- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.241
Amin canım inşİnşallah canım bence de kalbini ferah tut Başaracağız biz ben de inanıyorum senin az kaldı sen bir de beni düşün
İyi yapmışsın canım ye bebeğe besin gerek bende çok acıkırsam yiyorum öyle mide rahatsızlığı varsa kötü ya insanı uytmazda dışarda kullanılan herşeyin tadında var bir değişiklik izne ayrılınca evde ye bol bolgeçen akşam benimde öyleydi gecenin üçünde bir içim kıyıldı ekmek arası bişeyler yaptım kendime. midem zıplaya zıplaya yedim.hiç bu kadar aç hissetmemiştim üstelik mide bu haldeyken. öğle yemeğimizdeki yediklerimden de resmen tiksindim. kullanılan yağ yağ değil motor yağı sanki mide yanmasına tuz biber ekiyor.
uykuya hasret kaldım gece kalkmaktan.maşallah bonuş saçlı bi kız çıkarıcam diyorum bu gidişle.İyi yapmışsın canım ye bebeğe besin gerek bende çok acıkırsam yiyorum öyle mide rahatsızlığı varsa kötü ya insanı uytmazda dışarda kullanılan herşeyin tadında var bir değişiklik izne ayrılınca evde ye bol bol
Hayırlısı canım Rabbim yardımcın olsun.Allah razı olsun kuzum hala evdeyim sancılar devam ediyor bir düzenli oluyor bir düzensiz o yüzden gitmedim henüz dayanabileceğim kadarlar
Olabilir canim :) Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip eylesin :)Pespese dogurucz belki bebisler oyle istiyor olabilir
Tevbe Estağfurullah zar zor bozuk telefonla yazıyorum! Allah bildiği gibi etsin! Öyle ebe de olmaz olsun! Sende sakin ol Tuba. Doğum bu tabi ki çok kolay olacak diye bir sey yok ama aklından çıkarma ki kadınlar var olduklarından beri doğuruyor hemde birer birer değil ikişer üçer! O kadar olumsuzluklar olsa doğurmaz kimse ikinciyi! Ha birde birde benim çevremde epizyotomi olanlar da var eskisi gibi de oluyor! Yani böyle soylenilmesine izin verme korkutan insanlardan da uzak dur! Ay hakikaten kadın kadının düşmanı. Yazıklar olsun ebeliginize! Sakin ol atlatacagiz. Iyisiyle kotusuyle bir mucizeye tanıklık edeceğiz yetmez mi? Elhamdulillah Allah verdi bize çok şükür! Rabbim tüm isteyen kardeşlerimiz e hayirlisiyla tattirsin.Kızlar saatlerdir aglamaktan helak oldum.az önce arkadaşa oturmaya gittik annesi ebe o da geldi bilgi alıyım annenide cagır demiştim.ayy kadın felaket tellalı gibi 3 saat boyunca agzından tek olumlu cümle cıkmadı.kısasın yağlanmıssın zor olur doğumun diye girdi mevzuya.doğum süprizlerle doludur ne zaman ne olacagı belli olmaz diyor olumsuz bir ifadeyle sanki acık kalp ameliyatı olucamda aşırı ölüm riski var.daha neler neler dedi ya yok epizyo dikişini atan cok önemli yorgan diker gibi dikiyorlar aayyy aklımı kaçıracaktım aglayarak kalktım ya.daha sakinleşemedim çok mu zor olacak doğum bilmiyorum tüm özgüvenimi yitirdim allahım nasıl olacak kafayı yemek üzereyim resmen
Gözün aydın olsun canım benim. Çok dikiş atılmış yaAllah hepinizden razı olsun çok şükür bizim minik de geldi devlette doğurdum öncelik normale verdikleri için afedersiniz nerdeyse kalçama kadar dikiş atıldı sabah 8 de hastaneye gittik akşam 5 gibi Doğum gerçekleşti gece 3te sancım başlamıştı 2 saat sırf dikiş atmaları sürdü sezeryandan bi farkım kalmadı doktorunuz size neyi uygun görürse ona göre doğurun tavsiyemdir
Canim benim ya büyük geçmiş olsun çok şükür kavustun evladına wc ihtiyacinda ılık su bulundur ibrik içerisinde tut ihtiyacını gorerken. Allah bildiği gibi yapsın ne desem boş bizimkilerin tecrubesizliginden kaynaklanıyor. . Büyük geçmiş olsun siz iyi olun inşallah hemen toparlarsiniz!Allah hepinizden razı olsun çok şükür bizim minik de geldi devlette doğurdum öncelik normale verdikleri için afedersiniz nerdeyse kalçama kadar dikiş atıldı sabah 8 de hastaneye gittik akşam 5 gibi Doğum gerçekleşti gece 3te sancım başlamıştı 2 saat sırf dikiş atmaları sürdü sezeryandan bi farkım kalmadı doktorunuz size neyi uygun görürse ona göre doğurun tavsiyemdir
canım cok kisiyiz ya karisiyo normal mi denencek senin sezeryan mi olcak hadi hayirlisi:)Kızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
Amin cnnm insallahAyy ne güzeldir darısı bize kızımla
Dualarimiz seninle cnm bnnmKızlar yatışım yapıldı hastaneye sabah Doğum olacak inşallah dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?