- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.201
Tamam kuzum :)Egemm takipteyim seni canim gidisattan haberdar et:)
Teşekkür ederim :) inşallah valla çok heyecanlıyım gece uyuyamadım ki düşünmekten. Bakalım neler olacak nasıl olacak, bebeğim sağ salim gelsin inşallah. Ve bugün son rahat günüm gibi geliyor bana :) yarından sonra hayatımız değişecek inşallahHayırlısı neyse öyle olsun Canım bu bikaç gün cinsel ilişkiye girebilirsen çok iyi olur doğumu tetikliyormuş sıcak suyla duşta almak aynı şekilde umarım rahat güzel bir doğum geçirirsin dualarımız seninle bebeğin ve senin için en sağlıklısı olsun
Canım yapabilirim demi ya aşırı stres yaptım sanki ölecekmişim gibi korkuttu kadın bide ebe olacakT tuba-kumsal cNm Sen sakin moralini bozma bnu biliyon fil gbi oldum bn hamilelikte 18 kilo aldim bu kisacik boyuml a inankk I yapamazsin diye bisey yok yapilmasa inan bn yapamazdim bos bos konusuuolar iste insablsr Allah sana hayirli rahat bi dogum verevek inN buna
biraz heyecandan da öyle çıkmış olabilir canım tansiyon inşallah kavuşacaksın.çok mutlu olacaksın.Kızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Ahhh canım iyi olmana çok sevindim :) çok teşekkür ederim sancılarım da hafiften başladı gibi yanlış hissetmiyorsam :)Kızlar iyiki varsınız çok rahatladım ya ağlamaktan şişmiş gözlerim sabaha kadar ama suan yazdıkkarınızı okuyunca toparladım allah razı olsun bende bol bol dua edicem allah yardım eder güvendim inandım ötesini teslim ettim artık.Egem2709 canım allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin dualarımdasın. Leylacım nişanın gelmiş canım hadi inşallah sağlıcakla gelsin bebiş.kıxlar meryem ana eli otu almaya gidicem aktara hurma yemeyede başladım
İnşallah çok kolay olur canım sakin ol panik yapma..çok güzel geçsin doğumun dua edelimKızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Bugün bol bol bebek bekliyoruz ne güzelKızlaaaar sancılarım da hafiften başladı gibi yanlış hissetmiyorsam :)
Ayyy canın tebrik ederim inşallah rahat bir Doğum olur :))Kızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Prima da kan mı? Bebek’te mi anlamadımCnm valla bu sabhts korktum primA da küçük bi kan vardı öldüm korkudAn direk doktora yine öç valla omrumden ömür gitti bnm dikislerde aşırı agriyo
Ahhh inşallah keşke olsa canııım ama anlayamıyorum İnkalar Doğum sancısı mı değil miBugün bol bol bebek bekliyoruz ne güzelHadi hayırlısı canım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Duam seninle bugün. Bende de görme bozukluğu oluştu hatta gözlük verdi doktor.Kızlar bugün doğum olacak yatışım yapıldı. Tansiyonum 16/10 olmuş.pazar gününden beri görme bozukluğu vardı.pazartesiye gün vermişti. Tansiyonumdan dolayı acil yatış yapıldı.iyiki söylemişim bulanık görmeyi yoksa Allah korusun başka bişey olabilirdi
Teşekkür ederim cnm alt açma bezi ile pişik kremi almamıştım çantaya onları da eklerim şimdi :) yarın kavuşuyosun kuzuna heralde sağlıcakla alın inşallah kucağınızaBen Doğum yapmadım ama kısmetse yarına Doğumum. Hastaneden hastaneye değişiyor mesela ebe bana bebek için herşeyi biz veriyoruz kendine ne almak istersen al dedi. Ben kızıma 1 tane onlu, 2 tane beşli takım aldım. Kalın battaniye, penye battaniye ve pazen battaniye aldım. Emzik, pişik kremi aldım. ( biberon alma dedi ebe, alsanda kullanmayız dedi). Ağız mendili aldım ve 1 tane yenidoğan penye yelek aldım. Prima bez, ıslak mendil. Alt açma bezi aldım kullan atlardan.
Ahhh canım inşallah sıklaşır da Doğum yaparım sıkıldım artıkleylaa hadi ne guzel cok sevindimbende temizlik yaptim gene de bi sanci yok gibi ya hayırlısi
annemle konuştum seninki 40. haftayı beklemez diyor birden bire maşallah saçtan kaynadı midem.Allah bir avazda kurtarsın canım.Ahhh canım inşallah sıklaşır da Doğum yaparım sıkıldım artık
Yok valla cnm bi yürüyüş yaptim 18 kilo Aldim toplamfa 70 le doguma girdim bebisim 3450 ddogdu 6 gunluk olduk bn 62 kiloyum su an
Ayy tabiki yapsrsin cnm valla bak yapamayacak olsam Ben yapamazdim icini ferah tut oyle yolunda gidrcrk ki hersey onlar konustuguyla kalacaklarCanım yapabilirim demi ya aşırı stres yaptım sanki ölecekmişim gibi korkuttu kadın bide ebe olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?