2018 mart-nisan anneleri

41,5 kere maşallah bebeğine .Gözünüz aydın Canım.Rabbim anneli babalı uzun sağlıklı güzel günler göstersin yavrunla beraber.

Cnm valla bu sabhts korktum primA da küçük bi kan vardı öldüm korkudAn direk doktora yine öç valla omrumden ömür gitti bnm dikislerde aşırı agriyo
Ayyy cnm ya ne korkmussundur. Bende aynrn oyle olmustum.

Bu konuya aciklik getirelimde yasayacak olanlar korkmasin.

Kizlar ozellkle kiz bebek anneleri. Bebek dogduktan sonra bikac hafta icinde bezinde kan falan pembelik görebilirsiniz. Vajinal oluyor genelde. Bunun sebebi bebege annenin östrojen hormanlarindn kaynaklaniyor. Bende kisim dogduktan sonraki hafta gormustum acayp korkmustum neyseki kayinvalidem biliyordu da o sskinlestrdi olabiliyor yani. Doktorlar da normal diolar. Sizde gornce korkmayin pembe akıntıyı :)
Ayyy canim iste preeklamsi yassdgin durum iyikide farkedilmis. Ins saglicakla kucagna alirsin cnm. Normal dogum yaptrmazlar sanirim bu tansiyonla. Bana da yaptrmamaslardi

bende arkadaşın kızının bezinde gördüm geçiyor kendi kendine.

Rabbim hayırlısını versin,Güzel acısız Doğumun olsun inşallah,Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Cnm valla Annemde normal dedi De bn yinee de ikna olamafim deneyimsiz olhnca insan herseye panikliyo

Canım benim Rabbim yardımcın olsun,Hayırlısı ile atlatırsın inşallah,Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz,Allah’a emanet olun.

Amin canım inş yeniyor karnım gurul gurul oluyor sabah kalkınca bazende gece oluyor ama yemiyorum çükü uyku daha ağır basıyor su içp yatıyorum

Amin canım inş yeniyor karnım gurul gurul oluyor sabah kalkınca bazende gece oluyor ama yemiyorum çükü uyku daha ağır basıyor su içp yatıyorum
geçen akşam benimde öyleydi gecenin üçünde bir içim kıyıldı ekmek arası bişeyler yaptım kendime. midem zıplaya zıplaya yedim.hiç bu kadar aç hissetmemiştim üstelik mide bu haldeyken. öğle yemeğimizdeki yediklerimden de resmen tiksindim. kullanılan yağ yağ değil motor yağı sanki mide yanmasına tuz biber ekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…