyudukce daha cok ihtiyaç duyuyorlar

Bebekten bebeğe değişir bence benim b beğim 3.5 aylık olacak 40 dakika da bir yemek istemiyor 3 3.5 saatte bir yiyor kilo alımızda gayet iyi. Göğsün boşaltılması lazım öyle kalırsa ateş ve halsizlik yapar ben çok yaşadım sürekli sağınca akşamına geçti. o şekilde bırakmak sütün azalmasına sebep olur.

Geçmiş olsun canım rota aşısı olmadan mi hasta oldu . Nasıl atlattı ya çok merak ettim . Gerçekten öyle emme ile alakali bütün proteini çekiyor demekki bebeğin . Ben gece biberon veriyorum . Çünkü benim bebeğim emiyor ama karbonhidratta bırakıyor yani az emiyor mama içmiyor icemiyor , kusuyor . Doktor migdesi hassas ondan kusuyor mama yi dedi Süt kesilse mahvolurum heralde . Rota nasıl oldu ya bebeğin anlamadim ben .

Aynen canım benim bebeğim de öyle kg alımı orta derecede ve 3 ya da 3.5 saatte bir emiyor, zorlasam asla emmez oguruyor ya bebek . Bende kendi dogalina bıraktım böyle bebek de mutlu .

2 bucuk aylik olcakyi. Daha asi yaptrcaktm bnde doktorla konusup. Ishal basladi ben hemen basldgi gbi tahlile goturdum kakasini. Rota cikti malesef. Ilaci fln yok tek tedavi susuz kalmamasi. Allahtan kusma olmadi. Doktor gunde 8kere yaparsa serum bagliycsz dedi. Sık sık emzirdim bide probiyotik verdik. Sukurki hafif atlatti. Ishal 15 gun sürdü ama kusma yoktu. Seruma ihtiyac da olmadi. Tek şansı emmesiydi.

Doktor 3 aylik olunca asiyi yinede yaoalim dedi. Kac doktora sordum yaptr diyende var yaptrma diyende. Cunku artik gecirsi bagisiklgi var diolar. Bilemedim. Sanirim yaptirmayacagim.

Çok gecmis olsun canım ya , senin bi çocuğun daha vardı ondan mi geldi ? Ben bebeğin 1 aylık aşısını yaptırdım digerlerini yaptirmadim. Tam 3 aylık olduk dün . 2 yaşından sonra vurduracagim hepsini . Aşıların içinde rotavirus de var ya ondan dolayi sordum canım . Allah bebeklerimize şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…