- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.221
Evet cnm vLlA korkudN oldum yenidogN da olabiliyomus Boyle koyu renklj seyker normal dedilerPrima da kan mı? Bebek’te mi anlamadımdoktor ne dedi, şimdi nasılsınız
Cnm aynrn cok hizli geciyo zaman dogumdan sonrs hersey daha farkli amaMaşallah ne güzeldarısı bizlerin başına , 6 günlük oldunuz bile zaman çok çabuk geçiyor
Maşallah sana bak kilon gitmiş,dahası gidicek tatlı anne genç anne olmanın avantajı,minik hanımla nasıl gidiyor.Yok valla cnm bi yürüyüş yaptim 18 kilo Aldim toplamfa 70 le doguma girdim bebisim 3450 ddogdu 6 gunluk olduk bn 62 kiloyum su an
Canım benim Allah’ın izni ile Hayırlı Doğumun olsun inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum aklım sende.İnşallah en güzel şekilde atlatırsın bu güzel süreci,Allah’a emanet olun yavrunla.Ne güzel yazmışsın
41,5 kere maşallah bebeğine .Gözünüz aydın Canım.Rabbim anneli babalı uzun sağlıklı güzel günler göstersin yavrunla beraber.Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Ayyy cnm ya ne korkmussundur. Bende aynrn oyle olmustum.Cnm valla bu sabhts korktum primA da küçük bi kan vardı öldüm korkudAn direk doktora yine öç valla omrumden ömür gitti bnm dikislerde aşırı agriyo
Ayyy canim iste preeklamsi yassdgin durum iyikide farkedilmis. Ins saglicakla kucagna alirsin cnm. Normal dogum yaptrmazlar sanirim bu tansiyonla. Bana da yaptrmamaslardiKızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Vlla cnm ask yasiyiruz Anne kiz yok Boyle bi duygu valla en kusa zamanda goirceksinMaşallah sana bak kilon gitmiş,dahası gidicek tatlı anne genç anne olmanın avantajı,minik hanımla nasıl gidiyor.
bende arkadaşın kızının bezinde gördüm geçiyor kendi kendine.lar ozellkle kiz bebek anneleri. Bebek dogduktan sonra bikac hafta icinde bezinde kan falan pembelik görebilirsiniz. Vajinal oluyor genelde. Bunun sebebi bebege annenin östrojen hormanlarindn kaynaklaniyor. Bende kisim dogduktan sonraki hafta gormustum acayp korkmustum neyseki kayinvalidem biliyordu da o sskinlestrdi olabiliyor yani. Doktorlar da normal diolar. Sizde gornce korkmayin pembe akıntıyı :)
Rabbim hayırlısını versin,Güzel acısız Doğumun olsun inşallah,Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Benim gibi hiç bir doğum belirtisi yaşamayan arkadaşlar galiba sancım varbugün akşama doğru bir saat kadar yürüyüş yaptım bebeğin kasıklarıma iyice bastırdığını hissediyordum saat 1 gibi eşimle ilişkiye girdik sıcak suyla banyo şu bu derken uyudum saat 3te belim ve karnımda ağırıyla uyandım lavaboda silinirken hafif pembelik vardı tuvalet kağıdında ama hala ne nişan geldi ne de bebeğin suyu eşimi uyandırmadım daha sancılar düzenli aralıklarla devam ediyor belki doğuma girersem yazamam dualarınızı esirgemeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Cnm valla Annemde normal dedi De bn yinee de ikna olamafim deneyimsiz olhnca insan herseye panikliyoAyyy cnm ya ne korkmussundur. Bende aynrn oyle olmustum.
Bu konuya aciklik getirelimde yasayacak olanlar korkmasin.
Kizlar ozellkle kiz bebek anneleri. Bebek dogduktan sonra bikac hafta icinde bezinde kan falan pembelik görebilirsiniz. Vajinal oluyor genelde. Bunun sebebi bebege annenin östrojen hormanlarindn kaynaklaniyor. Bende kisim dogduktan sonraki hafta gormustum acayp korkmustum neyseki kayinvalidem biliyordu da o sskinlestrdi olabiliyor yani. Doktorlar da normal diolar. Sizde gornce korkmayin pembe akıntıyı :)
Ayyy canim iste preeklamsi yassdgin durum iyikide farkedilmis. Ins saglicakla kucagna alirsin cnm. Normal dogum yaptrmazlar sanirim bu tansiyonla. Bana da yaptrmamaslardi
Canım benim Rabbim yardımcın olsun,Hayırlısı ile atlatırsın inşallah,Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz,Allah’a emanet olun.Kızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Canım dualarım seninle,Hayırlı haberlerini bekliyorum,Allah yardımcın olsun.Kızlaaaar sancılarım da hafiften başladı gibi yanlış hissetmiyorsam :)
Ayy ne güzeldir darısı bize kızımlaVlla cnm ask yasiyiruz Anne kiz yok Boyle bi duygu valla en kusa zamanda goirceksin
Amin kuzum. Sağ ol her zaman moral oldun banaCanım benim Allah’ın izni ile Hayırlı Doğumun olsun inşallah dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum aklım sende.İnşallah en güzel şekilde atlatırsın bu güzel süreci,Allah’a emanet olun yavrunla.
Allah razı olsun kuzum hala evdeyim sancılar devam ediyor bir düzenli oluyor bir düzensiz o yüzden gitmedim henüz dayanabileceğim kadarlarCanım dualarım seninle,Hayırlı haberlerini bekliyorum,Allah yardımcın olsun.
canım evde tek başına mı bekliyorsun.yanında annen filan var mı?Allah razı olsun kuzum hala evdeyim sancılar devam ediyor bir düzenli oluyor bir düzensiz o yüzden gitmedim henüz dayanabileceğim kadarlar
Evde yalnızım canım suan kimse yok annemin de eşimin de haberi var ama nişan geldiği zaman ki gibi telaş olmasın boşuna diye gelmeyin dedimcanım evde tek başına mı bekliyorsun.yanında annen filan var mı?
Amin canım inşboşa nefes tükettiğimi söylediğin için sağol!
sağol canım inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza,gece kalktım mecburen bir şeyler yedim. bu duruma rağmen içi kıyılabiliyor insanın.başkalarına dokunuyor olabilir bende patates yemekleri daha hafif geliyor.hepimiz için hayırlısı,
geçen akşam benimde öyleydi gecenin üçünde bir içim kıyıldı ekmek arası bişeyler yaptım kendime. midem zıplaya zıplaya yedim.hiç bu kadar aç hissetmemiştim üstelik mide bu haldeyken. öğle yemeğimizdeki yediklerimden de resmen tiksindim. kullanılan yağ yağ değil motor yağı sanki mide yanmasına tuz biber ekiyor.Amin canım inşyeniyor karnım gurul gurul oluyor sabah kalkınca bazende gece oluyor ama yemiyorum çükü uyku daha ağır basıyor su içp yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?