2018 mart-nisan anneleri

Cnm hayir ondan bulaşmadı. Doktor sebep arama heryerden bulasms olablir dedi. Elini bi yere atar emer rota virus bulasr dedi. Emzikten de olur dedi...
Devlet asiyi yapmiyor bu arada cnm özel bir asi bu. Istege bagli yapılıyor.

Ayrica sen neden asilari yaptrmiosun cnm yaaa.... keske yaptrsan. Allah korusun bak bilmedgmiz yerlerden bilmedgmiz seyler bulaşabiliyor

Bu arada herkes.kilodan yakınmış ... kizlar inanin bu tamamen bebegin elinde olan bisey o.yonledryo onun fitrati resmen. Bende ilk kizimda ağlardım biri bisey dese aglaya ağlaya mama hazirlardm. Gramlari saymak icin tarti yollarindaydim hep. Emmezdi mama icmezdi istahsizdi. Smdi 3 yaşında hala iştahsız. Deli olurum bi lokma yesin diye yemez. Almadgmcilac kalmadi istah icin.

Ama simdiki kizimda hic bi caba göstermiyorum kendisi emmek istiyor agliyor emiyor uyanio emio. E emen cocuga da mama ne diye verim. Sukur istahsizlgi da yok kilo alimi iyi...

Yani dmeem o ki cocuk istemiosa anne kendini nekadar paralasada o değişmiyor. Anlattgm gbi iste iki kizim var . Anneleri olarak bende bi degisiklik olmadgna gore demekki cocuklar farkli... uzulmeyin :)

Süt bol olsun diye bol yiyip bol su icin tamamdır

Cnm kalca ultrasonu bezaan yaptrdiniz. Dogum sezeryan miydi. Benim 3bucuk oldu yaptrmadim geçmi kaldm acaba.
Kalca ultrasonu genelde 1 ile 4 ay arasinda yaptiriliyo artik geciktirmeden gidin bence. Bir sorun cikarsa ne kadar erken tedaviye baslanirsa daha basarili sonuc aliniyor. Tabi buyuk olasilikla hersey iyi cikacak.

sizin bebekleriniz gün de kaç kez kaka yapıyor. benimki 1 kez yapıyordu uzun zamandır. üç dört gündür gün de 2 yada 3e cıktı. aslında 3 çok değil yani ishalde diyemiyorum ama normalde böyle olmadığı için sasirdim

k
keşke başka bir yol olsa hayirlisi olsun sizin için. doğumdan sonra gerçekten evlilikler bir sınavdan geçiyor. ilk doğumumdan sonra bende eşimle genelde annesi kaynaklı o kdr çok tartıştım ki. ama büyük kızım 5 olacak artık.bu ikinci doğumumda ilkinde yaptığı hataların hiçbirini yapmadı. annesini kendi aldı.evine götürdü hadi anne yeter kalmana gerek yok dedi hatta. inşallah eşiniz.de.anlar ama ben de anlatmak gostermek için çok.caba harcadım. zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyor. yalnız ebeveynlik gerçekten çok zor. allah yardımcınız olsun

Canm benimki 2 3 kez yapardı bir haftadır günde bir kere yapıyor hatta 2 günde birde oldu doktora sordum normal dedi

Kızlar doktor dışarı çıkarken güneş kremi sur dedi mustela 50 faktör falan dedi siz ne kullaniyorsunuz

Birkac hafta onceye kadar gunde 3 4 kez yapiyordu. Sonra 4 gune bir dustu. Simdi de 9. Gun ve hala yapmadi. Doktors gittik. 10 gune kadar sorun yok ama bir cay kasigi zeytinyağı verebilirsin gunde dedi. Poposunu uyar dedi. Hicbiri ise yaramadi. Karni da bombos. Kaka yok mu icinde anlamadim. Fitil yazdi bir de. Olmadi onu vericem bu aksam. Bence seninki normal endise etme.

Merhaba benim bebeğim de sizin bebeğiniz gibidi ne yaptıysak fayda etmedi zeytin yağı fitil hepsini denedim cozumu tereyağı yemekte buldum ve kaysi suyun da şimdi düzene girdi günde 1 kere yapıyor

Galiba artık kaka problem hatalarındayiz. Benim kızım da artık zorlanıyor anlayamiyorim . Renk de de değişim var . Sizin kakalariniz nasıl sarı mi benimki yeşile döndü arada safran yapıyor. Kg da sorun yok cok şükür

Canım inanır mısın ben yine aynıyım ve hastaneye gitmemekte direniyorum ama siyah kayısı geçenlerde beni afedersiniz ishal yaptı bakalım ondan medet umuyorum sen nasılsın canım benim
Ya gerçekten mi .. off çok lanet birşey bu gerçekten .. sana dediğim kremi kullanıyor musun?evet gün kurusu bayağı işe yarıyor öZellikle aç karnına yenince. Bende iyiyim çok şükür cimcimeyi büyütmeye çalışıyoruz :) bence bir doktora görün sen muhakkak

Canım eşim de sürekli doktora gidelim diyor ben hayır diyince şimdi bana rest çekti hastaneye gitmeden ilaç almıcam diye senin söylediğin kremi alamadım bu yüzden. Olmazsa gidip ben alırım artık. Resmen büyüyor kuzularımız Allah bağışlasın bizlere

Canım aksatma nasıl dayanıyorsun amiiiin amiiiin cümlemizinkini inşallah seninki nasıl iyi mi :)

Kaka renginiz hala sari mi kızlar ya benimki degisti. 3 ay 3 günlük :) Ohh ya sonunda doğurduk hepimiz :))
benim kızımın kakası bazen sarı bazen hardal bazen de yeşil sümüklü oluyo doktor benim yediklerimle alakalı olduğunu söyledi.. yeşil sümüklü kaka eğer uzun sürerse alerji belirtisi sanırım ama kızımda uzun sürmediğinden sıkıntı yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…