- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.001
Cnm hayir ondan bulaşmadı. Doktor sebep arama heryerden bulasms olablir dedi. Elini bi yere atar emer rota virus bulasr dedi. Emzikten de olur dedi...Çok gecmis olsun canım ya , senin bi çocuğun daha vardı ondan mi geldi ? Ben bebeğin 1 aylık aşısını yaptırdım digerlerini yaptirmadim. Tam 3 aylık olduk dün . 2 yaşından sonra vurduracagim hepsini . Aşıların içinde rotavirus de var ya ondan dolayi sordum canım . Allah bebeklerimize şifa versin inşallah.
Cnm kalca ultrasonu bezaan yaptrdiniz. Dogum sezeryan miydi. Benim 3bucuk oldu yaptrmadim geçmi kaldm acaba.Tşk ederim
Kalca ultrasonu genelde 1 ile 4 ay arasinda yaptiriliyo artik geciktirmeden gidin bence. Bir sorun cikarsa ne kadar erken tedaviye baslanirsa daha basarili sonuc aliniyor. Tabi buyuk olasilikla hersey iyi cikacak.Cnm kalca ultrasonu bezaan yaptrdiniz. Dogum sezeryan miydi. Benim 3bucuk oldu yaptrmadim geçmi kaldm acaba.
keşke başka bir yol olsa hayirlisi olsun sizin için. doğumdan sonra gerçekten evlilikler bir sınavdan geçiyor. ilk doğumumdan sonra bende eşimle genelde annesi kaynaklı o kdr çok tartıştım ki. ama büyük kızım 5 olacak artık.bu ikinci doğumumda ilkinde yaptığı hataların hiçbirini yapmadı. annesini kendi aldı.evine götürdü hadi anne yeter kalmana gerek yok dedi hatta. inşallah eşiniz.de.anlar ama ben de anlatmak gostermek için çok.caba harcadım. zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyor. yalnız ebeveynlik gerçekten çok zor. allah yardımcınız olsunCanım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdayken
Canm benimki 2 3 kez yapardı bir haftadır günde bir kere yapıyor hatta 2 günde birde oldu doktora sordum normal dedisizin bebekleriniz gün de kaç kez kaka yapıyor. benimki 1 kez yapıyordu uzun zamandır. üç dört gündür gün de 2 yada 3e cıktı. aslında 3 çok değil yani ishalde diyemiyorum ama normalde böyle olmadığı için sasirdim
Birkac hafta onceye kadar gunde 3 4 kez yapiyordu. Sonra 4 gune bir dustu. Simdi de 9. Gun ve hala yapmadi. Doktors gittik. 10 gune kadar sorun yok ama bir cay kasigi zeytinyağı verebilirsin gunde dedi. Poposunu uyar dedi. Hicbiri ise yaramadi. Karni da bombos. Kaka yok mu icinde anlamadim. Fitil yazdi bir de. Olmadi onu vericem bu aksam. Bence seninki normal endise etme.sizin bebekleriniz gün de kaç kez kaka yapıyor. benimki 1 kez yapıyordu uzun zamandır. üç dört gündür gün de 2 yada 3e cıktı. aslında 3 çok değil yani ishalde diyemiyorum ama normalde böyle olmadığı için sasirdim
2bck aylık Ken yaptırdık canım qec kalmamışsiz 3 aylıkken daha net sonuç elde ediliyor bana çünkü 1 ay sonra tekrar gelin dediCnm kalca ultrasonu bezaan yaptrdiniz. Dogum sezeryan miydi. Benim 3bucuk oldu yaptrmadim geçmi kaldm acaba.
Merhaba benim bebeğim de sizin bebeğiniz gibidi ne yaptıysak fayda etmedi zeytin yağı fitil hepsini denedim cozumu tereyağı yemekte buldum ve kaysi suyun da şimdi düzene girdi günde 1 kere yapıyorBirkac hafta onceye kadar gunde 3 4 kez yapiyordu. Sonra 4 gune bir dustu. Simdi de 9. Gun ve hala yapmadi. Doktors gittik. 10 gune kadar sorun yok ama bir cay kasigi zeytinyağı verebilirsin gunde dedi. Poposunu uyar dedi. Hicbiri ise yaramadi. Karni da bombos. Kaka yok mu icinde anlamadim. Fitil yazdi bir de. Olmadi onu vericem bu aksam. Bence seninki normal endise etme.
Normal doğum benim doğum sürem kısa sürdü ama bebek 4 kilo üstü olduğu için kısa ama zor bi doğum oldu2bck aylık Ken yaptırdık canım qec kalmamışsiz 3 aylıkken daha net sonuç elde ediliyor bana çünkü 1 ay sonra tekrar gelin dedi
Canım inanır mısın ben yine aynıyım ve hastaneye gitmemekte direniyorum ama siyah kayısı geçenlerde beni afedersiniz ishal yaptı bakalım ondan medet umuyorum
Ya gerçekten mi .. off çok lanet birşey bu gerçekten .. sana dediğim kremi kullanıyor musun?evet gün kurusu bayağı işe yarıyor öZellikle aç karnına yenince. Bende iyiyim çok şükür cimcimeyi büyütmeye çalışıyoruz :) bence bir doktora görün sen muhakkakCanım inanır mısın ben yine aynıyım ve hastaneye gitmemekte direniyorum ama siyah kayısı geçenlerde beni afedersiniz ishal yaptı bakalım ondan medet umuyorumsen nasılsın canım benim
Ya gerçekten mi .. off çok lanet birşey bu gerçekten .. sana dediğim kremi kullanıyor musun?evet gün kurusu bayağı işe yarıyor öZellikle aç karnına yenince. Bende iyiyim çok şükür cimcimeyi büyütmeye çalışıyoruz :) bence bir doktora görün sen muhakkak
Canım aksatma nasıl dayanıyorsunCanım eşim de sürekli doktora gidelim diyor ben hayır diyince şimdi bana rest çekti hastaneye gitmeden ilaç almıcam diye senin söylediğin kremi alamadım bu yüzden. Olmazsa gidip ben alırım artık. Resmen büyüyor kuzularımız Allah bağışlasın bizlere
Benimki koyu sarı :) bizde 3.5 aylığız :) vallahi çok şükür nasıl olcak nasıl bitecek derken 3 ayı devirdik :)Kaka renginiz hala sari mi kızlar ya benimki degisti. 3 ay 3 günlük :) Ohh ya sonunda doğurduk hepimiz :))
benim kızımın kakası bazen sarı bazen hardal bazen de yeşil sümüklü oluyo doktor benim yediklerimle alakalı olduğunu söyledi.. yeşil sümüklü kaka eğer uzun sürerse alerji belirtisi sanırım ama kızımda uzun sürmediğinden sıkıntı yapmıyorumKaka renginiz hala sari mi kızlar ya benimki degisti. 3 ay 3 günlük :) Ohh ya sonunda doğurduk hepimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?