2018 mart-nisan anneleri

Teşekkür ederim :) inşallah valla çok heyecanlıyım gece uyuyamadım ki düşünmekten. Bakalım neler olacak nasıl olacak, bebeğim sağ salim gelsin inşallah. Ve bugün son rahat günüm gibi geliyor bana :) yarından sonra hayatımız değişecek inşallah

midesi yanan hamişler aman diyim normal çay ve türk kahvesi içmeyin daha beter yapıyor.

Canım yapabilirim demi ya aşırı stres yaptım sanki ölecekmişim gibi korkuttu kadın bide ebe olacak

biraz heyecandan da öyle çıkmış olabilir canım tansiyon inşallah kavuşacaksın.çok mutlu olacaksın.

Ahhh canım iyi olmana çok sevindim :) çok teşekkür ederim sancılarım da hafiften başladı gibi yanlış hissetmiyorsam :)

İnşallah çok kolay olur canım sakin ol panik yapma..çok güzel geçsin doğumun dua edelim

Ayyy canın tebrik ederim inşallah rahat bir Doğum olur :))

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Duam seninle bugün. Bende de görme bozukluğu oluştu hatta gözlük verdi doktor.

Teşekkür ederim cnm alt açma bezi ile pişik kremi almamıştım çantaya onları da eklerim şimdi :) yarın kavuşuyosun kuzuna heralde sağlıcakla alın inşallah kucağınıza darısı da bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…