- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.021
Ne çabuk gecti gerçektenBenimki koyu sarı :) bizde 3.5 aylığız :) vallahi çok şükür nasıl olcak nasıl bitecek derken 3 ayı devirdik :)
bizde olmadi yaptırdık. zaten aşı denince bu diğerlerinden farklı damla gb ağız yoluyla alınıyor. diğer aşılar gb degilKızlar rota aşısı yaptırdınız mı bizim yarın aşı günümüz ama ben korkuyorumsizde yan etki oldu mu?
neye alerjisi var acaba. nasıl bilebilirsin ki.10gundur kaka yapmiyor. Cildinde de arada kizarikliklar olup geçiyordu. Bebeklerde olur diye onemsememistim. Gida alerjisi var dedi bugun doktor. Ilk ay bu kizariklar dogal ama 4. Aya giriyorsunuz artik bu alerjiye isaret dedi. Kakasini da o yuzden yapamiyomus. Neler yaptim ise yaramadi zaten. Zeytinyagi icirdim, poposunu uyardim, fitil verdim. Hicbiri ise yaramadi. Insaallah son verdiği toz ise yarar.
Geçmiş olsun canım ya süt ürünlerine karşımı alerjisi var acaba . 10 gün çok fazla çocuk da mahvolmustur kaka yapsa rahatlar10gundur kaka yapmiyor. Cildinde de arada kizarikliklar olup geçiyordu. Bebeklerde olur diye onemsememistim. Gida alerjisi var dedi bugun doktor. Ilk ay bu kizariklar dogal ama 4. Aya giriyorsunuz artik bu alerjiye isaret dedi. Kakasini da o yuzden yapamiyomus. Neler yaptim ise yaramadi zaten. Zeytinyagi icirdim, poposunu uyardim, fitil verdim. Hicbiri ise yaramadi. Insaallah son verdiği toz ise yarar.
Canim kimyon denedinmi hiç , 1 kaşık. Kimyon iç istersen belki o da iyi gelir10gundur kaka yapmiyor. Cildinde de arada kizarikliklar olup geçiyordu. Bebeklerde olur diye onemsememistim. Gida alerjisi var dedi bugun doktor. Ilk ay bu kizariklar dogal ama 4. Aya giriyorsunuz artik bu alerjiye isaret dedi. Kakasini da o yuzden yapamiyomus. Neler yaptim ise yaramadi zaten. Zeytinyagi icirdim, poposunu uyardim, fitil verdim. Hicbiri ise yaramadi. Insaallah son verdiği toz ise yarar.
nerdeyse her altını actigimda oluyo cnm. Sabah baya fazla miktar olarak akşama doğru azalıyorsizin bebekleriniz gün de kaç kez kaka yapıyor. benimki 1 kez yapıyordu uzun zamandır. üç dört gündür gün de 2 yada 3e cıktı. aslında 3 çok değil yani ishalde diyemiyorum ama normalde böyle olmadığı için sasirdim
Gün içinde her renkte oluyor. Sarının tonları yeşil. Dr fazla olan sütü sindirmeden çıkartırsa yeşil olur dedi. Olurmus oyleGaliba artık kaka problem hatalarındayiz. Benim kızım da artık zorlanıyor anlayamiyorim . Renk de de değişim var . Sizin kakalariniz nasıl sarı mi benimki yeşile döndü arada safran yapıyor. Kg da sorun yok cok şükür
Korkulacak bisi yok. Ağızdan damla sadec e asiyi yaptığında 20 dk kurmaması gerek sindirmesi için. Yan etki olmadi yan etki 2 ve 4. Ay asilarindaKızlar rota aşısı yaptırdınız mı bizim yarın aşı günümüz ama ben korkuyorumsizde yan etki oldu mu?
Sut, yogurt, balik, ceviz en cok alerji yapan besinlermis. Bir sure yeme dene dedi doktor. Bir de kakasini yapinca getir bakalim dedi. Yani simdilik kesin bilmiyoruz.neye alerjisi var acaba. nasıl bilebilirsin ki.
Yemeklere koyuyorum ama bir de iceyim. Aslinda cok ilginc, karni sis degil. Nereye gidiyor icindekiler anlayamiyorum.Canim kimyon denedinmi hiç , 1 kaşık. Kimyon iç istersen belki o da iyi gelir
Ayy canım çok sağol ya içim rahatladı ishal değil çünkü yeşil puturlu bazen sarimsi yeşil oluyorGün içinde her renkte oluyor. Sarının tonları yeşil. Dr fazla olan sütü sindirmeden çıkartırsa yeşil olur dedi. Olurmus oyle
Yavrum ya uzuldum inanki, yazık birikiyordur , ben öyle içiyorum rahat çıksın diye gazı çok gazlı benim bebeğimYemeklere koyuyorum ama bir de iceyim. Aslinda cok ilginc, karni sis degil. Nereye gidiyor icindekiler anlayamiyorum.
Onun basina ne gelcekse benim basima gelsin ama ona birsey olmasin istiyorum. Ama olmuyor iste.Yavrum ya uzuldum inanki, yazık birikiyordur , ben öyle içiyorum rahat çıksın diye gazı çok gazlı benim bebeğim
Kızımda 2. Ay aşılarında yan etki olmadı çok şükür ama rota için bir sürü şey yazmışlar internette korktum biraz.. sağol canım :)Korkulacak bisi yok. Ağızdan damla sadec e asiyi yaptığında 20 dk kurmaması gerek sindirmesi için. Yan etki olmadi yan etki 2 ve 4. Ay asilarinda
İyi teyzesi. Her geçen gün yeni şeyler keşfediyor o kadar mutlu oluyorum kiCanım aksatma nasıl dayanıyorsunamiiiin amiiiin cümlemizinkini inşallah seninki nasıl iyi mi :)
Siz de bizim gibi olmuşsunuz canım benimki de 3kg doğdu şimdi 5600 yani üçüncü ay 600gr anca aldı iştahsızdı şimdi enfeksiyon çıkmış tam ne olduğu belli dğeil kızamık falan olabilir dedi doktorKızlar bebeğim tam 3aylık. Geçen iki ayda neredeyse 1er kilo almışken bu ay 400 gr almış. Tamam biliyorum artık az kiloyla ilerleyecekler, bebekler kıyaslanmaz da çok az geldi. Sadece emziriyorum hastane çıkışımız 3kg şuan 5.4. Daha sık emzir dedi ama çok sık emziriyorum zaten gündüzleri hiç uyumuyor o yüzden kg almamıştır o zaman dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?