2018 mart-nisan anneleri

Geçmiş olsun kızamık değildir inşallah ya kızamık aşını 2.ayda olmadılar mı? Ateşi çok yükselirse fitil de verebilirsin şuruba göre çok daha hızlı düşürüyor..

Çok geçmiş olsun kaç aylıkti aşıları olamdimi kızamık da evet kirmizi noktalar oluyordu .

Ateş bi yere kadar iyi canım bağışıklığı güçleniyor sen sakin olmaya çalış , sürekli emzir ılık duş aldır sıcak olmasin su üzerini çıkar bebeğin .

Uyku da kg yapıyormuş evet gece biberona sagip versen acaba kg alirmi

Geçmiş olsun cnm inşalaah çabuk iyileşir bebiş

Canim naptin çok merak ettim iyimi bebeğin
Ateşi ara ara yükseliyor duş aldırıyorum şurup veriyorum düşüyor hala kırmızı döküntü yok vücudunda :/ anlamadım belki başka bi virüs kaptı demekki kendim de hastaydım bi haftadır bademcik boğaz ağrısı falan acaba benden mi bulaştı

2.ay aşısında sanırım kızamık yok difteri boğmaca tetenoz karması vardı..kızamık bir yaşında mı neymiş doktor da ilk götürdüğümde görünürde bir şey yok bu aylar kızamık ayıdır dedi kızamık olan biriyle aynı oetamda da hiç bulunmadık..viral enfeksiyon dedi kızamık da viral enfeksiyona giriyormuş. Ateş bittikten sonra döküntü başlar dedi göreceğiz bakalım neymiş

Senden geçmez Anne den bulasmazmiş bizim ağzimızda ve sütümuzde antikor varmış . Anlayamadım bende bu aylar kizamik ayı ise bebekler niye kizamik aşısını tekrar vuruluyorki.

inşallah sağlıkla atlatır canım . Aşı ların da yan etkisi olabilir . Benim kızım hepatit b aşısında sonra 1 hafta kustu. Bende 2 .ay aşılarını yaptirmadim. 2 yasindan sonra vurdurucam .Küçücük bebeklerin vücuduna o kadar virüs yukluyorlar kaldırabilen bebek var kaldırmayan bebek var . Allah yardimcimiz olsun

Ben de aşıdan şüphelendim canım aşıdan beri iştahsızlık az kilo alma huysuzluk oldu. Canlı aşıydı bir de hepsi illa ki vücut reaksiyon gösteriyor olabilir..bağışıklığı kaldıramamış olabilir demi pf inşallah bir an önce iyileşir bebek hasta olunca insan ne yaptığını bilmiyor aklım hep onda

Evet aşı dan suphelendim ben direk çünkü üsutme yok bademcikde bişey yok senden gecseydi mutlaka bademcik şişerdi . Sürekli başında bekle canım . Valla canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ,kucagima aldığım gün bebegin ne kadar büyük sorumluluk oldugunu anladım . hasta gibi oluyor bazenAllahım diyorum sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun inşallah . İnşallah ateşın güzel yani bağışıklığı da güçleniyor stres yapmamaya çalış canım . Çok yükselmez inşallah Allaha meleklerine emanet bebeğin inşallah
Bu arada ilk. Kez duydum bu aylarin kızamık ayı olduğunu çok şaşırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…