2018 mart-nisan anneleri

Kızlar rota aşısı yaptırdınız mı bizim yarın aşı günümüz ama ben korkuyorum sizde yan etki oldu mu?

10gundur kaka yapmiyor. Cildinde de arada kizarikliklar olup geçiyordu. Bebeklerde olur diye onemsememistim. Gida alerjisi var dedi bugun doktor. Ilk ay bu kizariklar dogal ama 4. Aya giriyorsunuz artik bu alerjiye isaret dedi. Kakasini da o yuzden yapamiyomus. Neler yaptim ise yaramadi zaten. Zeytinyagi icirdim, poposunu uyardim, fitil verdim. Hicbiri ise yaramadi. Insaallah son verdiği toz ise yarar.

neye alerjisi var acaba. nasıl bilebilirsin ki.

Geçmiş olsun canım ya süt ürünlerine karşımı alerjisi var acaba . 10 gün çok fazla çocuk da mahvolmustur kaka yapsa rahatlar

Canim kimyon denedinmi hiç , 1 kaşık. Kimyon iç istersen belki o da iyi gelir

G
nerdeyse her altını actigimda oluyo cnm. Sabah baya fazla miktar olarak akşama doğru azalıyor

Gün içinde her renkte oluyor. Sarının tonları yeşil. Dr fazla olan sütü sindirmeden çıkartırsa yeşil olur dedi. Olurmus oyle

Kızlar rota aşısı yaptırdınız mı bizim yarın aşı günümüz ama ben korkuyorum sizde yan etki oldu mu?
Korkulacak bisi yok. Ağızdan damla sadec e asiyi yaptığında 20 dk kurmaması gerek sindirmesi için. Yan etki olmadi yan etki 2 ve 4. Ay asilarinda

Korkulacak bisi yok. Ağızdan damla sadec e asiyi yaptığında 20 dk kurmaması gerek sindirmesi için. Yan etki olmadi yan etki 2 ve 4. Ay asilarinda
Kızımda 2. Ay aşılarında yan etki olmadı çok şükür ama rota için bir sürü şey yazmışlar internette korktum biraz.. sağol canım :)

Kızlar bebeğim tam 3aylık. Geçen iki ayda neredeyse 1er kilo almışken bu ay 400 gr almış. Tamam biliyorum artık az kiloyla ilerleyecekler, bebekler kıyaslanmaz da çok az geldi. Sadece emziriyorum hastane çıkışımız 3kg şuan 5.4. Daha sık emzir dedi ama çok sık emziriyorum zaten gündüzleri hiç uyumuyor o yüzden kg almamıştır o zaman dedi.

Kızımın ateşi var dünden beri ast alt yüksel çıktı viral enfeksiyon dedi doktor kızamık da olabilirmiş ama kırmızı bişi yok çocukta..38leri biraz geçti ateşi gece işl defa ateşle uğraşıyorum çok korktum ilaç da vermedi sadece ateş düşürücü şurup

Siz de bizim gibi olmuşsunuz canım benimki de 3kg doğdu şimdi 5600 yani üçüncü ay 600gr anca aldı iştahsızdı şimdi enfeksiyon çıkmış tam ne olduğu belli dğeil kızamık falan olabilir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…