2018 mart-nisan anneleri

Kizlar okuyorum yorumları oncelikle emziren anneler 2 3 saat ara vermemelisniz yaa yarim saat 40 dkkada bir emzirin bebeginizi hem cok iyi kilo alir hem gogus surekli uyarıldığı icin daha çok sut gelir surekli emzirin gogusler yumusar dolmasi lazim demeyn emzirdikce doluyor .. gogsu sisen bebek emziren annelerde oluyo bebegin gogsunde sut birikmis sakin dokunma masaj yapma daha cok siser agri olur uyariliyo o sekilde zamanla duzelicektir

En azindan uyurken emzige baslattim. Sonra engelleyemiyormusuz diyorlar büyükler. Zaten eli genelde uyurken agzinda oluyor sadece.
Yok canım hiç tedirgin olma bu emzige alisiyor ya bebekler belirli bi yaşa gelince , emzigi camdan atiyomussun emzik gitti diye tutturmuyorlarmis çok ama parmak atamiyosun. Emen bebekse doktorlar emzik öneriyor

En azindan uyurken emzige baslattim. Sonra engelleyemiyormusuz diyorlar büyükler. Zaten eli genelde uyurken agzinda oluyor sadece.
Canım emziği bıraktıramam diye korkma benim kuzenim kızını sütten keseceği zaman göğüs ucuna sabır taşı tozu sürmüştü hayatımda ilk defa duymuştum böyle bir şeyi siyah bi toz ve çocuk memeyi ağzına alır almaz midesi bulanarak geri itiyordu birkaç gün sonra da istemedi hiç aynı şeyi emziğe de uygulayabilirsin bence keşke benim kız da tutsa emzik

Canm 6 aydan önce deniz veya havuza sokmayin bebekleri diyorlar enfeksiyon açısından ki havuz denizden beter denizinde kıyısında gircegi için en pis yerlerde kiyilarmiş yani ben sokmayacagim o yüzden tatili eylül sonu gibi düşünüyorum gene doktoruna bi sor

Bence sen doktorunu değiştir böyle bişey olabilirmi ya ? O zaman bütün bebekler doyumsuz tombul bişey olurdu . Yazık bebeğin ac kalıyor senin . Aglamasinin sebebi süt bitiyor doymuyor . Çok üzüldüm inanki. Sen cc yükselt bebeğin doyunca emmeyı bırakır. Bebeğin sürekli meme ister tabi aç çocuk ya

Bu 4. Doktorumuz :) ilgili bi doktor ne zaman bir şey sorsam arasam ulaşabiliyorum bir tek mama konusunda anlaşamıyoruz anne sütünü destekliyor.. Mamayı 1 kez arttırıp 4x90 denedim bu sefer de sürekli kustu ben de 90 yerine 100 cc vermeye başladım öğünlerini, şimdilik biraz rahatladı sanki.. haftaya 3 ay kontrolümüz var kilo alımına göre belki yine arttırırım

Yok canım hiç tedirgin olma bu emzige alisiyor ya bebekler belirli bi yaşa gelince , emzigi camdan atiyomussun emzik gitti diye tutturmuyorlarmis çok ama parmak atamiyosun. Emen bebekse doktorlar emzik öneriyor

Emzik biraktirmak daha kolay aynen. Aslinda emzige de alismadi. Almiyor. Elimle tutuyorum uzun sure uykuya dalana kadar. En buyuk faydasi parmagini emmesin diye zaten. Yoksa yine uzun sure basinda bekliyorum uyku icin

Emzik biraktirmak daha kolay aynen. Aslinda emzige de alismadi. Almiyor. Elimle tutuyorum uzun sure uykuya dalana kadar. En buyuk faydasi parmagini emmesin diye zaten. Yoksa yine uzun sure basinda bekliyorum uyku icin
Alisinca çok rahat edeceksin canım ,kendi isteyecek kendi kendine uyuyacak. . 1 hafta içinde alışır bebiş:)

Anne sütü önemli elbette keşke hiç mama icmeseler . Ama bebeğin aç da olmaz ki

Canim nerde öyle 45 dk bir emen bebek :) hemen kusuyor gibi oluyor benim kızım . Senin bebek iştahlı maşallah

Canim benimkide baslarda kusturuyodu sonra zamanla alisti dene istersen kusmasi onemli degil sık sık emzirmeye calis o emdikce alisacak zaten ve sut uretimin artacak sende fark edeceksin bunu:)

Canim benimkide baslarda kusturuyodu sonra zamanla alisti dene istersen kusmasi onemli degil sık sık emzirmeye calis o emdikce alisacak zaten ve sut uretimin artacak sende fark edeceksin bunu:)
Yok canım ben denedim .oggg yapıyor bebek . Senin bebek istahlidir. Maşallah :)

Maşallah canım :) 86 günlüğüz bende çok heyecanlıyım kaç kg olduğumuzu merak ediyorum 4 gün kaldı :) sen sadece anne sütü ile mi besliyosun mama veriyomusun maşallah güzel. bebegin kg
Canim mama vetmiyorum sadece anne sutu. 3600 dogmustu kizim.. nasil senin bebris bu arada baktrdinmi

Kızlar genellerinizin uykusu nasi? Günde ne kadar uyuyorlar? Benimki gündüzleri uyumamak için direniyor. Gözleri kızarıyor ovusturuyor esniyor ama uyumamak için direniyor. Bi de nasi uyutuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…