- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.041
Geçmiş olsun kızamık değildir inşallah ya kızamık aşını 2.ayda olmadılar mı? Ateşi çok yükselirse fitil de verebilirsin şuruba göre çok daha hızlı düşürüyor..Siz de bizim gibi olmuşsunuz canım benimki de 3kg doğdu şimdi 5600 yani üçüncü ay 600gr anca aldı iştahsızdı şimdi enfeksiyon çıkmış tam ne olduğu belli dğeil kızamık falan olabilir dedi doktor
Biz yaptırdık salı günü canm bir etki olmadı şükürKızlar rota aşısı yaptırdınız mı bizim yarın aşı günümüz ama ben korkuyorumsizde yan etki oldu mu?
Çok geçmiş olsun kaç aylıkti aşıları olamdimi kızamık da evet kirmizi noktalar oluyordu .Kızımın ateşi var dünden beri ast alt yüksel çıktı viral enfeksiyon dedi doktor kızamık da olabilirmiş ama kırmızı bişi yok çocukta..38leri biraz geçti ateşi gece işl defa ateşle uğraşıyorum çok korktum ilaç da vermedi sadece ateş düşürücü şurup
Ateş bi yere kadar iyi canım bağışıklığı güçleniyor sen sakin olmaya çalış , sürekli emzir ılık duş aldır sıcak olmasin su üzerini çıkar bebeğin .Kızımın ateşi var dünden beri ast alt yüksel çıktı viral enfeksiyon dedi doktor kızamık da olabilirmiş ama kırmızı bişi yok çocukta..38leri biraz geçti ateşi gece işl defa ateşle uğraşıyorum çok korktum ilaç da vermedi sadece ateş düşürücü şurup
Uyku da kg yapıyormuş evet gece biberona sagip versen acaba kg alirmiKızlar bebeğim tam 3aylık. Geçen iki ayda neredeyse 1er kilo almışken bu ay 400 gr almış. Tamam biliyorum artık az kiloyla ilerleyecekler, bebekler kıyaslanmaz da çok az geldi. Sadece emziriyorum hastane çıkışımız 3kg şuan 5.4. Daha sık emzir dedi ama çok sık emziriyorum zaten gündüzleri hiç uyumuyor o yüzden kg almamıştır o zaman dedi.
Biz de bu gün yaptırdık çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar sağol canımBiz yaptırdık salı günü canm bir etki olmadı şükür
Geçmiş olsun cnm inşalaah çabuk iyileşir bebişKızımın ateşi var dünden beri ast alt yüksel çıktı viral enfeksiyon dedi doktor kızamık da olabilirmiş ama kırmızı bişi yok çocukta..38leri biraz geçti ateşi gece işl defa ateşle uğraşıyorum çok korktum ilaç da vermedi sadece ateş düşürücü şurup
Böyle böyle büyüyecekler canım şükürler olsun sağlık olsun düzelir inşallah en kisa zaman da üzülme canımOnun basina ne gelcekse benim basima gelsin ama ona birsey olmasin istiyorum. Ama olmuyor iste.
Canim naptin çok merak ettim iyimi bebeğinSiz de bizim gibi olmuşsunuz canım benimki de 3kg doğdu şimdi 5600 yani üçüncü ay 600gr anca aldı iştahsızdı şimdi enfeksiyon çıkmış tam ne olduğu belli dğeil kızamık falan olabilir dedi doktor
2aylıkta kızamık var mıydı?aşıları olduÇok geçmiş olsun kaç aylıkti aşıları olamdimi kızamık da evet kirmizi noktalar oluyordu .
Ateşi ara ara yükseliyor duş aldırıyorum şurup veriyorum düşüyor hala kırmızı döküntü yok vücudunda :/ anlamadım belki başka bi virüs kaptı demekki kendim de hastaydım bi haftadır bademcik boğaz ağrısı falan acaba benden mi bulaştıCanim naptin çok merak ettim iyimi bebeğin
Ne zaman oldu aşılarını2aylıkta kızamık var mıydı?aşıları oldu
Senden geçmez Anne den bulasmazmiş bizim ağzimızda ve sütümuzde antikor varmış . Anlayamadım bende bu aylar kizamik ayı ise bebekler niye kizamik aşısını tekrar vuruluyorki.Ateşi ara ara yükseliyor duş aldırıyorum şurup veriyorum düşüyor hala kırmızı döküntü yok vücudunda :/ anlamadım belki başka bi virüs kaptı demekki kendim de hastaydım bi haftadır bademcik boğaz ağrısı falan acaba benden mi bulaştı
inşallah sağlıkla atlatır canım . Aşı ların da yan etkisi olabilir . Benim kızım hepatit b aşısında sonra 1 hafta kustu. Bende 2 .ay aşılarını yaptirmadim. 2 yasindan sonra vurdurucam .Küçücük bebeklerin vücuduna o kadar virüs yukluyorlar kaldırabilen bebek var kaldırmayan bebek var . Allah yardimcimiz olsun2.ay aşısında sanırım kızamık yok difteri boğmaca tetenoz karması vardı..kızamık bir yaşında mı neymiş doktor da ilk götürdüğümde görünürde bir şey yok bu aylar kızamık ayıdır dedi kızamık olan biriyle aynı oetamda da hiç bulunmadık..viral enfeksiyon dedi kızamık da viral enfeksiyona giriyormuş. Ateş bittikten sonra döküntü başlar dedi göreceğiz bakalım neymiş
Bir ay önce oldu canımNe zaman oldu aşılarını
Ben de aşıdan şüphelendim canım aşıdan beri iştahsızlık az kilo alma huysuzluk oldu. Canlı aşıydı bir de hepsi illa ki vücut reaksiyon gösteriyor olabilir..bağışıklığı kaldıramamış olabilir demi pf inşallah bir an önce iyileşir bebek hasta olunca insan ne yaptığını bilmiyor aklım hep ondainşallah sağlıkla atlatır canım . Aşı ların da yan etkisi olabilir . Benim kızım hepatit b aşısında sonra 1 hafta kustu. Bende 2 .ay aşılarını yaptirmadim. 2 yasindan sonra vurdurucam .Küçücük bebeklerin vücuduna o kadar virüs yukluyorlar kaldırabilen bebek var kaldırmayan bebek var . Allah yardimcimiz olsun
Evet aşı dan suphelendim ben direk çünkü üsutme yok bademcikde bişey yok senden gecseydi mutlaka bademcik şişerdi . Sürekli başında bekle canım . Valla canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ,kucagima aldığım gün bebegin ne kadar büyük sorumluluk oldugunu anladım . hasta gibi oluyor bazenAllahım diyorum sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun inşallah . İnşallah ateşın güzel yani bağışıklığı da güçleniyor stres yapmamaya çalış canım . Çok yükselmez inşallah Allaha meleklerine emanet bebeğin inşallahBen de aşıdan şüphelendim canım aşıdan beri iştahsızlık az kilo alma huysuzluk oldu. Canlı aşıydı bir de hepsi illa ki vücut reaksiyon gösteriyor olabilir..bağışıklığı kaldıramamış olabilir demi pf inşallah bir an önce iyileşir bebek hasta olunca insan ne yaptığını bilmiyor aklım hep onda
Evet cnm aynen özellikle öğleden sonraki kakalar yeşil sabahkiler hardal sarı vs oluyoAyy canım çok sağol ya içim rahatladı ishal değil çünkü yeşil puturlu bazen sarimsi yeşil oluyor
Hadi ya bize ebe 2. Ay asilari ates huysuzluk yapabilir rota bisi yapmaz dedi oyle de oldu ikisi deKızımda 2. Ay aşılarında yan etki olmadı çok şükür ama rota için bir sürü şey yazmışlar internette korktum biraz.. sağol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?